Leuk appartementje in deel van boerderij. Heel sfeervol ongericht. Mooi uitzicht, heel vrij, aan doodlopende weg voor auto's. Zeer gastvrije mensen. Goede bedden en stoelen. Bedden kunnen als tweepers... Näytä lisää
Een prima natuurhuisje in een landelijke omgeving. Genieten van mooie plaatsjes in de omgeving, de rust die er toch best wel was tijdens onze fietstochten ondanks dat het zomervakantietijd was. Het hu... Näytä lisää
Wij waren aangenaam verrast dat we via Natuurhuisje zo’n pareltje hadden gevonden. De omschrijving kwam volledig overeen met wat we huurden — in het echt was het zelfs nog mooier. Het huisje is mo... Näytä lisää
De gastvrijheid van Mia was echt heel fijn en de locatie en accommodatie waren geweldig. We hebben veel tips gekregen , verse eitjes van de kippen en ons zoontje speelde elke dag met haar zoontjes. Ec... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.
Emmastraat 6B, 4811 AG, Breda, Hollanti
- 085-8883337
- info@natuurhuisje.nl
- natuurhuisje.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 86 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Prima huisje met veel oppervlakte, grote tuin en natuur in de buurt
Prima huisje, sfeervol maar mag iets meer comfort hebben, veel spullen aanwezig (kruiden, olijfolie, koffie en thee, handdoeken), grote tuin gedeeld met eigenaar die er naast woont. Veel weilanden / groen, voor de bossen om te wandelen met de hond moet je toch een eind lopen, bushalte vlakbij, je bent zo in Duitsland.
natuurhuisje, een goed idee!
Ik ga vaker boeken bij natuurhuisje, het is mij heel goed bevallen.
de locatie was geweldig echt even de rust opzoeken van Drenthe.
Prima uitvalsbasis
Prima uitvalsbasis. Combi van rust en een omgeving met veel mogelijkheden om te fietsen/wandelen en cultuur te ontdekken.
Fijne ervaring
Mooie, rustige camping met goede faciliteiten en hele leuke behulpzame eigenaresse. Ontzettend genoten van ons verblijf in de pipowagen.
Natuurhuisje 'Wadweiland' Wognum
Buiten het dorp Wognum gelegen gezellig en schoon huisje aan weilanden, in prima staat van onderhoud met veel comfort. Overdekt terras met open uitzicht op het westen aan een brede sloot, Heel rustig gelegen, van de (dorps)weg af. Erg vriendelijke eigenaren, die altijd voor je klaar staan. Praktische inrichting, met overal goede horren tegen evt. insecten. Uitvalswegen naar plaatsen in de regio snel bereikbaar. Voor ons een echte aanrader!
Mooi verblijf in rust en natuur
een mooi verblijf in een prachtige omgeving zoals aangegeven op de site..Rust en veel natuur, ideaal om te fietsen en te wandelen..Super locatie voor mensen die rust en natuur zoeken
Le Mazet
Le Mazet
Na een 3 daagse geweldige rit door Frankrijk met de cabrio kwamen we veel te vroeg aan bij het natuurhuisje “Le Mazet”
Daar ontvangen door 2 fantastische mensen waarbij het geen enkel probleem was dat we te vroeg waren, direct gebruik vh huisje.
We werden uitgenodigd door Marijke en Fred om die avond bij hen thuis, 150m van het natuurhuis, een heerlijke maaltijd te komen nuttigen.
Dat was zeer ontspannend en gezellig en was er geen drempel meer om in de komende 2 weken iets te gaan vragen. Ze hebben een grote kennis van de omgeving.
Verder geen verplichtingen en we hebben een volkomen vrij en ontspannen verblijf gehad.
Het huisje ligt helemaal afgezonderd in de natuur, met alleen het huis van de eigenaren in de buurt, maar geheel uit het zicht.
Met een oprijlaan van 700meter het bos in, iets wat met een lage cabriolet toch wel een kleine uitdaging was. Het is een ruim huisje met prima open keuken en grote woonkamer. De badkamer is iets gedateerd, maar keurig netjes.
Slaapkamer is prima maar klein.
Uitzicht via o.a. de grote tuindeuren op de natuur, waar we tijdens ontbijt een vos gespot hebben.
Buiten verschillende mogelijkheden om op diverse terrassen in de natuur te genieten.
huis is netjes
huis was schoon, ruim, goed ingericht, voldoende handdoeken
hele mooie omgeving
tuin afgezet wat ideaal is met honden
Natuurhuisje biedt echt prachtige…
Natuurhuisje biedt echt prachtige plekken met veel natuur om de huisjes heen. Daarnaast is de app heel handig voor de boeking en communicatie met de eigenaar. We gaan zeker weer boeken!
Fijn huisje met mooie tuin
Fijn huisje met mooie tuin! Dag van aankomst kon ik iets eerder al terecht, fijn dat dat na overleg mogelijk was! Bij vertrek iets laten liggen en dat wordt meteen opgestuurd. Goede communicatie!
Duiven
Zeer attente gastvrouw; veel privacy. Mooie woning, ruim buiten de bebouwde kom van Duiven. Fijne plek!
Romantiek en rust
Het is een gezellig romantisch paviljoen in de achtertuin van een mooi vakwerkhuis. De grote tuin heeft boomgaarden, grasvelden, rozelaars en enkele impozante eikenbomen van enkele honderden jaren oud. De eigenaar komt hooguit 1x per week wat onderhoudswerkzaamheden doen.
Het huisje biedt alle comfort voor 2 personen (tweepersoonsbed).
In dezelfde tuin staat er ook een blokhut met alle comfort, geschikt voor 1 à 2 personen (bed en slaapbank) waar ik verleden najaar deze toffe locatie ontdekt heb.
Het is unieke rustig gelegen op de Wohldenberg, een gehucht van Holle met een 8 tal huizen op een beboste heuvel. Je kan er naar hartenlust in de bossen wandelen. Een tourtje om de heuvel heen duurt net 1 uur, een perfecte ochtendwandeling. Boven op de berg staat een burcht met een kerk en een toren waarop je uitzicht hebt over de bosrijke kant tot aan de horizon aan één zijde en de weidelandschappen, heuvels en gehuchten in de buurt aan de andere 3 zijden.
Perfect voor wie rust en contact met de natuur opzoekt!
Heerlijke locatie om tot rust te komen!
Heerlijke locatie om tot rust te komen!
Huisje met alles wat je nodig hebt
Leuke website voor huisjes in de natuur
Deze website biedt leuke huisjes midden in de natuur aan. Goede zoekfilters, ruim aanbod, redelijke prijzen.
Fijne rustige plek
Fijne rustige plek. Top ingericht en zeer comfortabel zelf voor 4 personen . Slaapbank voor 3e en 4e persoon , maar wel op een topmatras ertussen.
Buiten nodigt uit om langer te zitten
Fijn, ruim en autentiek
Een heel fijn, ruim (koel) en authentiek huisje. Gezellig en mooi ingericht. En ook de tuin was heerlijk en rustgevend met genoeg schaduwplek en heel veel vogels (en ‘s avonds 2 egels).
Geweldige locatie
Geweldige locatie. Mooi huisje. Super grote tuin. Alles netjes voor mekaar.
We hebben heerlijk genoten van ons…
We hebben heerlijk genoten van ons verblijf hier. Rustig gelegen, lekker bed, en een goed uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen, en het weer heeft ook meegewerkt natuurlijk. Al met al een prachtige tijd gehad.
We reizen regelmatig met…
We reizen regelmatig met Natuurhuisje.nl en ook deze keer was het weer een prima huisje met alles wat we wensten en meer
Het huisje
Het huisje, verblijf en de omgeving is hartstikke prima. Heerlijk rustig weekje gehad, mooie fiets- en wandelomgeving.