Snygga och väldigt funktionella plagg. Spelar mkt golf och dessa pikéer är definitivt dom skönaste jag spelat i. Bra passform och bra stretch i tyget. Dom andas bra och känns bra mot huden. Stiliga... Näytä lisää
Bra och tydlig hemsida, snabb och smidig leverans. Dock va kvalitén på handskarna jag beställde lite sämre.. höll inte många rundor innan handskarna var spruckna mellan fingrarna. Allt annat klart g... Näytä lisää
Jag köpte en piké till min pojkvän i födelsedagspresent och han älskade både material och passform. Han ville dock byta färg, men returen gick smidigt och ny leverans kom snabbt!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Golf is more than just a game. It's an important social event where old and new friends meet. Filled with serendipidy meetings, random moments and laughter. You are more than plain colors and simple logotypes. Let them see who you are.
Karlsviksgatan 12 lgh 1403, 11241, Stockholm, Ruotsi
- daniel@nittonsports.com
- nittonsports.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snabb leverans innan Irlands golfresa 👌
The products are really cool and…
The products are really cool and everything went well with the buying process.
Mitt paket försvann
Mitt paket försvann. Har försökt nå er genom flera mail men ingen återkoppling. Ni kan ju höra av er. Tack!
Carl Brangmo
Snygga kläder i bra kvalitet
Snygga kläder i bra kvalitet. Snabb leverans och enkelt att betala. Nöjd kund helt enkelt!
Tydlig hemsida och snabb leverans
Allt annat klart godkänt!!
Perfekt golfpiké och superbra och snabb…
Perfekt golfpiké och superbra och snabb frakt. Rekommenderas skarp!
Grymt snygg
Grymt snygg, funktionell pikétröja. Design och färg är väldigt snygg och materialet är väldigt behagligt på banan
Inget att klaga på
Inget att klaga på. Bra kvalité, bra passform och framför allt snygga. Önskat mig fler av frugan i julklapp
Utmärkt pikéskjorta för golfbanan
Snabb leverans, prisvärd, snygg, och framförallt en väldigt bekväm pikéskjorta. Hoppas att de utökar sitt sortiment framöver!
Snyggt och smidigt
Fick tips av en kompis att kolla in Nitton’s pikéer inför en golfresa i höstas. Köpte en ’Piké 19th Burgundy.
Riktigt snygg, håller dessutom färg/passform efter flera tvättar.
Riktigt bra grejer
Riktigt bra grejer
Toppen kvalitet med snygg design.
Golftröjan imponerar med sin bekväma…
Golftröjan imponerar med sin bekväma passform och högkvalitativa materialval. Den andas väl, vilket är perfekt under intensiva golfrundor. Designen är stilren och detaljerna, som den diskreta broderade logotypen, ger ett elegant intryck. Ett utmärkt val för både komfort och stil på golfbanan.
Riktigt bra piké!
Riktigt bra piké!
Perfekt både på och utanför banan. Sjukt snygg, riktigt bra passform och bra material.
Snabb och smidigt byte
Riktigt bra pikétröja
Riktigt bra pikétröja! Håller både tryck och passform efter flera tvättar. Skön tröja att ha både på banan och utanför. Blir absolut fler tröjor till nästa säsong
Snygga och väldigt funktionella plagg
Stiliga och roliga motiv som ger den traditonella pikén en ny lite mer lättsam innebörd. Fina färgkombinationer.
Nitton är def min go to piké på banan!
Supernöjd
Skön piké, bra passform, snabb leverans. Supernöjd!