Tycker inte att ert betalningssystem är ät lätt att tillämpa. Vill helst ha en faktura på vanligt sätt. Har dessutom svårt att få grepp om vad ni egentligen tar betalt för? Mvh Jan Elfström AB
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
They send a postcard telling us our LEI expires and that switching service to them allows us to lower fees for LEI renewal. In fact, however, they charge more than our current provider and almost twi... Näytä lisää
Jag hade bråttom att få LEI, det framgick inte att fakturan ska vara betald först. När jag väl betalade den dröjde det ändå att få LEI, sedan ännu längre att den skulle synas. Inte alls det jag behövd... Näytä lisää
I highly recommend Netlei, got my LEI number in three minutes, it says when you order the number/code, that it might take few hours but it was actually really fast which I really like, got also all th... Näytä lisää
Här kan du som har ett svenskt företag och ska handla med aktier och andra värdepapper beställa ett LEI-nummer (Legal Entity Identifier).
Scheelegatan 28, 11228, Stockholm, Ruotsi
Enkel och framför allt snabb process! Rekommenderar varmt!

Rekommenderar varmt!
Det tog knappt 10 minuter innan jag hade ett LEI-nummer på mailen.

Enkel tjänst
Jag fick mitt lei-nummer som utlovat på mailen

Vastaus yritykseltä Netlei
Klockren tjänst! Tog 20 min sen hade jag mitt LEI-nr på mailen!
Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Netlei
Riktigt snabb och smidig tjänst, fick mitt LEI-nummer på knappt en kvart!

Vastaus yritykseltä Netlei
Perfekt tjänst, lätt att använda och tog bara 30 minuter att få LEi nr. via e-post

Vastaus yritykseltä Netlei
Fick mitt LEI-nummer på 20 minuter, rekommenderas!