Natuurhuisje Arvostelua

5 608
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Het was alsof je thuis komt , het ontvangst van de gastvrouw Heleen straalde warmte en gastvrijheid uit . Het vakantiehuisje had zomaar uit de Efteling geplukt kunnen zijn zo mooi en lieve uitstral... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mooi huisje, soort Amerikaanse blokhut. Mooi uitzicht en veel rust en ruimte. Park wat saai voor kinderen. Echt voor rustzoekers. Sommige dingen wat verouderd. Bezienswaardigheden bijna allemaal minim... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijn huisje in een prachtige omgeving. We hebben veel leuke dingen kunnen ondernemen. Fietsen, wandelen en paardrijden met het gezin. Het huisje is schoon en er ontbreekt niets. Wel is het alleen de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De foto’s doen totaal geen recht aan het huis. Het huis is vele male groter, mooier, bijzonderder. Ook de ligging midden in een prive bos geeft je het gevoel van echte rust en ruimte. Dat op korte a... Näytä lisää

1. Matkailu & Loma

Yrityksen kirjoittama

Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.

Erinomainen

(5 608)

1 871 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Het was alsof je thuis komt

Het vakantiehuisje had zomaar uit de Efteling geplukt kunnen zijn zo mooi en lieve uitstraling .
Een geweldige grootte tuin met borders van bloemen, fruitbomen, eiken en fluister populieren waarin een kolonie ooievaars woont en dat alles aansluitend op de IJssel.
Een echt paradijsje

1. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Mooi huisje op prachtige locatie

Het huisje bevindt zich op een prachtige locatie, het is een appartement met eigen ingang. Het is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een grote, bloemrijke tuin. De eigenaars zijn heel vriendelijk. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen.
Als je tot rust wil komen is dit een aanrader 🙂

10. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Leuk terrein

Leuk terrein, zeker voor kinderen, maar heeft wat onderhoud nodig. De pipowagen rook onaangenaam, is er weinig gelucht, gerookt of is het door de houtkachel? Ik had nog dagen last van mijn longen. Genoeg beddegoed, keukenspulletjes beetje zoeken en improviseren.

5. elokuuta 2026

Het is een fijn huisje.

Het is een fijn huisje.Ik werd gastvrij ontvangen.De afspraken via de mail waren duidelijk en werden ook nagekomen.
Dat er airconditioning was vond ik heel fijn.
Alles was schoon en netjes en de inrichting was compleet.

9. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prachtig oud huisje en van alle…

Prachtig oud huisje en van alle gemakken voorzien. Gelijkvloers wat voor ons prettig was. De eigenaren zijn vriendelijk en wij voelden ons welkom. Óók waren ze erg behulpzaam, wat wij erg waardeerden. Ik zou dit huisje iedereen dan ook aanraden. In een prachtige groene omgeving in alle rust, wat wil je nog meer? Gezellig en gemoedelijk dorp Heerde waar enkele restaurants zijn met terrassen. Erg leuk en lekker ook.

4. elokuuta 2026

In de ‘middle of nowhere’

Ook de ligging midden in een prive bos geeft je het gevoel van echte rust en ruimte. Dat op korte afstand in het hoofdhuis de familie ook een vakantieverblijf heeft doet daar niets aan af. Zijn zeer voorkomend en vriendelijk.
Het noord-Franse landschap heeft ons aangenaam verrast. Het is veel gevarieerder dan verwacht. Bos, akkers maar ook het bijzondere waterrijke marais en historische interessante stadjes maakte ons verblijf alleszins de moeite waard.

4. elokuuta 2026

Prachtige locatie en huisje

Prachtige locatie en huisje, maar zwembad liet aan de wensen over en had duidelijker gecommuniceerd mogen worden voor het boeken, dit was ver van het huisje en totaal niet wat wij er van verwacht hadden .

3. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Superfijn huisje in rustige heuvels van de Algarve

Het huisje ligt op een mooie plek in de heuvels met een ruime tuin en veel plekjes om te kunnen zitten en relaxen. Het huisje is fijn en smaakvol ingericht en is heel schoon. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het contact met de eigenaren was superfijn. Toen we een vraag hadden bij aankomst kregen we direct antwoord. Uit de moestuin mochten we groenten en fruit plukken zoals tomaten, komkommers, courgette en citroenen (voor heerlijke zelfgemaakte citroenlimonade). Boodschappen haal je in het dorpje Monchique en er zijn prachtige stranden aan de westkust met leuke kleine dorpjes op ruim een half uur rijden. Kortom, echt een aanrader om je vakantie door te brengen!

8. elokuuta 2026

Enorme aanrader!

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in het Koershuus in Haarle! De ligging is echt fantastisch: midden in het groen, direct aan de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt en het was iedere keer weer fijn om terug te komen op deze rustige plek.

De accommodatie is schoon, compleet en sfeervol ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je voelt je er meteen thuis. Ook de gastvrijheid was ontzettend prettig; je merkt dat er met aandacht voor de gasten wordt gezorgd.

Naast het Koershuus zit een hondenpension. Vooraf vroegen we ons even af of we daar misschien iets van zouden horen, maar dat bleek totaal niet het geval. We hebben tijdens ons verblijf geen enkele geluidsoverlast ervaren en konden volop genieten van de rust.

Voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur en een fijne uitvalsbasis om te wandelen of fietsen is het Koershuus een absolute aanrader. Wij kijken terug op een heerlijke midweek!

9. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ruim huis in rustige omgeving

Ruim huis met twee bijna gelijkwaardige slaapkamers met heerlijke bedden. Overdekte veranda, airco (superfijn) en alles wat je maar nodig kan hebben is aanwezig. Het is er heel rustig en aardige mensen. Goed en bijzonder restaurant op kwartiertje loopafstand Aanrader.

7. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer mooie en rustige omgeving en mooi en schoon huisje

Zeer mooie en rustige omgeving. Wij verbleven er tijdens zeer warm weer. Hebben ons goed vermaakt in het recreactiegebied Mookerplas, gratis alleen parkeren kost 7 euro.
Huisje is van alle faciliteiten voorzien en schoon. Wij hadden het geboekt voot 10 dagen en hebben niks gemist. Ook stond er voor alle dagen ontbijt klaar en mochten er zelfs van lunchen. Ook werden er gratis 2 fietsen aangeboden. Als je vragen had kreeg je altijd snel reactie van de eigenaren.
Wij komen zeker nog een keer terug!

27. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De eigenaresse is heel vriendelijk en…

De eigenaresse is heel vriendelijk en gastvrij en helemaal zichzelf. Mooi stuk land waarop je verblijft,wij namen enkele dagen het wolvennest in gebruik,heerlijk ruim met een tuin en meteen naast de rustige weg.Enkele diertjes die je mag begroeten in hun verblijf.Voor de jongens waren er skelters en fietsjes,mooie wijngaard.Dit was echt genieten in de natuur, heerlijk.We hebben genoten alsof we in Frankrijk waren,heel fijne dagen gehad. Tot ziens!

5. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin