Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgi... Näytä lisää
2 stjerner Jeg har brugt almindelig snus i 14 år og prøvede Wakey som et alternativ for at stoppe med nikotin. Efter 6-7 måneders brug, købt i forskellige kiosker, må jeg desværre sige, at opleve... Näytä lisää
Havde bestilt 3 bøtter (zeronito) hvor at nogle at poserne gik op, skrev ind til deres support og de sender en ny forsendelse pga. Poserne gik op. Produktet kan varmt anbefales god smag og kan sagten... Näytä lisää
Jeg har taget snus (blå lyft/velo) i 4 år og købte nogle blå Wakey-pakker (Blizzard Mint Slim) for et par uger siden. Jeg har ikke taget snus siden, fordi produktet er så godt! Mega smart med koffein,... Näytä lisää
Wichmandsgade 8B, 5000, Odense C, Tanska
- support@nicosub.dk
- nicosub.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det smager af kaffe
Til børn? Hvorfor? En gal far!!!
Hvad er meningen med at sælge jeres produkter til børn som ikke engang er begyndt at ryge endnu. Stop jer selv!!!
Intet at klage over
Intet at klage over. Frisk og lækker produkt som kom hurtig med posten
Godt produkt og hurtig levering
Godt produkt og hurtig levering.
Fine priser og har allerede modtaget en lille rabat kupon
den brænder lidt under huden der ned…
den brænder lidt under huden der ned men rigtig god kvalitet
Jeg synes det er skide godt vil helt…
Jeg synes det er skide godt vil helt klart anbefale at prøve de koffein citrus nogle det er skide gode og pænt billige
jeg håbede det vil give mere energi
Jeg købte fordi jeg håbede det vil give mig mere energi i hverdagen og det går det ikke
Smager ikke super lækkert desværre og de lige fyldige som et brugt stykke
Desværre føles deres poser som et stykke der genbrugt
Virkelig hurtig levering
Fik ikke hvad jeg bestilte?
Fik ikke hvad jeg bestilte? Ret sjusket efter min mening!???
Ingen information om længere levering
Ordren blev ikke afsendt, så jeg kontaktede kundeservice. Her fik jeg besked om, at nogle kollegaer var på forretningsrejse, så derfor ville min ordre først blive afsendt 5 dage efter jeg havde afgivet ordren.
Det mener jeg, at man bør oplyse om på hjemmesiden. Jeg havde fundet en anden løsning, hvis jeg havde været klar over det.
Som kompensation sender de en ekstra dåse med, men det var med koffein, som jeg desværre ikke kan bruge til noget.
langsom levering….
Godt middel til at stoppe med mit…
Godt middel til at stoppe med mit snusforbrug, jeg har nu brugt det i 7 dage og stadigvæk ikke haft nogle trang til nikotin
Fik pakken dagen efter
Fik pakken dagen efter, dog var en af pakkerne helt tørre i alle skiverne. Skrev og fik sendt en ny med det samme. Hurtig og lækker service og fedt produkt
Meget godt produkt til alternativ snus
Meget godt produkt til alternativ snus. Men syntes måske der er lidt for meget koffein i, ved ikke om de har andre som er under 50 mg Per pose.