Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Sprzedają towar a po tygodniu piszą że nie są w stanie tego zrealizować. Szkoda że nie sprawdziłem wcześniej opinii bo teraz widzę że to częsta praktyka. Wydawało mi się że to ogarnięty sklep, ale ter... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Właśnie uprawomocnił się wyrok uwzględniający moje roszczenie o zapłatę przeciwko NEONET. Sprawa dotyczyła reklamacji ekspresu DeLonghi. Sądy obu instancji uznały naruszenie prawa konsumenckiego... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zakupiłem iPhone 17 Pro Max za prawie 6 000 zł. Telefon dotarł z uszkodzonym opakowaniem, podczas gdy karton wysyłkowy był w idealnym stanie, co wskazuje, że pudełko było uszkodzone już przed wysyłką.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Moje zamówienie zostało anulowane jak i wiele innych. Przyczyna? Błąd cenowy. Rozumiem ryzyko zakupu produktów z podejrzanie niską ceną. Np 99gr zamiast 250zł ale tu cena wynosiła 41 zł. Na platformie... Näytä lisää

1,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Sklep zwabił mnie produktem oznaczonym…

Sklep zwabił mnie produktem oznaczonym jako promocja. Oferta była dobra i potwierdził ją konsultant na infolinii. Sklep pobrał ode mnie pieniądze anulował zamówienie i nie zwrocił mi pieniędzy do tej pory. Uwaga na ten sklep. Sprawa zgłoszona do rzecznika jeśli zaraz nie pojawią się pieniądze to i na policję

9. joulukuuta 2025

Oszukańcze Praktyki Magazynowe i Stracony CzasNiniejsza recenzja dotyczy Neonet

Niniejsza recenzja dotyczy Neonet, firmy, która stosuje głęboko wprowadzające w błąd praktyki biznesowe. Oferowali mocno przeceniony przedmiot, co skłoniło mnie do zakupu. Kilka dni później skontaktowali się ze mną, informując, że produktu nie ma już na stanie. Ten chwyt "przynęta i zamiana" (bait-and-switch) kosztował mnie cenny czas i zmusił do wydania większej sumy pieniędzy w innym miejscu, aby dotrzymać terminu. Tanie, kuszące oferty Neonet nie odzwierciedlają faktycznego stanu magazynowego; są one jedynie taktyką przyciągania klientów, która ostatecznie prowadzi do niekompetencji i frustracji. Unikaj tego sklepu, jeśli cenisz swój czas lub nie lubisz być celowo wprowadzany w błąd.

2. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sklep internetowy to totalna porażka

Sklep internetowy to totalna porażka, ciągłe opóźnienia, człowiek zostaje bez żadnej informacji odnośnie swojego zamówienia. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.

14. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Konto firmowe miało być „szybkie i…

Kupiłem telewizor przez stronę, dostawa miała być „następnego dnia”. Po pięciu dniach nadal nic, a status zamówienia utknął na „w przygotowaniu”.

Dzwoniłem dwa razy – za każdym razem inna wersja. Raz, że „kurier odebrał”, potem, że „towar jeszcze w magazynie”. Żadnej informacji mailowej, żadnego numeru przesyłki.

Jedna gwiazdka. Nie chodzi nawet o opóźnienie, tylko o to, że klient zostaje kompletnie bez informacji.

10. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Wystawili dobrą cenę za telefon. Zadzwoniłem, rozmawiałem z konsultantem i u niego kupiłem i zapłaciłem. Za 2 godziny mail, że nastąpiła pomyłka, zamówienie anulowano.

6. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ten sklep to jakas porażka reklamowałam…

Ten sklep to jakas porażka reklamowałam zelazko Brauna miesiac temu sprawdzali jedni" fachowcy" w koncu odeslali do serwisu Brauna tam stwiwrdzili ze nie ma czesci i dostane nowe zelazko ( oczywiscie musialam co chwile pisac meile co slychac w mojej sprawie) pytam kiedy dostane zelazko oni nie wiedza🤣gdy po kolejnym meilu i info ze Braun juz wysłał zelazko 8 pazdziernik mysle ze do piątku 3 października zelazko bedzie u mnie w domu,nic z tego .Gdy moja cierpliwość byla juz na wyczerpaniu od poniedzialku 6 go i ataku meilowym z pytaniem czy zelazko idzie przez Afryke dostalam odp ze jest u nich na magazynie weryfikowane,myslalam ze dzis czwartek je wysłać i jutro bedzie No ku....a mac otoz nie i zadnego info Wyslalam kilka wkurzonych meili i cisza TEN SKLEP TO PORAZKA DNO DNA NIC TU NIE KUPUJCIE a firma Braun niby taka renoma kolejny szajs Nigdy wiecej nic z tego sklepu i nic firmy Braun partacze jakis swiat nie widzial

9. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Złożyłem zamówienie z konkretnym…

Złożyłem zamówienie z konkretnym terminem dostawy. Tego dnia specjalnie zostałem w domu. Niestety nawet nie poinformowali że termin dostawy ulegnie zmianie. Zrezygnowałem z zamówienia bo jeśli na początku tak traktują klientów yo nie chce sprawdzać jak jest w razie problemów. Nie polecam

9. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nigdy więcej Neonet – totalny brak szacunku dla klienta!

Monitor miał plamy pod matrycą. Neonet najpierw twierdził, że „sprzęt jest sprawny”, później serwis producenta uznał go za nienaprawialny. Sprawa trwała długo, sklep próbował przerzucać odpowiedzialność na producenta. Ostatecznie otrzymałem zwrot pieniędzy, jednak obsługa reklamacji była nieprofesjonalna — nie kupię tam ponownie.
Polecam omijać tych krętaczy.

7. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bought a computer from outlet store…

Bought a computer from outlet store (online)
the computer as I understand now was an open box for store display (could be written when selling the item) which was not stated, non the less, the item (Asus g15 Strix) was in a very good condition, apart from few fingerprints on the screen. Delivery was very fast, only few days from purchase. The purchase proccess was fast, same with payment. All enquires I asked to the store agent was replied same day. In general I enjoyed this purchase, very good price for the item and very good customer support. I recommend this shop.
Thanks Szymon!

22. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Przestrzegam wszystkich przed zakupami…

Przestrzegam wszystkich przed zakupami w Neonet!!! Kupiłem lodówkę przez Neonet. Okazała się uszkodzona. Po zatwierdzeniu reklamacji miał przyjechać kurier po lodówkę, jednak po godzinie 15stej ponieważ pracuję w godzinach wcześniejszych.
od 2 tygodni nie mogę zgrać się z kurierem! Już 5 razy zgłaszałem że kurier dzwoni do mnie przed południem z informacją że zaraz będzie! cały czas powtarzam że jestem w pracy do 15stej. Neonet informuje że firmy kurierskie realizują zlecenie według ustalonej trasy. A co mnie to obchodzi!? Co mam wziąć urlop żeby wydać lodówkę kurierowi? Ja chcę oddać zepsuty sprzęt i żądam zwrotu gotówki. Skoro wydali uszkodzony sprzęt, to w ich interesie jest żeby dostosować się do godzin kiedy klient jest w domu!

7. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ostatnio zamówiony garmin solar "z…

Ostatnio zamówiony garmin solar "z promocji" z ich strony a tu ich odpowiedź jak sam się przypomniałem po czterech dniach bez ich odpowiedzi, ani be ani me, tragedia. Nie polecam!

"Uprzejmie informujemy, że w opisie produktu Smartwatch GARMIN Instinct 2 na naszej stronie internetowej przez pewien czas pojawiła się omyłkowa informacja dotycząca kodu producenta. Zamiast prawidłowego modelu 010-02626-00, widniał kod 010-02627-00, który odpowiada innej wersji zegarka – Instinct 2 Solar.

