BGASTORE.BE Vlaams Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Hallo iedereen, Ik wil jullie waarschuwen voor dit bedrijf. Mijn kader kapot ontvangen. Via mail ontvangen dat ik binnen 3 dagen mijn geld terug krijg helaas is dit bedrog momenteel heb ik een claim... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

12 werkdagen wachten voor bestelling…

12 werkdagen wachten voor bestelling werd geleverd!

22. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Beste Frank. Bedankt voor uw feedback. De geschatte levertijd voor uw bestelling was 4 tot 7 werkdagen. Na check is de levering op werk dag 9 bezorgt. Door de tijd van eht jaar zijn er jammer benoeg bij de transportdiensen door drukte in pakketten vertragingen die wij niet in de hand hebben. De weekenden tellen in deze niet mee. Sorry voor de vertraging. met vriendelijke groet.

Saanut 4/5 tähteä

Kwaliteitsvolle verpakking

Spiegel heel goed verpakt zodat die gewoon in zijn geheel toekwam. Langere levertermijn dan op de website stond.

20. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.
Excuses indien er vertraging in de levering is opgetreden. Helaas kunnen er in deze drukke periode bij de verschillende koeriers enige vertragingen optreden.

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service en de kaders…

Super goede service en de kaders voldoen helemaal aan de verwachtingen

11. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.
Fijn te horen dat de kaders naar wens zijn.

Saanut 1/5 tähteä

Mijn adres dat ik juist had ingevuld is…

Mijn adres dat ik juist had ingevuld is als ‘fout adres’ aangenomen. Na het opkoeuw sturen van het zelfde adres heb ik mijn pakketje nooit ontvangen, dit wanneer ik extra kosten heb betaald voor een express snelle levering omdat dit een dringende bestelling was. ZEER ONTEVREDEN!

19. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

U had een bestelling opgegeven via onze Belgische webshop met een Nederlands adres, vandaar dat er een probleem is met de levering, zoals mijn collega heeft uitgelegd.

Mijn collega heeft hierover contact opgenomen met de koerier. Blijkbaar kon dit niet meer tijdig worden gecorrigeerd. Het pakket zal dan aan ons worden geretourneerd, een terugbetaling volgt dan wanneer wij het pakket weer hebben ontvangen.

posterkader

Correcte afhandeling

19. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor de recensie.

Ruim aanbod

Ruim aanbod. Vlotte levering.

10. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt voor je recensie.

Saanut 1/5 tähteä

Kader werd beschadigd tijdens…

Kader werd beschadigd tijdens transport.
Ik vind de kwaliteit van deze kader allesbehalve, en vroeg een refund, zodat ik een andere kader kon bestellen. Dit is op heden nog niet gebeurd.

24. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Onze excuses dat de bestelling beschadigd was aangekomen.
De refund is begin december verwerkt.

Saanut 2/5 tähteä

Levertijd 9 dagen i.p.v (2 tot 4)

Afgelopen zondag bestelde ik enkele kaders met de bedoeling ze als cadeau te geven komend weekend. Aangezien de website een levertijd van 2-4 dagen beloofde, maakte ik me geen zorgen. Helaas zijn de kaders pas vandaag, negen dagen na de besteldatum, aangekomen. Als ik van tevoren had geweten dat het meer dan een week zou duren, zou ik elders hebben besteld. Mijn suggestie is dan ook om hun vermelde levertijd op de website aan te passen. Desondanks zien de kaders er wel goed uit en waren ze netjes verpakt.

28. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Beste Koen. Bedankt voor je review. Door de Black week drukte hebben alle transportdiensten helaas te kampen met een overvloed aan pakketten en daardoor zijn er helaas vertragingen ontstaan wat we niet in de hand hadden. Sorry voor het ongemak en vertraging. Fijn dat de artikelen wel naar wens waren. Met vriendelijke groet!

Snelle levering niettegenstaande…

Snelle levering niettegenstaande geleverd uit Zweden.
Zeer goed en degelijk verpakt. Beschadigingen zijn waarschijnlijk niet mogelijk

13. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor de recensie.

Saanut 4/5 tähteä

Snelle en goede service

Het eerste album was helaas wat beschadigd maar super snelle service en gelijk een nieuwe ontvangen!

11. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt voor je recensie.
Onze excuses dat er een probleem as met het eerste album.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin