Fantastisk service!🙂 Hyggelige Ivan instruerte meg gjennom video-overføring på min mobiltelefon, og fortalte nøyaktig hva jeg skulle gjøre for å få min oppvaskmaskin til å virke igjen! Han lette... Näytä lisää
Jeg fikk en feilmelding på min vaskemaskin. Kontakter Asko service via hjemmesiden med beskrivelse av problemet. Fikk raskt svar fra Isidora med detaljert beskrivelse av mulige feilkilder. Kontakte... Näytä lisää
ASKO er en produsent av høykvalitets hvitevarer og profesjonelle apparater med skandinavisk design og funksjonalitet. Vårt mål er å produsere holdbare produkter av høy kvalitet som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger.
Dybendalsvænget 3, 2630, Taastrup, Tanska
- no.asko.com
Hadde problemer med en oppvaskmaskin
Hadde problemer med en oppvaskmaskin. Fikk utrolig god hjelp av Vlade som veiledet oss
Tusen takk Isidora!
Vi meldt inn problem med dørlukkermekanismen med oppvaskmaskinen, og ventet på serviceoperatør. I stedet fikk vi en hyggelig e-post med anvisning på hvordan kanskje ordne feilen selv. Enkel oppskrift, som det tok kun et par minutt å utføre. Som et mirakel: Dørlåsen fungerte som før. Tusen takk Isidora for hjelpen. Det sparte oss for mye bryderi!
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Veldig god hjelp av Jovan
Veldig god hjelp av Jovan , fikk maskinen i gang igjen da døra klikka
Anne :)

Fantastisk service!🙂
Fantastisk service!🙂
Han lette opp rett del, og fulgte prosessen helt til alt var i orden.
Veldig fornøyd!

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Ivan was very positive and helpful
Ivan was very positive and helpful and within a few minutes he made the problem with our dishwasher disappear. Thanks!

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
I had a fantastic support experience…
I had a fantastic support experience with Asko. Ivan responded very quickly to assist with a pump issue with my dishwasher.
He followed up repeatedly and provided clear advice, clarifying with a video.

Ivan
Ivan
Backoffice Agent Nordic
Fikk veldig god hjelp via videolink
Problemet ble ikke løst, men grei og enkel forklaring gjorde det lett å gå gjennom de punkt som ble anbefalt

Thank you Ivan
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min! Kundeservicen var utrolig rask og effektiv, noe som virkelig gjør en forskjell. Spesielt vil jeg trekke frem Ivan, som var utrolig hjelpsom, hyggelig og profesjonell gjennom hele prosessen. Han sørget for at jeg fikk svar på alt jeg lurte på, og gjorde opplevelsen både enkel og positiv. Anbefales på det sterkeste å spørre dem om hjelp.

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
You help me a lot thank you

Quick response with partnumber
Quick response with necessary partnumber and link to order. Thank you Ivan!

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Quick and very good instruction
Quick respons and very good instruktions,
By using the instructions and pictures is was very easy to do the "self fix", Many thanks Johan :):)

Veldig fornøyd med servicen
Veldig fornøyd med servicen. Jovan hjalp meg med å fikse maskinen våres. Kjempe flink og god service.

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Very fast respond from Ivan as…
Very fast respond from Ivan as backoffice agent in Nordic division. Good communication and great service from Ivan. Highly reccommended!

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Veldig god, rask og effektiv service!
Saken min ble håndtert ekstremt raskt og effektivt takket være Ivan. Veldig god service!

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Jeg fikk en feilmelding på min oppvaskmaskin
Kontaktet deretter lokal rørlegger som fant lekkasjen og fikset denne på grunnlag av beskrivelsen/tipsene fra Isidora.

Jovan provided great service
Jovan provided great service. Problem solved.

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Jeg anbefaler ikke å kjøpe produkter…
Jeg anbefaler ikke å kjøpe produkter fra dette selskapet i Norge.
Min erfaring med dem har vært svært dårlig når det gjelder service og reparasjon.
Oppvaskmaskinen har hatt feil tre ganger. Teknikere har vært hjemme hos meg flere ganger uten å løse problemet permanent. Deretter ble maskinen tatt inn til undersøkelse, og nå får jeg beskjed om at det må bestilles deler, og at reparasjonen kan ta en måned eller mer.
Det er ikke akseptabelt at produktet skal være ute av bruk så lenge, spesielt etter at samme feil har oppstått flere ganger. Servicen er treg, kommunikasjonen er dårlig, og det finnes ingen rask eller tilfredsstillende løsning.
En veldig skuffende opplevelse. Jeg kan dessverre ikke anbefale dette selskapet.

Veldig fornøyd
Vlade var veldig flink til å hjelpe meg! Tok seg god tid til å forklare nødvendige steg, og var veldig hjelpsom:)

Vastaus yritykseltä ASKO Norge
Veldig fornøyd med raskt svar og gode…
Veldig fornøyd med raskt svar og gode råd da min oppvaskmaskin plutselig var helt død. Dette gjorde at jeg fikk maskin igang igjen uten noe mer oppfølging
Takk til Isidora hos Asko for god hjelp.