AVOID THIS CRxP BUSINESS!! Unfortunately there’s no option to give Zero star. DO NOT FALL For the looks of the website. This is an unscrupulous business. Ordered a Linen trousers but received 💯 p... Näytä lisää
Nivara
A couple of weeks ago I placed a very negative review on trustpilot regarding this company. I am pleased to say I can now retract that comment as the company has gone out of their way to explain the d... Näytä lisää
Tip aan iedereen die opgelicht is door Nivara: maak melding bij nietbezorgd.nl Dankzij deze website hebben ze toch onder dwang van gerechtsdeurwaarders mijn geld teruggestort. Als dit gebeurt krijgt... Näytä lisää
Twee dekens besteld en betaald maar…
Twee dekens besteld en betaald maar nooit geleverd zijn niet te bereiken en reageren nergens op wij hebben inmiddels niet bezorgd. nl ingeschakeld en die heeft ze in gebreke gesteld. Koop hier niets zonde van je geld.
Deze pure oplichters komen met…
Deze pure oplichters komen met geweldige reclames en na het betalen van je bestelling opvang je je order nooit.
Pure oplichters
Tot op heden mijn bestelling niet…
Tot op heden mijn bestelling niet ontvangen. Ze geven aan nadat ik eerst contact heb moeten opnemen waar mijn bestelling bleef dat het 20 tot 25 werkdagen zou duren Ivm leverings problemen vanuit het buitenland. Dit is waarschijnlijk zo'n webshop die pas een bestelling plaatst in China of waar dan ook als ze eerst het geld van de consument hebben gehad. Ik heb na meer dan 25 dagen nog eens gemaild. Nu geven ze aan dat het maximaal 3 maanden kan duren en dat er daarna anders het geld terug word gegeven. Ik had eerder mijn research moeten doen zodat ik niet had besteld. Ik zou andere mensen dus ook NIET adviseren om hier ooit te bestellen.
Oplichters!
Stom ben ik eigenlijk, besteld op deze site en betaald met Tikkie zakelijk. Achteraf ook geen enkel keurmerk en na de zeer generieke orderbevestiging hoor je nooit meer van ze. Derde mail naar dit "bedrijf" werd pas beantwoord door een @yahoo mailadres omdat ik met aangifte dreigde. Ook nu nog zeer algemeen antwoord gekregen dat het pakket nog onderweg zou zijn na ruim 6 weken. Ja ja, boefjes dus. Nooit bestellen daar !
Heb nu nietbezorgd.nl op ze afgestuurd, maar vrees toch dat ik m'n 30,- kwijt ben.
Aangemeld bij Nietbezorgd.nl
Aangemeld bij Nietbezorgd.nl
Mooie beloftes..maar leveren niet..
Trap er niet in mensen.
2 lampjes gekocht in november
2 lampjes gekocht in november, gelukkig maar 29 euro, maar inderdaad zoals hieronder reeds meerdere keren geschreven, afrekenen per tikkie klopt niet! Had ik maar eerst even op deze site gekeken. Zou heel graag willen dat er iemand achteraan gaat. Zal het aanmelden bij Kassa / Kees van der Spek - ik vond de advertentie trouwens op Pinterest. Jammer dat ook daar al zoveel 'nep' tussen zit.
Nog niks geleverd
Ik heb op 27 november een bestelling geplaatst en betaald via een tikkie , achteraf ook wel vreemd tot op de dag van vandaag nog steeds niks gekregen, reageren wel op mail als ik vraag om een verzend bevestigd of track en trace maar om vage redenen kunnen ze me die niet versturen , ik denk inderdaad ook dat dit een oplichter is
Oplichterszooitje
Ook ik ben het haasje wat een nare mensen, heb ook niets ontvangen en gezord dat ze niet meer via fb kunnen adverteren
Alles ging mis
Alles ging mis, niet geleverd, geen geld retour, geen reactie op mails geen direct contact mogelijk. Pure oplichterij!!!
In oktober een product bij dit bedrijf besteld en betaald via…
In oktober een product besteld en betaald via Tikkie (heel raar)
Nu 56 dagen verder nog geen product, reageren wel op mail met " excuses maar er is vertraging" nog even wachten is het antwoord. Op de vraag waar het product vandaan moeten komen kreeg ik als reactie dat ze de herkomst niet weten. Op vragen uit hun leveringsvoorwaarden zoals ze die promoten krijg je geen enkel antwoord.
Track en Tracé van je bestelde en betaalde product krijg je ook niet. Wordt tijd om deze bende te ontmaskeren. Iets voor Kees van der Spek?
Oplichters
Oplichters. Reageren nergens op
Nooit meer iets bestelken maar ja oplichters veranderen van naam en gaan gewoon verder
Nog steeds geen lampjes,nov al besteld.
Nog steeds geen lampjes,nov al besteld.
Heb al mega veel mailtjes gestuurd, maar ze reageren nergens op.
"Stuur ons gerust een mail"nou laat maar, dikke oplichters zijn het.
Smeerlapperij,
Ik heb een bestelling gedaan bij nivara…
Ik heb een bestelling gedaan bij nivara maar kreeg geen bevestiging maar kreeg ook geen contact met ze ik heb een paar keer gemaild maar heb daar geen reactie op gekregen ik maak me daarom zorgen om deze bestelling en daarom niet bezorgd.nl ingeschakeld
Zeer zeer zeer zwaar teleurgesteld !!!
Zeer zeer zeer zwaar teleurgesteld !!!
Zit al weken op m’n bestelling te wachten, en niks ontvangen !
Reageren niet op m’n mailtjes en geen updates over de bestelling !
Ben gewoon opgelicht !!!
Wees gewaarschuwd , koop niks bij Nivara !!!
Product paid but never received
On 30th October I ordered a plastic bath from nirvara.nl which was advertised on Facebook. I needed to pay via Tickie, which I did. I did not receive any confirmation of my payment, nor a track and trace. The first time I emailed nirvara.nl I was able to email them, but the reply came from a certain Ed Lion who answered me without any email address. I requested that he pay me back for the bath that had not been delivered. I also asked him to reimburse me via tickie, he said that it wasn't possible. After some weeks I insinuated that I had read very bad reviews about nirvara.nl and I wanted my money back. He requested my IBAN number but realising that this was a scam I was reluctant to give him my bank number. Two days ago I wrote an email to him actually giving him my bank account number. The email could not be delivered as the domain name did not exist. My daughter also tried to send them an email which also could not be delivered.
Ik heb me aan gesloten bij nietbezorgt.nl …
Ik heb me aan gesloten bij nietbezorgt.nl omdat ik 4 dekbedden heb besteld maar ik hoor niks en krijg ook niks
op 19/11 2 lampjes besteld nooit…
op 19/11 2 lampjes besteld nooit ontvangen
dit is dus oplichting !!!!
Wie kan deze site blokkeren want ze mogen niet doorgaan zo ?
Oplichters
Oplichters. geen geld terug, geen lampen ontvangen, emails van ene Eli Lion ontvangen met allemaal gelul....KOOP NIKS BIJ NIVARA
Ik ben ontzettend belazerd.
Ik ben ontzettend belazerd.
Zie de reviews. Ben niet de eerste dus!!!!
Je kunt ze niet bereiken.
Zo slecht.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.