Fantastisk service når man skriver med dem og virkelig tålmodig med en selvom man har mange spørgsmål, hvilket jeg er glad for så man er sikker på man får det rigtige. Produkterne i sig selv er vidund... Näytä lisää

Nalia CPH’s secret serum er virkelig lækker. Den giver synligt fugt, glans og masser liv til håret, og har en fantastisk duft. Andre serummer jeg har prøvet, har gjort mit hår virkelig fedtet, og haft... Näytä lisää

Jeg fik en protein behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. Er virkelig forelsket i mit hår. Jeg værdsætter hendes vidunderlig arbejde ❤️ Hun er så dygtig og udføre sit arbejde... Näytä lisää

1. Kosmetiikan tukkumyynti

Vi tilbyder produkter til skønhedsentusiasten, som værdsætter kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores passion for skønhed og hårpleje stræber vi efter at levere de mest innovative løsninger inden for skønhedspleje til vores kunder i Danmark og Europa.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Jeg har nu været kunde hos Naliacph for…

Jeg har nu været kunde hos Naliacph for anden gang. Igen gik jeg ind med masser af tillid til min sødeste frisør og er gået derfra med det største smil. Hun er den eneste frisør der ikke har kigget på mit naturlige, sorte asiatiske hår og sagt “det kan jeg ikke gøre lysere” hvor jeg har oplevet gang på gang mange andre frisører har sagt denne sætning..oveni føles mit hår aldrig skadet og brændt efterfølgende. Samtidig har jeg brugt hendes nye serum i et par dage nu og den føles meget let i håret og synes at den trænger dyb i hårsækkene og efterlader ikke et fedtet/olieret lag men nærmere et glansfuld look. Mega dygtig frisør! kæmpe anbefaling herfra :D

9. marraskuuta 2024

Jeg har haft den bedste oplevelse hos…

Jeg har haft den bedste oplevelse hos min frisør! Hun er utrolig dygtig til sit fag og forstår virkelig at lytte til mine ønsker og give professionel rådgivning. Hver gang jeg går derfra, føler jeg mig fantastisk tilpas og super tilfreds med resultatet.
Ikke nok med det, så anbefalede hun nogle produkter, som jeg købte med hjem. De har virkelig gjort en stor forskel! Mit hår føles sundere, og jeg kan virkelig se en forbedring. Produkterne er af høj kvalitet og værd hver en krone.
Kan varmt anbefale hende til alle, der søger en dygtig frisør, som er opmærksom på kvalitet og detaljer. Jeg ser frem til mit næste besøg!

10. marraskuuta 2024

Virkelig lækre hårprodukter

3 Virkelig lækre hårprodukter! De efterlader håret silkeblødt og velplejet.
Produkterne føles luksuriøse og lever fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et kvalitetsboost til deres hår!

10. marraskuuta 2024

Lækreste produkter!!!

Hos Naliacph finder man de lækreste produkter! Der er betjening i særklasse med hurtig svartid og den bedste service! Især deres egen serum er FANTASTISK!! Kæmpe anbefaling!!

9. marraskuuta 2024

Hurtig respons, super service.

Har lige modtaget min pakke.
Fra jeg bestilte, til den blev sendt var der lidt misforståelse. Jeg tog kontakt til NaliaCPH, der var hurtig respons, en god forklaring og en super god service. Jeg har nu modtaget pakken og er super glad for indholdet og den uovertrufne service.
Kan varmt anbefale NaliaCPH og deres produkter.

30. lokakuuta 2024

Fantastisk oplevelse - Håret har aldrig føltes bedre!

Naliacph.dk gør et fantastisk stykke arbejde med at tilbyde kvalitetsprodukter, der lever op til deres beskrivelser. Ingredienserne føles milde men effektive, og det er tydeligt, at produkterne er lavet med stor opmærksomhed på kvalitet og resultater. Jeg er virkelig begejstret for, hvordan mit hår føles, og jeg kommer helt sikkert tilbage for at købe mere!

30. lokakuuta 2024

Hårmasken er fantastisk

Hårmasken er fantastisk!
Hvis man gerne vil have noget lækkert og blødt hår, kan jeg klart anbefale hårmasken, da man kan se resultat lige efter brug😍😍
Derudover er servicen og kundetilfredsheden i top!

27. lokakuuta 2024

Sødeste frisør❤️

Sødeste frisør❤️
Fantastisk service og kvalitets produkter. Hendes hår maske og hår serum er de to bedste hår produkter jeg nogensinde har brugt i mit hår. Derudover holder produkterne utroligt længe og er til en virkelig god pris.
Varmeste anbefalinger herfra 🙏🏽

25. lokakuuta 2024

Produkter af højeste kvalitet

Højeste kvalitet af produkter
Jeg har prøvet mange produkter i mange år. Men de her produkter: shampoo, masken, kondition og serum har bare overgået, alle dem jeg har prøvet. Tip top kvalitet.

7. lokakuuta 2024

Bedste serum nogensinde!

Du vil ikke fortryde denne serum! Denne serum har gjort mit hår blødt, skinnede og glat på trods af jeg har tabt hår pga. graviditen. Jeg har fået så mange komplimenter på mit hår, siden jeg købte serummen. Jeg plejer heller ikke at føntørre håret, alt hvad jeg gør er at påføre serummen i vådt hår og så vente til det tørre. Resultatet er blødt og skinnede hår. Så den er perfekt til en travl mor, som gerne vil passe på sit hår men ikke har overskuddet.

24. lokakuuta 2024

Fantastisk til exstensions

Disse produkter giver et fantastisk hår .! Mine exstensions holder dobbelt så længe som før jeg prøvede dette . Fantastisk god service, flot design. Jeg er TOP fan 😍

23. lokakuuta 2024

Bedste produkter 😍

Bedste produkter 😍
Jeg har virkelig kruset hår som har været virkelig svært at arbejde med, men efter brug af hårserum, hårshampoo og hår maske fra Naliacph har jeg det nemmeste hår at arbejde med! Kan helt klart anbefale det 😍
Derudover var deres webshop mega overskuelig og ddt gjorde oplevelsen en hel del bedre! Nem og god handel

22. lokakuuta 2024