The Native Translator Arvostelua 153

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

The Native Translator leverte en profesjonell og nøyaktig oversettelse med høy språklig kvalitet, rask levering og svært god kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Svært fornøyd med kvaliteten fra The Native Translator. Presis terminologi, pålitelig levering og profesjonell håndtering av både juridiske og tekniske tekster.

Vi gå oppgaven for statsautorisert oversettelse av en testament fra italiensk til norsk til Native Translator og til et firma med mye kommersielle oversettelse . Følte oss trygg med Native Translator... Näytä lisää

The Native Translator leverte enestående oversettingstjenester som virkelig imponerte meg. Oversettelsene var nøyaktige, konteksttilpassede og utført med stor presisjon. Hele prosessen var sømløs og r... Näytä lisää

1. Käännöspalvelu

The Native Translator
er del av sveitsiskbaserte The Translator Group. TTG er en av de få europeiske oversetterbyråene som er sertifisert både i Europa og Nord-Amerika, og tilbyr tjenester til selskaper, offentlige etater og enkeltpersoner over hele verden. TTG tilbyr spesialiserte oversettelsestjenester som spenner fra oversettelser innen teknisk og juridisk til markedsføring, finans, helsevesen og medisinsk. Vi tilbyr effektive språktjenester og -løsninger i verdensklasse for oversettelse av fremmedspråk, lokalisasjon av programvare, nettsideoversettelse, flerspråklig desktoppublisering og prosjektledelse.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Veldig raske

Veldig raske, svarte meg innen 1 time. Dokumentene var levert innen 24 timer. Kunne ikke vært mer fornøyd!

22. elokuuta 2018

Meget godt fornøyd

Meget godt fornøyd. Mottok svar på min henvendelse til The native translater innen en halv time. Og dokumentet jeg ønsket å få oversatt mottok jeg neste morgen. Litt dyrt, men veldig fornøyd med servicen 😃

27. kesäkuuta 2018

Feilkommunikasjon

Oversetterne oversatte ikke de attestene jeg ba om å oversette.
Først sendte jeg over to eksempelattester som jeg lastet opp på hjemmesiden deres for å få prisanslag.
Deretter sendte jeg over de attestene jeg ønsket å få oversatt fra min egen mailboks. Litt overrasket ble jeg da jeg fant oversettelse av eksempelet jeg sendte over første gangen! Oversetterne sier å ikke ha mottatt de jeg sendte over andre gangen (kanskje fordi jeg ikke lastet dem opp på hjemmesiden deres)? Denne misforståelsen beror helt sikkert på hjemmesidesystemet deres - men det betyr uansett tapte penger for meg.

21. maaliskuuta 2018
The Native Translator-logo

Vastaus yritykseltä The Native Translator

Hej Lina-Marie Bratberg Leulier,

Du har endast sänt ett set av dokument till oss och detta via email. Du har aldrig laddat upp några dokument i vår portal. Det är viktigt att vi håller oss till sanningen!
Du skrev till oss som svar på vår offert som var ett svar på den email där du bifogat de dokument som vi översatt:

Hei,
Takk for svar.
Kan dere oversette disse to i første omgang?
Hvordan kan jeg betale dere?
Mvh Lina

Dessa har vi översatt, vi har aldrig mottagit annat från dig och vi kan bara översätta vad vi mottagit.

Med vänlig hälsning
Björn Hallberg
CEO The Translator Group

Fornøyd

Har ingenting å si på jobben, raskt levert, raskere enn estimert, og nøyaktig det jeg ba om.

4. maaliskuuta 2018

Etter et søk på netet av forskjellige …

Etter et søk på netet av forskjellige translatør tjenester endte jeg opp med The Native Translator. De var de eneste som oppga pris med det samme og var også betydelig lavere enn de andre (fant jeg ut i ettertid). Alt gikk veldig greit for seg og jeg fikk det jeg betalte for. Jeg vil også legge til at jeg var i kontakt med kundesupporten angående leveringsdatoer, og opplevde dem som veldig raske og ekstremt hjelpsomme og hyggelige. Jeg kan anbefale til andre.

6. marraskuuta 2017