AVOID THIS CRxP BUSINESS!! Unfortunately there’s no option to give Zero star. DO NOT FALL For the looks of the website. This is an unscrupulous business. Ordered a Linen trousers but received 💯 p... Näytä lisää
Nivara
2 lampjes gekocht in november, gelukkig maar 29 euro, maar inderdaad zoals hieronder reeds meerdere keren geschreven, afrekenen per tikkie klopt niet! Had ik maar eerst even op deze site gekeken. Zou... Näytä lisää
A couple of weeks ago I placed a very negative review on trustpilot regarding this company. I am pleased to say I can now retract that comment as the company has gone out of their way to explain the d... Näytä lisää
Tip aan iedereen die opgelicht is door Nivara: maak melding bij nietbezorgd.nl Dankzij deze website hebben ze toch onder dwang van gerechtsdeurwaarders mijn geld teruggestort. Als dit gebeurt krijgt... Näytä lisää
Ik heb 22-11 een dekbedovertrek…
Ik heb 22-11 een dekbedovertrek besteld, kreeg een karig mailtje zonder gegevens terug. Heb he gemaild al 2x, geen reactie!!!
Ik zit al heel lang op een product te…
Ik zit al heel lang op een product te wachten die du maar niet komt. In de mail die ik na bestelling en betaling kreeg stond dat ik altijd contact met ze kon opnemen voor vragen. De emails krijg ik steeds terug omdat Nivara mails weigert uit veiligheidsvoorschriften?
Grote oplichting
Twee dekbedden besteld en al een raar gevoel toen ik moest betalen met tikkie. Ik had naar m'n gevoel moeten luisteren. Geen bestelnummer en op mailtjes wordt niet gereageerd, terwijl ze zeggen dat je altijd contact kunt krijgen via de mail. Dus ben bang dat het een stelletje oplichters zijn. Volgende keer eerst de reviews opzoeken!
OPLICHTERS! Op 27-11-2022 besteld en betaald maar…
Op 27-11-2022 besteld en betaald maar wacht nog steeds op een bestelnummer. Ik heb geprobeerd een mail te sturen maar kreeg deze onbestelbaar terug. Ben bang dat ik, net als alle anderen die hier een review hebben geschreven, mijn geld kwijt ben! Weer een goede les, niet meer bestellen op internet, gewoon naar de winkel!
Na 4 maanden nog niets geleverd
Na 4 maanden en maandelijkse mailtjes nog steeds geen besteld artikel ontvangen! Ik heb de hulp ingeroepen van 'NietBezorgd.nl'. Zij hebben het van mij overgenomen om te zorgen dat ik mijn geld terug krijg.
Opgelicht!!!
Oplichters!! Bestel niks!!!
Ik heb in mijn enthousiasme 2 lampjes besteld, nooit wat ontvangen, geld kwijt!!! Bestel niks!!!!
Nivara geen bestelling ontvangen
Op 24 november een dekbedovertrek inclusief 2 kussensloop en hartje besteld. Wat ik vreemd vond is dat de betaling via een tikkie ging. Geen ordernummer en track en trace gekregen...geen rectie gekregen op mijn mail! Vermoed dat ik ben opgelicht. Oja de bevestigingsmail was info@ formbuilder.hulkapps.com ...vreemd
2 lampen besteld en via tikki betaald
2 lampen besteld en via tikki betaald, vreemd. En verder dan 1 mail zonder trackingcode of wat dan ook , hoor ik niets meer van hun. Wel een email gestuurd met wanneer ik de lampen kan verwachten?
Twee lampen besteld
Twee lampen besteld. Ik moest via Tikkie betalen wat ik al vreemd vond. Vervolgens wel een e-mail gekregen dat ze de bestelling hadden ontvangen. Zonder ordernummer en zonder track&trace code. Ze zijn alleen te bereiken via e-mail.
Maar op mijn vraag of ze alsnog een ordernummer en track&trace code willen geven krijg ik helemaal niets te horen. Mochten ze alsnog contact opnemen en de lampen opsturen dan zal ik deze review bijstellen.
Inmiddels is het 10 december 2022. Nooit meer wat van ze gehoord en geen lampen ontvangen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.