Netlingeri.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Det var ju första gången som jag beställt en vara. Och det var bra att det ringde på dörren. Jag låg i migrän , så kunde inte öppna då . Men ett par timmar senare så tittade jag utanför min dörr , och... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att beställa och bra kommunikation från Netlingeri då en vara hade senare leverans. Ett stort plus för återkopplingen då varorna levererats med ett mejl om hur en eventuell retur ska hanteras,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Älskar denna bh! Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. N... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Alusvaateliike
  2. Alusvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Sedan 2006 har Netlingeri.se erbjudit underkläder online för kvinnor i alla storlekar. Våra medarbetare är experter på underkläder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vårt uppdrag är att ge dig möjligheten att köpa nya underkläder när det passar dig bäst. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det perfekta setet för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder, kläder, bikinis och baddräkter – så chanserna är stora att du hittar något som passar perfekt. I vårt lager har vi enbart kvalitetsmärken såsom Marie Jo, Hunkemöller, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Rosa Faia och Falke, för att nämna några. Dessutom har vi en praktisk BH-guide som hjälper dig att hitta din perfekta BH-storlek.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

95 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Det är lite lustigt att be om…

Det är lite lustigt att be om recensioner innan jag fått mina varor. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levererats i förra veckan.

Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, sex dagar efter aviserat datum. Förmodligen är det Postnord och inte ni som bär skulden till förseningen. Jag kommer att ändra mitt omdöme från 2 till 4. Inte full pott, för jag tycker fortfarande det är irriterande att be om omdöme innan man vet att varorna nått kunden.

1. joulukuuta 2025
Netlingeri.se-logo

Vastaus yritykseltä Netlingeri.se

Hej CS,
Vi skulle gärna vilja hjälpa dig, men tyvärr kan vi inte hitta din beställning utifrån den information du har angett här.

Kan du skicka ett e-postmeddelande till oss med ditt ordernummer? Vi kommer då omedelbart att undersöka saken med transportföretaget och ta reda på var ditt paket befinner sig.

Vi är redo att hjälpa dig så att vi kan lösa problemet så snabbt som möjligt.

Kundeservice//Netlingeri.se

Allt fungerar toppen

Allt fungerar toppen. Tänkte köpa på ett annat ställe först men de tog inte mitt kreditkort och blev jätteglad när jag hittade på Netlingeri till samma reducerade pris. Frakten var hyggligt snabb också trots att de skickar från Danmark.

22. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Jag har väntat flera veckor på min…à-lill-

Jag har väntat flera veckor på min leverans så lång tid kan det väl inte ta o sända över mina varor till Sverige. Jag har tre st order 121635, 121607 .114624 . MVH Inga-Lill Lindström NorraKunhsgatan 5 lgh 1004 port cod 1638 52231. Tidaholm

22. marraskuuta 2025
Netlingeri.se-logo

Vastaus yritykseltä Netlingeri.se

Kära Inga-Lill

Tack för din recension.
Jag är ledsen att höra att det har varit osäkerhet kring dina paket och att du har haft en upplevelse som inte har levt upp till dina förväntningar.

Efter vårt telefonsamtal den 7 november skickade jag ett e-postmeddelande till dig, som vi kommit överens om, med information om att ditt paket var klart för avhämtning i den paketbutik du valt när du gjorde din beställning. Den valda paketbutiken anges längst ner på din orderbekräftelse.

Jag ser att alla dina tre beställningar är klara för avhämtning i samma paketbutik. Enligt information från transportören har paketen varit klara sedan 27/10, 17/11 respektive 17/11, dvs. cirka fem dagar efter att varje beställning gjordes. Du bör också ha fått ett meddelande direkt från transportföretaget om att paketen var klara för avhämtning.

Om du inte har fått vårt e-postmeddelande, eller om något fortfarande är oklart, hjälper vi dig gärna vidare. Du är alltid välkommen att skriva till oss via e-post så hittar vi en lösning tillsammans.

Vänliga hälsningar
Maja / Netlingeri

Otroligt bra helhet!

Hemsidan är tydlig och enkel att navigera. Betalningsalternativen finns i olika upplägg. Spårningen av leveransen samt tiden för leveransen är rimlig och inte alls för långdragen. Enkelt att hämta upp hos postombud och bra förpackat.

Varan i sig är otrolig för någon som är storbystad & kommer alltid vara mitt första val vid köp av bh. Önskar dock en liknande modell i helhet men som har en helt slät enfärgad kupa.

24. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mycket bra och kundvänlig dialog!

Mycket bra och kundvänlig dialog!
Bra priser.
Sedan är det trist att man inte kan få en bh i brevlådan (platt påse med "noll" vikt) utan att det skickas med UPS, vars meddelande ter sig lite knepiga för mig. Och en bra bit till upphämtningsstället.

9. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin