Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Näytä lisää
Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Näytä lisää
Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Näytä lisää
Yritys on vastannut
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Lätt att montera
Lätt att montera, lätt att installera på mobilen
Bra kvalitet och mycket enkel…
Bra kvalitet och mycket enkel installation.
Lättanvänd app kamera fungerar utmärkt…
Lättanvänd app kamera fungerar utmärkt blir några till kameror framöver😄
Förvånansvärt bra kameror/kvalitet!
Nexmart Look
Nexmart Look, bra kort och video. Dålig är, inom bevakningsområdet tar kameran kort för sent, det enda man får i "moment detected," är en tom bild. Kameran hinner inte med helt enkelt. Video inga problem.
Ifall jag skulle köpa den igen? Nej!
Har en vision 2, dubbelt så billig men bättre reaktion inom bevakningsområdet, sämre upplösning på bilder och video dock.
Snabb leverans och lätt att installera…
Snabb leverans och lätt att installera och kanon bra bild överföring
Supernöjd med produkten
Bra pris.
Köpte 2st kameror. Bra kvalité till detta pris. Enkel app. Hade fått 5 av 5 om förlängningsladden ja köpte till vart korrekt, men fick fel kabel utskickad och otydlig delretur tillvägagångssätt.
Jag har 2 st
Jag har 2 st. Som fungerar väldigt bra trots att dom är långt från modemet.
Trasig kamera
Fick fel på kameran. Fick snabbt en ny utan att skicka den andra i retur.
kundservicen är kanonbra. Tommy
Funkar så bra och enkel att installera.
Otroligt lätt att komma igång. Fin bildkvalite
Otroligt lätt att komma igång. Mkt fin bildkvalitet.
Snabb leverans lätt att installera…
Snabb leverans lätt att installera fungerar perfekt 👌 😊
Bra produkter och en fin serviceFörst och främst är jag väldigt nöjd…
Först och främst är jag väldigt nöjd med produkterna! Köpte Larmpaketet som kallas stor. Men det det som alltid är skönt och tryggt är att om något går fel dvs fel på någon produkt så rättas det till omgående och på ett proffsigt sätt!
Jag fick hjälp
Jag fick hjälp , men it killen sa att d va jätteenkelt ?
Snabb och bra leverans lett att…
Snabb och bra leverans lett att installera fungerar perfekt
Godkänd kamera
Snabb leverans! Bra support via email med videos. Hade givit denna produkt 5 stars om mörkerseendet hade varit lite bättre. Har haft billigare kameror som har bättre mörkerseende.

Vastaus yritykseltä NEXSMART
Vad bra övervakning kamera till bra…
Vad bra övervakning kamera till bra pris som var lätt att installera bra kundbemötande från er Nexsnart
Precis den belysning/sken jag ville ha.
Precis den belysning/sken jag ville ha.
Rörevakten funkar perfekt.
Hade blivit en 5a om den funnits i helvita också.
Snabb och bra leverans.