NatureCell Denmark Arvostelua 509

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Produkterne giver mig en ekstrem følelse af velplejet og balanceret hud . Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smøre på og trænger ind i huden - og så smøre dag / nat cremen o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag føles huden stadig smidig og behagelig

Saanut 5/5 tähteä

Olien CBD 1000 mg har holdt mine solskader i ansigtet behandlingsfri siden nov 2024. Var ellers ramt af tilbagefald ca 2 x årligt, med følgende skrappe behandlinger og sår i 14 dage efter hver gan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg
 NatureCell

1 tähti

On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Unikke hudplejeprodukter og professionel service

Uovertruffen god service og ikke mindst høj leveringsevne. Bedst er produkterne som jeg nu har brugt i flere år og giver min hud den helt rette næring og beskyttelse. Jeg er fan - og bruger kun hudplejeprodukterne fra NatureCell - fordi de virker 🙏❤️ Kan varmt anbefales - til både unge - ældre - mænd og kvinder

20. maaliskuuta 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling - God og ærlig vejledning.
Vi har bl.a. brugt CBD olie (20%) som en skånsom og effektiv behandling af fodvorter og hud forandringer. Som bonus er den også virkelig god for neglene. Jeg har aldrig haft "lange" negle da jeg bruger mine hænder og negle til alt muligt i hverdagen - men olien har gjort mine negle naturligt stærkere.

Saanut 5/5 tähteä

Creme og olie er meget nemme at bruge…

Creme og olie er meget nemme at bruge og ganske drøje.
Til min overraskelse har det tydeligt mindsket mine leverpletter i ansigtet, hvilket jeg er meget glad for. Huden bliver samtidig meget blød og smidig, så jeg er ovenud tilfreds med produkterne.

Saanut 5/5 tähteä

Det er det bedste der er sket for mig…

Det er det bedste der er sket for mig med dette mærke det hjælper på huden jeg har igennem årene prøvet mange mærker men ingen så fantastisk som dette jeg bliver 80 år og har brugt naturecell næsten fra starten man kan virkelig se en kæmpe forbedring af huden i mit ansigt jeg er bare så glad for det kh Ingelise 🤗❤️

12. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Dejlige produkter 😊

20. helmikuuta 2026

Hej Henny,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os.
Vi er glade for at du synes det er dejlige produkter.

Virkelig god håndcreme!

18. helmikuuta 2026

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os, og andre kunder.

Og især tak fordi du deler, at du er glad for vores håndcreme det er det vigtigste for os.

Lækker olie 👍🏻

Jeg har købt CBD olien og er rigtig glad for den. Det er ikke fordi jeg har problemer med min hud, men kun som forkælelse til min modne hud. Kan allerede nu mærke, at min hud er blevet mere fugtet og blød.

Kære Britta,

Af hertet TAK for din anmeldelse og flotte 5 stjerner, det betyder virkelig meget for os 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du bruger olien som forkælelse, og at du allerede mærker huden mere fugtet og blød. Det er præcis den oplevelse, vi håber at give.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Team NatureCell 🌱

Saanut 1/5 tähteä

Dårlige og dyre cremer

Jeg købte et helt sæt for ½ år siden og fortrød. Det er nogle af de dårligste cremer jeg har købt nogensinde. Olien var ok men lugtede forfærdelig og var ikke bedre end en mandel- eller jojobaolie. Min hud var meget tør. Nu har den det bedre med nye og bedre produkter. Dyre cremer uden evidenc for at være bedre med hamp i.

23. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej

Vi er helt med på, at vores produkter ikke er for alle – og det er selvfølgelig helt fair, hvis de ikke har været det rigtige match for dig.

Når det er sagt, vil vi rigtig gerne forstå din oplevelse bedre.

Da anmeldelsen er anonym og ikke verificeret, kan vi desværre ikke finde nogen ordre på dig.

Vi lægger stor vægt på dialog – især når en kunde ikke er tilfreds – og derfor vil vi bede dig om at kontakte os med navn, e-mail eller ordrenummer, så vi kan tage din oplevelse seriøst og se nærmere på dine kritikpunkter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, elsker det.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark

Tusind TAK Anni - vi sætter utrolig stor pris på at levere produkter du elsker - og TAK for at du deler din oplevelse og giver os flotte 5 stjerner.

Det betyder mere end du aner, for vores danske virksomhed.

De skønneste hilsner
Lizbeth og team NatureCell 🌱

Saanut 5/5 tähteä

Nærværende og grundig vejledning inden…

Nærværende og grundig vejledning inden køb af produkter.

19. helmikuuta 2026

Kære Annette,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os 💚

Det glæder os ekstra meget at høre, at du oplevede nærværende og grundig vejledning inden dit køb. Det er noget, vi lægger stor vægt på, så du føler dig tryg hele vejen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De skønneste hilsner

Hurtig og sikker

Hurtig og sikker

4. helmikuuta 2026

Hej Jette,
Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner - det betyder meget for vores virksomhed, at du har den oplevelse.
Tak for du tog dig tid at anmelde os.
Mange skønne hilsner Lizbeth / NatureCell 🌱

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin