Nimara.dk Arvostelua

13 421
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

13 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(13 421)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Service og produkt i rigig fin kvalitet

Jeg synes at både levering og service samt kvalitet af både spisebord og sofa var virkelig i top.

Hej Chadi,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både leveringen, servicen og kvaliteten af dit spisebord og din sofa.

100% anbefaling

Super hurtig levering, ingen skader på vores varer og produkter i lækker kvalitet, nemt at gå til og få samlet

Hej Mia,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, kvaliteten af produkterne og at de var nemme at samle.

Dårlig kvalitet

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Nimara.dk

Gode priser og flotte produkter

Gode priser og flotte produkter. Jeg bestilte fire spisestole og en sofa.Sofaen var forholdsvis nem at samle og leveringen kom på den dag jeg havde ønsket. Alt i alt en god oplevelse

7. elokuuta 2026

Hej Mads,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og leveringen. Dejligt også at høre, at sofaen var nem at samle, og at leveringen kom på den ønskede dag.

Super varer hurtig levering

Super varer hurtig levering

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering.

Flink chauffør

Flink chauffør

Hej Winni,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores chauffør.

Flot sofa

Flot sofa. Dig manglede jeg en sofaben. Men hurtig service

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er glad for sofaen, og at du oplevede hurtig service hos os.

Nimara.dk

Ros for produkter og kundeservice

Vi bestilte et nyt spisebord og stole. Det hele kom indenfor et par dage og med en kort frist, som vi selv tænkte nok var lidt for optimistisk. Men Nimara leverede som aftalt. Vi er meget tilfredse med varerne. Der var ved udpakningen en lille ridse i det ene plade, og jeg skrev til Nimara og her blev jeg tilbudt 3 forskellige muligheder. Gavekort, dekort eller at få en ny, og dette skete med det samme. Vi har ikke tidligere handlet hos Nimara, men er meget positivt stemt for at ville handle der fremover og

Hej Henriette,

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med både spisebordet, stolene og leveringen. Vi beklager selvfølgelig den lille ridse, men er glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning, som I var tilfredse med. Det betyder meget for os, at I har fået et godt første indtryk af Nimara, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Nimara.dk

Levering tager langt længere tid end…

Levering tager langt længere tid end beskrevet

3. elokuuta 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at leveringstiden har været længere end beskrevet. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback med videre.

Nimara.dk

Nemt at bestille og nemt at afhente

Nemt at bestille og nemt at afhente. God kundeservice og prisen var også super god.

Hej Flemming,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både bestilling og afhentning var nemt, og at du er tilfreds med vores kundeservice og priser.

Great table

+very quick delivery
+quality lives up to expectations
+fast customer support

Hi Paulius,

Thank you very much for your great review. We’re happy to hear that you’re satisfied with the table, the fast delivery, the quality, and our customer support.

Best regards

Lewis spisebord

Vi modtog lewis spisebord i god indpakning og flot stand. Bordet er robust og stilfuldt. Når bordet er slået helt ud, er der plads til 3 personer på hver siden samt to for bordenden, så 8 personer i alt. Helt perfekt!

Hej Ida,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Lewis spisebordet levede op til forventningerne, og at du er tilfreds med både kvaliteten, stabiliteten og størrelsen. Vi håber, I får stor glæde af bordet i mange år.

Nimara.dk

Jeg bestilt en spise bord og stole til

Jeg bestilt en spise bord og stole til, til over 6000kr
Da det kom havede spisebordet mange pletter og fejl. Jeg skriver så ind til dem, hvor jeg får afvide jeg kun kan få 500kr tilbage.
Og ikke et nyt fordi jeg ikke selv kan sende det???
De laver mange fejl og har skeivet med dem i flere månder nu og møder kun uprofessionelle folk, der ikke kan tag ansvar for de har sender et bord med fejl på!
Har hørt flere har oplevet det (forker at mig jeg tog chancen at bestille der fra) jeg ville ikke købe noget derfra!

15. elokuuta 2026

Virkelig gode og fine møbler

Virkelig gode og fine møbler, til min nye lejlighed. De har gode priser og hurtig service. Kan klart anbefales.

4. elokuuta 2026

Hej Sarah,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med møblerne til din nye lejlighed, vores priser og den hurtige service. Tak for din anbefaling.

God kundeservice

God kundeservice, levering som aftalt

Hej Angelika,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, og at leveringen gik som aftalt.

Meget fin service

Meget fin service. Vi fortrød, efter et par dage, ikke at have bestilt stole med, og fik nemt ændret ordren. Den ene stol vippede men efter en omend lidt lang reklamationsproces fik vi tilsendt en helt ny stol uden beregning. Bordet er i super lækker kvalitet - stolene er lidt tynde, men også virkelig billige

17. heinäkuuta 2026

Hej Jakob,

Tusind tak for din grundige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med servicen og kvaliteten af bordet. Vi beklager, at reklamationsprocessen tog længere tid end ønsket, og tager naturligvis din feedback omkring stolene med videre. Vi er glade for, at det hele blev løst tilfredsstillende.

Nimara.dk

Super hurtig levering og en rigtig god…

Super hurtig levering og en rigtig god løbende update med leveringstidspunktet - fem stjerner herfra ☀️

Hej Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og de løbende opdateringer om leveringstidspunktet 🍊

Nimara.dk

Gode priser for gode produkter

Utroligt priser, udemærket kvalitet, standardiseret reklamation. Det eneste, der er ærgerligt, er hvor omfattende kravene til reklamation er. Jeg brugte 1,5 t på at dokumentere og beskrive fejl ved et enkelt spisebordssæt, og er desværre endnu ikke færdig.

7. elokuuta 2026

Hej Regitze,

Tusind tak for din anmeldelse og dine pæne ord om vores priser og kvalitet. Vi beklager, at du har oplevet reklamationsprocessen som omfattende og tidskrævende. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan arbejde på at gøre processen så enkel og smidig som muligt.

Nimara.dk

Dejlig produkter og rigtig hurtigt…

Dejlig produkter og rigtig hurtigt levering, tak.

3. elokuuta 2026

Hej Mariana,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering.