Wszystko o czym ludzie przede mną piszą to niestety gorzka prawda. Zdesperowana osoba skorzysta, a potem co ma zrobić, lina? Banda oszustów i wyłudzaczy - jeśli coś im „wisisz” to zaczną na Ciebie nac... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Oszuści wpłata minimalna 260pln na spłatę idzie 60pln reszta na utrzymanie zlodzieji omijać to z daleka pierwszy i ostatni raz w to wdepnąłem ludzie czytajcie komentarze naprawdę nie brać u nich bo to... Näytä lisää
Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Näytä lisää
Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.
Yhteystiedot
Grzybowska 87, 00-844, Warszawa, Puola
- +48225987799
- info@netcredit.pl
- netcredit.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Polecam warto skorzystać .Szybko na koncie.Szkoda że nie ma dłuższego okresu spłaty w obecnych czasach było by to dodatkowym atutem☺

Szybko sprawnie i profesjonalnie

Szybko
Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności. Polecam

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl
Jestem bardzo zadowolona,szybka obsługa…
Jestem bardzo zadowolona,szybka obsługa .

Bardzo szybka pozyczka .polecam

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl
Szybko sprawnie gotówka na koncie w krótka chwilę
Szybko sprawnie gotówka w dosłownie chwile na koncie polecam

Rzetelna Firma NetCredit
Super nigdy nie miałem problemu,kiedy potrzebowałem gotówki na już to nie było problemu pieniądze w ciągu paru sekund na koncie,OCZYWIŚCIE POŻYCZAJMY Z GŁOWOM.

Coś pięknego :)
Szybka i wygodna pożyczka. Przyznawalność bije na głowę konkurencję. Przy nowej promocyjnej ofercie za pożyczenie dodatkowych środków zapłaciłam grosze. Coś pięknego.. Dla każdego :)

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl
Wszystko ok bez problemów Ale pożyczkę…
Wszystko ok bez problemów Ale pożyczkę zapłaciłam przed terminem

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl
Niestety jestem stałą klientką a teraz…
Niestety jestem stałą klientką a teraz odmawia mi się udzielenia kolejnej pożyczki, chociaż terminowo wszystko było spłacane.

szybko i łatwo
szybko i łatwo, prosty dostep do spłaty, wczesniejsza splata pomniejszona o "niewykorzystane" dni

Bez problemu,szybko i sprawnie

Wszystko dobrze i sprawnie

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.