Bardzo przepraszamy za tę nieścisłość i związane z nią potencjalne niedogodności. Zależy nam, aby każdy Klient otrzymał dokładnie ten produkt, którego oczekuje, dlatego w trosce o przejrzystość i uniknięcie ewentualnych reklamacji, prosimy o krótkie potwierdzenie, czy chcą Państwo zrealizować zamówienie w oparciu o prawidłowy model GARMIN Instinct 2 (010-02626-00).

Do czasu uzyskania jednoznacznego potwierdzenia nie będziemy mogli przyjąć zamówienia do realizacji – traktujemy to jako element dbałości o Państwa komfort i pełną przejrzystość transakcji.

Prosimy zatem o odpowiedź na tę wiadomość – po otrzymaniu potwierdzenia niezwłocznie przekażemy zamówienie do realizacji.

Jeszcze raz przepraszamy za powstałe zamieszanie i dziękujemy za wyrozumiałość. Państwa satysfakcja i pewność co do zakupionego produktu są dla nas najważniejsze"

28. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

kupiłem odkurzacz

kupiłem odkurzacz, dwa miesiące działał, mógł się popsuć- normalna rzecz. Użytkowałem zgodnie z przeznaczeniem i reklamacja odrzucona bo użytkowanie niezgodne z przeznaczeniem, odwołałem się zobaczymy co będzie ale nie wróżę sukcesu dla mnie.

28. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zakupiłam robota sprzątającego za…

Zakupiłam robota sprzątającego za prawie 3000zl.
Używany byl przez 2 tyg.
Został wysłany na reklamację.
Decyzja była odmowna, ale juz od ponad dwóch miesięcy nie jestem w stanie odzyskac mojego sprzetu.
Zapłaciłam za sprzęt,którego nie mam, Neonet nie zwraca mi mojej własności i nie poczuwa sie do żadnej konsekwencji w związku z swoimi praktykami.
To zwykła kradzież, bo inaczej podsumować sie nie da zaistniałej sytuacji.

2. kesäkuuta 2025

Przeceniony produkt

Zamówiłam przeceniony produkt. Chociaż nie wybrałam produktu z outletu, w ciągu następnego dnia roboczego otrzymałam kilka telefonów z informacją, że produkt jest z wystawy i czy na pewno go chcę. Ze względu na korzystną cenę zgodziłam się i otrzymałam informację, że przesyłka została wysłana oraz otrzymałam link do śledzenia, jednak przez dwa dni miała ona status "nie znaleziono". Po wielokrotnym odświeżaniu strony, link do śledzenia zniknął i zamiast tego pojawiła się informacja, że zamówienie zostało anulowane - oczywiście bez poinformowania mnie o tym. Zgłosiłam to do działu obsługi klienta i otrzymałam odpowiedź, że "podczas komplementacji przesyłki w salonie okazało się, iż produkt nie jest oryginalnie zapakowany". Na szczęście nie musiałam czekać długo na zwrot środków. Podsumowując, zakupy w tym sklepie to totalne marnowanie czasu i nerwów. Zrobiłam tam zakupy pierwszy i ostatni raz i na pewno teraz będę bardziej sceptycznie podchodzić do takich atrakcyjnych ofert.

31. heinäkuuta 2025

Oszustwo

Oszustwo. Kupiłam telefon z outletu, potrzebny mi był zwykły smartfon do odbierania połączeń z pracy. Otrzymałam telefon z wystawy, który miał wbudowany system prezentacyjny, przez co ładował się tylko do 60% a wyświetlacz miał jakąś prezentację... Kolega, niby miał zdjąć te oprogramowanie ale na tanim chińskim teklefonie się jednak nie dało....na stronie było informacji o tym , że telefon jest w takim stanie. Teraz już.go oddać nie mogę

23. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin