Nicosub Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Näytä lisää

2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Näytä lisää

Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Näytä lisää

Jeg har taget snus (blå lyft/velo) i 4 år og købte nogle blå Wakey-pakker (Blizzard Mint Slim) for et par uger siden. Jeg har ikke taget snus siden, fordi produktet er så godt! Mega smart med koffein,... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Malthe,

Vi beklager meget at din pakke har haft problemer under leveringen. Jeg kan se på dit track & trace ad Postnord har sorteret din pakke forkert, hvorefter den blot har stået stille...

Jeg sørger for at der bliver sendt en ny pakke afsted til dig i dag😊

Hvis det nogensinde skulle ske igen, kan du altid skrive til os på chatten eller via email, så vi kan få fixet problemet med det samme💪🏼

Mvh.
Nicosub - Teamet

Hurtig levering - god service

Har handlet derinde nogle gange efterhånden og må bare sige, at jeg er mere end tilfreds. Havde en oplevelse, hvor jeg havde bestilt noget, som jeg så fortrød, hvor nicosub hurtigt annullerede ordren uden yderligere bøvl og ballade. Bestilte derefter noget som allerede var klar til afhentning dagen efter.

Meget glad for variationen af produkterne, så man kan tage noget med koffein i løbet af dagen, så man føler sig frisk, samtidig med at der er et alternativ uden koffein til om aftenen, så man ikke ødelægger ens søvn.

Havde før brugt nikotinposer i årevis, men med nicosub skal jeg aldrig tilbage til det igen.

8. elokuuta 2024

TOTALT UDTØRET SKIVER

dav

Idag den 7/8 købte jeg en bøtte wakey spearmint, med henblik på snus stop da jeg så kommer jeg hjem og får åbnet bøtten så Finder jeg så ud af at alle 20 Skiver er TOTALT UDTØRET hvad sker der lige for det? 40 kroner for en læs sandsække der er totalt ubrugelige!

7. elokuuta 2024

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager inderligt at du har modtaget et beskadiget produkt🙏

Jeg formoder at der har været et brud på forseglingen og at poserne derfor er tørret ud.

Send os gerne en mail på support@nicosub.dk, så vi kan løse problemet hurtigst muligt.

Mvh.
NIcosub - Teamet

The pouches are way too big

The pouches are way too big, was expecting them to be the same size as velo and other brands but they barely fit 😅 got the zero nicotine and zero caffeine ones , nicosub

8. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nicosub

Hi Stephen, thank you for your review!

Most products on our website are all white slim pouches, as you were looking for. The product you have purchased is one of the few with "original" pouch size.

On the product page, you can see an image of the pouches, and the pouch size is declared underneeth the description.

We appoligies if it has not been clear enough before your purchase🙏

Feel free to return any un-opened cans😊

You can reach us at support@nicosub.dk

Best regards
Nicosub - Team

God kundeservice

Opfølgning på forsendelsesstatus kun 2 arbejdsdage efter bestilling, da den sad fast i systemet.

Så jeg fik løst problemet og sendt ny pakke før jeg selv tog fat i dem.

3. huhtikuuta 2024