1. Kirjanpito-ohjelmistoyritys
  2. Konsultti
  3. Maksupalvelu

Yrityksen kirjoittama

Qvalia is the platform for business transactions. It’s the most accessible connection to the Peppol network, for all business messaging, automation, and sales & purchase analytics needs.

3,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Bra design med väldigt segt

Omdöme 2024-07-11:
Systemet är i sig bra uppbyggt, så det hade kunnat ge fem stjärnor.
Men är oerhört långsamt allt för ofta och det kommer felmeddelande om att prova igen. Det är tillräckligt för att man börjar kolla efter andra leverantörer.

Jag tror att man endast kan granska pdf-faktura först när den är skickad. Givetvis borde man kunna granska fakturan innan den går iväg.

Uppdatering 2025-10-04
Två stjärnor har blivit en

Qvalia har valt att ta börja betalt för sina tjänster, men behållit ett gratis alternativ. Jag förstår att man som företag behöver ta betalt, men eftersom mitt är väldigt litet så är jag tacksam för när det finns gratis/lågpris alternativ tills min omsättning tar fart.

Men det jag inte kunde tro var att mitt kundregister m.m. skulle blockeras, så jag inte kan nå redan inlagda uppgifter. Det gör mig lite sur.

Eftersom systemet fortfarande är segt mer än ett år efter Qvalia lovade förbättring, kan jag inte se någon anledning till att börja betala för systemet. Jag får väl säga tack för denna tid och hitta något annat.

11. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Qvalia-logo

Vastaus yritykseltä Qvalia

Hej Jonas och stort tack för din feedback!

Användningen av plattformen har vuxit snabbare än förutsett vilket tyvärr har medfört att användare av det grafiska gränssnittet just nu upplever längre laddtider än vad som är önskvärt. Vi beklagar verkligen detta och arbetar med att ågärda problemet, som beräknas vara löst inom ett par veckor.

Med vänlig hälsning,
Teamet på Qvalia

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin