Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Wszystko o czym ludzie przede mną piszą to niestety gorzka prawda. Zdesperowana osoba skorzysta, a potem co ma zrobić, lina? Banda oszustów i wyłudzaczy - jeśli coś im „wisisz” to zaczną na Ciebie nac... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści wpłata minimalna 260pln na spłatę idzie 60pln reszta na utrzymanie zlodzieji omijać to z daleka pierwszy i ostatni raz w to wdepnąłem ludzie czytajcie komentarze naprawdę nie brać u nich bo to... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Najgorsze pożyczki przez internet

Najgorsze pożyczki przez internet. Z pożyczonych 500 zł do zwrotu robi się prawie 1000 i nie dość że nie zwracają 1 zł przelewu weryfikacyjnego to jeszcze udostępniają dane osobowe innym pośrednikom finansowym bo spam na mój nr.tel przychodzi jak szalony

14. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Uwaga na złodzieji bierzesz pożyczkę na…

Uwaga na złodzieji bierzesz pożyczkę na miesiąc spłacasz odrazu a oni uznają ze bierzesz na rok po czym ci miesiąc naliczają duże opłaty i wciskają na siłę kartę kredytową która też jest droga bardzo... Ogólnie dużo ukrytych kosztów za które musisz zapłacić inaczej przyjdzie Ci komornik nie ma co reklamować i tak Ci nie uznają... Uciekajcie jak najdalej polecam Wonga tam za szybsza spłatę zwracają koszty

17. huhtikuuta 2025

Beznadzieja

Co to za karta ? Gdy potrzebujesz pieniędzy bardzo często przychodzą następnego dnia . Przelew w piątek po 17 stej kończy się w poniedziałek po południu. No i gdy się zadzwoni na info te same tłumaczenie że musiało być chwilowe coś tam. Bez sensu. Żenada

18. marraskuuta 2024

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam. Ta firma to lichwa w czystej postaci. Obrzydliwe praktyki i obchodzenie się z klientem! Wszystko tylko nie to i profi Credit. Błagam wszystkich aby trzymali się od tych obrzydliwych lichwiarzy z daleka.

3. kesäkuuta 2024

Zdecydowanie odradzam

Gdybyście kiedykolwiek chcieli skorzystać z karty kredytowej tej firmy, ZDECYDOWANIE ODRADZAM, chyba że jesteście już naprawdę zdesperowani, tak jak ja byłem w pewnym momencie życia.
Jedyna opcja, żeby uniknąć jakichkolwiek opłat, to zapłacić w przeciągu pierwszych 25 dni, a następnie - zaczyna się naliczanie odsetek. Jeżeli zapłacicie kwotę minimalną, zaczyna się naliczanie odsetek i prowizji, które są już całkowicie nieakceptowalne dla normalnego Kowalskiego.
Spłata tej karty zajęła mi prawie 2 lata i sumarycznie cały koszt tego to było prawie 3-4 razy tyle co pożyczyłem.
Na koniec dodam, że obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia. Osoby na infolinii są w mojej opinii niemiłe, korzystają z kiepskiej jakości sprzętu do rozmowy - albo słychać hałas z tła, albo osoba z którą się rozmawia mówi niewyraźnie, a w momencie, gdy prosisz o wytłumaczenie jakiś niuansów umowy - zaczynają się dosyć nieprofesjonalne teksty w stronę klienta, nie ważne jak miło człowiek próbuje do nich podejść.
Nawet teraz, po spłaceniu całej kwoty, przed terminem, dostałem kwotę do zapłaty w wysokości 1/10 całego salda karty.

11. syyskuuta 2024

Nie polecam tej karty

Nie polecam brać tej karty jest to jakaś porażka spłacasz całość i po spłacie jeszcze Ci naliczają jakieś dodatkowe opłaty. I twierdzą że jest to sprawiedliwe.
Nie polecam tego dziadostwa.

16. elokuuta 2024

Net credit to porażka....porażka

Net credit to porażka..... Niestety spróbowałam i teraz żałuję.... Spłacam to i rezygnuję z tej lichwy natychmiast..... Chociaż pani twierdzi, że tak nie można....brak słów... Przestrzegam przed Net credit

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jest to jawne oszustwo...

Jest to jawne oszustwo...
Podczas omawianych warunków zostałam poinformowana , że będzie to kredyt 0% z racji tego ,że to moja pierwsza pożyczka czyli ile pożyczam tyle oddaje, niestety tak nie było. Przez kilka miesięcy spłacałam niby pożyczkę, okazało się ,że pozyczka nie jest spłacana tylko są to odsetki, których wartość jest kosmiczna. Wygląda to tak że najpierw naliczają odstetki , a potem jeszcze raz trzeba zrobić opłatę na rzecz pożyczki. Później odsetkiinimalnie się zmniejszają proporcjonalnie do spłaconej pożyczki. Niestety o tym nikt nie informował. Datą spłaty miał być dzień wzięcia pożyczki specjalnie wziełam ją po wypłacie aby również po wypłacie spłacać pożyczkę , tak też nie jest, gdyż termin spłaty ustalają sami nie wiem na jakiej podstawie. Nie dajcie się zwieść...

26. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Przestrzegam przed oszustami !to żadne…

Przestrzegam przed oszustami !to żadne karty kredytowe, to zwyczajna lichwa !!! Zawalcowane koszty , ukryte opłaty , małe druczki i w konsekwencji bierzesz 1 tys a bulisz 4 tys . To oszuści , manipulanci z zarejestrowanymi spółkami na Cyprze - mają jeden cel - oszukać i okraść

11. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Omijać z daleka nie bierzcie u nich…

Omijać z daleka nie bierzcie u nich kredytu. Oszuści .
Pamiętam że jak rozmawiałam z gościem to mówił że mogę płacić ostatniego dnia miesiąca. A tu się okazuje oni sobie wyznaczają datę i środki ile mam spłacać
Uważajcie z daleka od nich to oszuści i złodzieje

26. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Omijajcie z daleka ,to złodzieje każą…

Omijajcie z daleka ,to złodzieje każą zrobić przelew weryfikacyjny gdzie środki za weryfikację mają być zwracane i co ani zwrotu ani pożyczki żadnej informacji tylko dane wyłudzają a potem dziwne telefony . Omijajcie tą firmę złodziejska z daleka

18. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niech se w dupe wsadzą tę karte.

Trzymajcie się z dala od tej firmy nie dość że obsługa klienta to jakiś żart, baba z działu klienta odzywała się do mnie jakby mi łaskę robiła, to i jeszcze wciskają ci jakąś kartę kredytową którą trzeba opłacać. Kredyt spłacony a ci dalej chcą kase za kartę której nawet nie chciałem....

16. helmikuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin