Nakushima Damascus Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Købte knivsæt fra Nakushima (5 stk) til vores eget forbrug og det skal siges at jeg er meget tilfreds med design, vægt, skarphed og balance. Vi har faktisk skiftet hele vores tidligere kniv-række (so... Näytä lisää

Wau.. har nu haft kokkekniven og grønsagskniven siden jul, og kan slet ikke rose dem nok til mine venner. Har ikke haft ordenlige knive i mange år, men hold da op det kan jeg hurtig vænne mig til 🥰... Näytä lisää

Køb af hele kniv-sættet var en firmagave til en ung fyr der var flyttet hjemmefra. Tanken var, at ersratte arvede knive fra familier og venner til hans egne knive. Tilbagemeldingen har været langt ove... Näytä lisää

Fantastisk service og hurtig levering. Knivene kom pænt pakket ind og man fik en oplevelse af kvalitet og ordentlighed. Vi er meget glade for knivene og de lever helt op til vores forventninger.

1. Keittiötarvikkeet
  2. Veitsikauppa

Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg støttede deres Kickstarter kampagne…

Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbage. Jeg kan kun anbefale dem til andre, der vil have køkken knive, der er smedet i Japan.

22. toukokuuta 2026

Udfordringerne blev løst

Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud ig at blive refunderet eller at få varerne. Desværre var der købt anden gave, ellers havde jeg takket ja til varerne. Dejligt med en forklaring på manglende kommunikation.

29. huhtikuuta 2026

Dårlig kundeservice og føler mig snydt

Opdatering:

Efter et par måneders stilhed fik jeg omsider svar og fik min kniv. Har også fået modtage en gratis til at hjælpe på oplevelsen. Lidt bedre kundeservice end næste det alligevel med :)

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Nakushima Damascus.
Jeg modtog kun 2 ud af de 3 knive, som jeg havde bestilt og betalt for.
Det gør det kun værre, at telefonnummeret til kundeservice på hjemmesiden ikke eksisterer, når man prøver at ringe. Jeg har også skrevet flere mails, men har aldrig fået noget svar.
Jeg bestilte allerede i december, og her flere måneder senere har jeg stadig hverken modtaget den manglende kniv eller fået pengene tilbage for den. Det er efter min mening helt uacceptabelt og virker som meget dårlig kundeservice.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle hos dem, selvom knivene er super gode.

21. joulukuuta 2025

Hurtig levering og gode knive!

Hurtig levering! Ekstrem gode knive. Har købt mig Supreme collection, og vi er meget glade for det herhjemme. Flot design og utrolig skarpe knive. Kæmpe anbefaling!

5. tammikuuta 2026

Mega god service !!

Mega god service !
Jeg har bestilt supreme collection
Og der manglede en vare
Straks vender de tilbage med en mega god service så vil helt klart handle her igen

15. joulukuuta 2025

Fed service

Fed service

Lidt udfordringer med en rabatkode / pris, men efter et kort skriv frem og tilbage blev rabatten rettet til, og så smed de et strygestål oveni u/b - genialt.

Nå ja, kniven er dæleme go’

1. kesäkuuta 2025

Perfekt forløb

Fine skarpe knive med et diskret og flot damaskusmønster, ligger tungt og godt i hånden. Kundeservice er 10 ud 10. Kan klart anbefale Nakushima

12. kesäkuuta 2025

Mit bedste køb længe! 🤩

Købte et af deres premium knivsæt, hold nu op nogle lækre knive! 🤩
Jeg vil bare lige advare om at de er virkeligt, virkeligt skarpe - og smukke 🤩

De ligger godt i hånden med god balance, uden at være for tunge eller for lette.

Udmærket levering og kommer i individuelle bokse med magnetlukning så fungerer også som gave 💝

28. toukokuuta 2025

Kvalitet

God service, hurtig levering - knivene er utrolig skarpe og æstetiske, har lige købt nummer tre kniv til samlingen.

13. helmikuuta 2025