Det er den bedste energidrik jeg har oplevet, virker på mit humør og min energi… Servicen er også helt perfekt…. Det er ikke sidste gang jeg handler hos ninedrik..

Nine har virkelig overrasket mig med deres energidrikke. Det føles ikke som endnu en tilfældig koffeinbombe – mere som en gennemtænkt oplevelse, både i smag og udtryk. Designet er simpelt og elegant... Näytä lisää

Når nogen skaber noget nyt med succes, skal det også roses! Har altid været fan af kaffen på kontoret, men den er skiftet ud med NINE fremover! Den sparker min dag igang og giver et ekstremt kon... Näytä lisää

1. Juomanvalmistaja

nine™ vitamindrik indeholder 9 nøje udvalgte aktive, nootropiske ingredienser, der hjælper dig til at fokusere og koncentrere dig. Perfekt til jobbet, studiet og den travle hverdag. nine™ styrker også immunforsvaret og bidrager til et normalt stofskifte.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bedste "energidrik" på markedet!

nine™ har reduceret mit forbrug af Redbull og andre energidrikke med 99%.

Jeg oplever ingen energi-crashes og jitters, som jeg oplevede ved almindelige energidrikke.

Derudover har jeg nemmere ved at arbejde fokuseret og komme i "flow" ved indtagelse af 1-2 dåser før og imens jeg arbejder.

10. syyskuuta 2024

Nine er virkelig et godt produkt som…

Nine er virkelig et godt produkt som jeg er begyndt at benytte meget af- jeg drikker typisk nine når jeg er på arbejde hvilket hjælper med at hold koncentrationen samt giver Et energi boost- kan kun anbefale dette produkt

7. syyskuuta 2024

Smager fantastisk og giver langvarigt energiboost!

Jeg har tidligere været afhængig af energidrikke for at få et hurtigt energiboost, men det endte altid med, at jeg følte mig mere træt og ude af stand til at koncentrere mig i længere tid.

Efter jeg skiftede til nine™, har jeg mærket en markant forbedring! Mit fokus er blevet skarpere, og jeg oplever en vedvarende energi, der holder hele dagen. Det har virkelig gjort en forskel i min produktivitet, især når jeg arbejder i længere perioder.

Og så smager den i øvrigt super godt! Især White Peach 🍑

Jeg kan varmt anbefale nine™ til alle, der søger en bedre og mere balanceret energikilde – uden de sædvanlige bivirkninger som træthed og manglende fokus. En klar vinder for mig! 🌟

8. syyskuuta 2024

Jeg elsker NINE

Jeg elsker NINE. Smagen er forfriskende og sød, og jeg elsker det boost den giver. Jeg nyder den gerne under træning eller på en lang arbejdsdag.
Mængden er passende, og jeg er vild med at alle de gode ting den indeholder!

16. huhtikuuta 2024

Fremragende brand!

Jeg har været stor fan siden de gik under navnet HERO. Jeg er især helt vild af den kognitivt boostende effekt de aktive nootropics har i dåserne. Jeg har god erfaring med både at drikke dem inden træning, såvel som inden oplæsning til eksamen.
Leveringstiden er forbavsende kort! alt igennem fantastisk produkt og fantastisk team bag! 10/10 godt produkt og god service til små penge

14. joulukuuta 2023

Burde have mindst 10-stjerner 🌟

Nine er nok det bedste jeg nogen siden har smagt af energi drik og så sammensætning i top 🍋🍊🫐🧃👌🏻👌🏻 Top top top kvalitet’s drik man bare ik kan få nok af ! Slut med asiatiske energi drikke der giver sure opstød og sløret syn 😵‍💫🫨😵‍💫🫨😵‍💫🫨 har bestilt 4 rammer og er mega glad skal snart til at bestille igen 😍

13. maaliskuuta 2024

Klar anbefaling!

Klar anbefaling!

Gennemført produkt, blandingen mellem Vitamin og koffein, med 3 forskellige smagsoplevelser har klart en favorit i White peach🍑

Drikker til hverdag 2-3 kopper kaffen på kontoret, og en nocco inden træningerne men har mere eller mindre udskiftet med dette produkt, blandingen af koffein og vitamin gør det til et sundere alternativ og samtidig giver det et super kick af energi og velværd blandet med en fantastisk smagsoplevelse!

Stor cadeau herfra!

6. helmikuuta 2024
ninedrink-logo

Vastaus yritykseltä ninedrink

Vi er så glade for, at du synes om vores produkter og finder dem anvendelige i din hverdag! :)
Vh
Team-nine

Fremragende

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve en vitaminvand med ferskensmag, og jeg vil gerne dele mine tanker om produktet.

Smag:
Den første ting, der fangede min opmærksomhed, var den forfriskende og naturlige smag af fersken. Vitaminvandet formår at levere en velafbalanceret kombination af sødme og friskhed uden at være alt for overvældende. Det er en behagelig smagsoplevelse, der gør drikken let at nyde.

Vitaminer og Næringsstoffer:
Jeg er imponeret over det indhold af vitaminer og næringsstoffer, som denne drik tilbyder. Ud over den lækre smag får man også en tilførsel af vigtige vitaminer, hvilket gør det til en bekvem måde at forbedre ens daglige hydrering og samtidig få gavn af essentielle næringsstoffer.

5. helmikuuta 2024
ninedrink-logo

Vastaus yritykseltä ninedrink

Mange tak for de fine ord, Lucas :)
Vh
Team-nine