ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää
Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää
Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää
Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää
Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.
Kroghs Park 82, 5220, Odense SØ, Tanska
- 71 99 38 80
- kontakt@nimara.dk
- nimara.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Service og produkt i rigig fin kvalitet
Jeg synes at både levering og service samt kvalitet af både spisebord og sofa var virkelig i top.

100% anbefaling
Super hurtig levering, ingen skader på vores varer og produkter i lækker kvalitet, nemt at gå til og få samlet

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Gode priser og flotte produkter
Gode priser og flotte produkter. Jeg bestilte fire spisestole og en sofa.Sofaen var forholdsvis nem at samle og leveringen kom på den dag jeg havde ønsket. Alt i alt en god oplevelse

Flot sofa
Flot sofa. Dig manglede jeg en sofaben. Men hurtig service

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Ros for produkter og kundeservice
Vi bestilte et nyt spisebord og stole. Det hele kom indenfor et par dage og med en kort frist, som vi selv tænkte nok var lidt for optimistisk. Men Nimara leverede som aftalt. Vi er meget tilfredse med varerne. Der var ved udpakningen en lille ridse i det ene plade, og jeg skrev til Nimara og her blev jeg tilbudt 3 forskellige muligheder. Gavekort, dekort eller at få en ny, og dette skete med det samme. Vi har ikke tidligere handlet hos Nimara, men er meget positivt stemt for at ville handle der fremover og

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Levering tager langt længere tid end…
Levering tager langt længere tid end beskrevet

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Nemt at bestille og nemt at afhente
Nemt at bestille og nemt at afhente. God kundeservice og prisen var også super god.

Great table
+very quick delivery
+quality lives up to expectations
+fast customer support

Lewis spisebord
Vi modtog lewis spisebord i god indpakning og flot stand. Bordet er robust og stilfuldt. Når bordet er slået helt ud, er der plads til 3 personer på hver siden samt to for bordenden, så 8 personer i alt. Helt perfekt!

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Jeg bestilt en spise bord og stole til
Jeg bestilt en spise bord og stole til, til over 6000kr
Da det kom havede spisebordet mange pletter og fejl. Jeg skriver så ind til dem, hvor jeg får afvide jeg kun kan få 500kr tilbage.
Og ikke et nyt fordi jeg ikke selv kan sende det???
De laver mange fejl og har skeivet med dem i flere månder nu og møder kun uprofessionelle folk, der ikke kan tag ansvar for de har sender et bord med fejl på!
Har hørt flere har oplevet det (forker at mig jeg tog chancen at bestille der fra) jeg ville ikke købe noget derfra!
Virkelig gode og fine møbler
Virkelig gode og fine møbler, til min nye lejlighed. De har gode priser og hurtig service. Kan klart anbefales.

Meget fin service
Meget fin service. Vi fortrød, efter et par dage, ikke at have bestilt stole med, og fik nemt ændret ordren. Den ene stol vippede men efter en omend lidt lang reklamationsproces fik vi tilsendt en helt ny stol uden beregning. Bordet er i super lækker kvalitet - stolene er lidt tynde, men også virkelig billige

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Super hurtig levering og en rigtig god…
Super hurtig levering og en rigtig god løbende update med leveringstidspunktet - fem stjerner herfra ☀️

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Gode priser for gode produkter
Utroligt priser, udemærket kvalitet, standardiseret reklamation. Det eneste, der er ærgerligt, er hvor omfattende kravene til reklamation er. Jeg brugte 1,5 t på at dokumentere og beskrive fejl ved et enkelt spisebordssæt, og er desværre endnu ikke færdig.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Dejlig produkter og rigtig hurtigt…
Dejlig produkter og rigtig hurtigt levering, tak.