ninedrink Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Det er den bedste energidrik jeg har oplevet, virker på mit humør og min energi… Servicen er også helt perfekt…. Det er ikke sidste gang jeg handler hos ninedrik..

Nine har virkelig overrasket mig med deres energidrikke. Det føles ikke som endnu en tilfældig koffeinbombe – mere som en gennemtænkt oplevelse, både i smag og udtryk. Designet er simpelt og elegant... Näytä lisää

Jeg har været stor fan siden de gik under navnet HERO. Jeg er især helt vild af den kognitivt boostende effekt de aktive nootropics har i dåserne. Jeg har god erfaring med både at drikke dem inden tr... Näytä lisää

Når nogen skaber noget nyt med succes, skal det også roses! Har altid været fan af kaffen på kontoret, men den er skiftet ud med NINE fremover! Den sparker min dag igang og giver et ekstremt kon... Näytä lisää

1. Juomanvalmistaja

nine™ vitamindrik indeholder 9 nøje udvalgte aktive, nootropiske ingredienser, der hjælper dig til at fokusere og koncentrere dig. Perfekt til jobbet, studiet og den travle hverdag. nine™ styrker også immunforsvaret og bidrager til et normalt stofskifte.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nine er simpelthen en game-changer…

Nine er simpelthen en game-changer inden for energidrikke! Jeg har altid været på udkig efter den perfekte kombination af vitaminer og energi, og Nine leverer på alle fronter.

For det første er smagen bare fantastisk. White Peach-varianten er en sand himmelsk oplevelse. Den er ikke for sød, men har lige den rette mængde frugtighed og en forfriskende fornemmelse, der gør det til en ren nydelse at drikke. Jeg har prøvet mange energidrikke, men Nine skiller sig virkelig ud med sin unikke og lækre smag, der ikke har den der "klamme" energi smag.

Hvad der virkelig imponerer mig, er, at Nine ikke kun er en energidrik, men også en pålidelig kilde til vitaminer. Det er som at få det bedste fra begge verdener. Jeg har bemærket, at jeg har mere energi og føler mig mere fokuseret efter at have drukket en Nine, især når man sidder på Uni.

Jeg har tidligere været fan af Vitamin Well og Redbull, men Nine har nu taget førstepladsen som min go-to drik. Det er simpelthen den bedste kombination af smag, energi og vitaminer på markedet. Jeg kan ikke anbefale det nok til alle, der leder efter en sundere og mere velsmagende energidrik. Nine er uden tvivl et must-try! (Uden at det hele skal lyde alt for cheesy)

5. helmikuuta 2024

Kære Nikita
Hele team-nine er blown away over din fantastiske anmeldelse! :) Det motiverer os super meget til at fortsætte med at skabe de bedste produkter til vores kunder.
Team-nine

Jeg har prøvet der forskellige smage og…

Jeg har prøvet der forskellige smage og synes alt i alt det er et godt produkt. Deres white peach er kanon god både til studie, med på farten eller med gin i ;-)

Anbefaler Nine på det kraftigste kontra de resterende lignende produkter på markedet...

5. helmikuuta 2024

Danmarks bedste vitamindrik!

Utrolig lækker og forfriskende vitamindrik som har erstattet kaffen for mit vedkommende. Giver et lækkert boost sammetidig med at den ikke gør mig træt ligesom andre energidrikke gør.
Kan helt klart anbefale nine™️ til den travle hverdag eller hvis man skal have boost i skolen.

Vastaus yritykseltä ninedrink

Det synes vi jo egentlig også selv, at det er :)
Team-nine

Nine er blevet min nye yndlings energi…

Nine er blevet min nye yndlings energi drik, smagsmæssigt udskiller den sig meget fra andre normale energi drikke.

Kan klart anbefales

10/10❤️

Kære Carla
Vi er stolte over, at være blevet din nye yndlings :)
Og vi har netop forsøgt at skabe en mere naturlig og frisk smag end mange andre drikkevarer af samme type :)

Smager fantastisk

Smager fantastisk. Gennemført koncept! Nine er min foretrukne læskedrik, og har været det siden jeg tog første tår.

Vastaus yritykseltä ninedrink

Tusind tak for ordene, Robert :)

Klar anbefaling!

Når nogen skaber noget nyt med succes, skal det også roses!

Har altid været fan af kaffen på kontoret, men den er skiftet ud med NINE fremover! Den sparker min dag igang og giver et ekstremt koncentrationskick, så kæmpe TAK!

Kæmpe anbefaling til alle, om det enten er til træning eller arbejdet - Og så smager de også vanvittig godt med vodka, hvis du mangler en ny GO TO drink! 🍋

1. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ninedrink

Det er så fedt at høre, at du kan bruge vores produkter i hverdagen! Mange tak for den fine anmeldelse :)

Virkelig fedt koncept

Virkelig fedt koncept, god forfriskende smag. Når jeg skal arbejde koncentreret og hårdt. Tager jeg altid en Ninedrink fra køleskabet, da jeg ved ar jeg for de bedste arbejdes resultater med ninedrink i blodet!

3. helmikuuta 2024

Vanvittig fed drik

Vanvittig fed drik - smager virkelig frisk og giver et godt boost!
Hjælpsomme medarbejdere der giver god service og hurtig levering

5. tammikuuta 2024

Kære Ricco
Tak for de pæne ord :)
Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt :)