Produkterne giver mig en ekstrem følelse af velplejet og balanceret hud . Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smøre på og trænger ind i huden - og så smøre dag / nat cremen o... Näytä lisää
Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Näytä lisää
Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag føles huden stadig smidig og behagelig
Olien CBD 1000 mg har holdt mine solskader i ansigtet behandlingsfri siden nov 2024. Var ellers ramt af tilbagefald ca 2 x årligt, med følgende skrappe behandlinger og sår i 14 dage efter hver gan... Näytä lisää
Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg NatureCell
Lille Nyhavn 10, 2. tv, 8660, Skanderborg, Tanska
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Fuldstændig fantastiske produkter
Fuldstændig fantastiske produkter
Fantastisk service
Jeg har prøvet deres fodcreme og må sige wow
Mine fødder er blevet så fine efter de har været plaget af tørre flader og revner
Kan kun anbefale at handle der 👏🏻👏🏻❤️❤️

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Jeg har meget glæde af at bruge jeres…
Jeg har meget glæde af at bruge jeres ansigtscreme, dag og nat samt den unikke CBD olie. Min hud elsker den og jeg ser store forandringer. Små udslet, tør hud og knopper forsvinder vupti, efter et par dages brug af olien.

Utrolig god service
Utrolig god service, en vare fra ordren var udsolgt, jeg blev ringet op og orienteret, det var en rigtig god oplevelse :-)

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
jeg havde sår om munden revner på…
jeg havde sår om munden revner på læberne det har olien hjulpet med i løbet af 8 dage er det klart blevet bedre det var min datter der anbefalede produktet og jeg vil varm anbefale det til andre

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Dagcremen har totalt fjernet problem…
Dagcremen har totalt fjernet problem med tør og rød hud ved hårgrænsen. Allerede første dag var et ellers mangeårigt problem løst.

Dansk side
Dansk side. God kommunikation og hurtig levering. Skønne produkter. Vil anbefale at handle skønne ting her

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Super gode og dejlige produkter
Super gode og dejlige produkter. Med en hurtig levering 😊

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Mindre virksomhed med stor sjæl
Har handlet flere gange.
Hurtig levering og en oplevelse af personlighed bag
Fine produkter.

Er meget glad for især CBD Hudpleje Olien
Er meget glad for især at bruge CBD Hudpleje Olien, men også CBD Hyaloronic Serum. Det har helt sikkert hjulpet på min hud, som har problemer med eksem og rødme. Jeg bruger også deres shampoo og balsam, men har endnu ikke opnået helt så godt resultat som i ansigtet. Men fortsætter og synes det er nogle gode produkter.

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Lækkert produkt- kommer ikke til at…
Lækkert produkt- kommer ikke til at bruge andet!

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
⭐ Min anbefaling af Naturecell.dk og…
⭐ Min anbefaling af Naturecell.dk og deres produkter
Jeg lever med migræne og reumatisk smerte i form af fibromyalgi, og det har været en lang rejse at finde produkter, der virkelig hjælper. Naturecell.dk har gjort en kæmpe forskel for mig – jeg bruger alle deres produkter, fordi de er naturlige, effektive og skabt med fokus på kroppens behov for balance.
Mine favoritprodukter og hvorfor de virker:
• CBD-olie (20%) – Reducerer smerte, dæmper inflammation og skaber ro i nervesystemet. Uundværlig under migræneanfald og ved fibromyalgismerter.
Min oplevelse:
Jeg elsker, at Naturecell kombinerer kvalitet og natur. Produkterne har givet mig mere energi, mindre smerte og en følelse af kontrol over min hverdag. For mig er det ikke bare en krem/olje – det er en helhedsorienteret tilgang til sundhed og skønhed, både indefra og ud.
Hvis du kæmper med migræne, fibromyalgi, hormonelle udfordringer eller ønsker at pleje din hud, kan jeg varmt anbefale Naturecell.dk og deres produkter. De har gjort en mærkbar forskel for mig.

Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter, som har hjulpet min hud meget. Jeg kan varmt anbefale at prøve det.

Vastaus yritykseltä NatureCell Denmark
Jeg kommer aldrig til at bruge andre…
Jeg kommer aldrig til at bruge andre produkter end NatureCell´s produkter til huden. Jeg mærker en tydelig forskel på selve resultatet af produkterne, kontra andre produkter.
Kærligst Christina

Super fin kundekontalt
Super fin kundekontalt.
Min hud er klart blevet mere hel egter brug af olien og creame
Hurtig ekspedition på bestilling.