Købte knivsæt fra Nakushima (5 stk) til vores eget forbrug og det skal siges at jeg er meget tilfreds med design, vægt, skarphed og balance. Vi har faktisk skiftet hele vores tidligere kniv-række (so... Näytä lisää
Wau.. har nu haft kokkekniven og grønsagskniven siden jul, og kan slet ikke rose dem nok til mine venner. Har ikke haft ordenlige knive i mange år, men hold da op det kan jeg hurtig vænne mig til 🥰... Näytä lisää
Køb af hele kniv-sættet var en firmagave til en ung fyr der var flyttet hjemmefra. Tanken var, at ersratte arvede knive fra familier og venner til hans egne knive. Tilbagemeldingen har været langt ove... Näytä lisää
Fantastisk service og hurtig levering. Knivene kom pænt pakket ind og man fik en oplevelse af kvalitet og ordentlighed. Vi er meget glade for knivene og de lever helt op til vores forventninger.
Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.
9000, Aalborg, Tanska
- kontakt@nakushima.dk
- nakushima.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super hjemmeside
Super hjemmeside.
Nemt at bestille og oprette ordre.
Information om status og pakken leveret perfekt.
Kvalitetsprodukt og hurtig levering
Kvalitetsprodukt og hurtig levering. Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä Nakushima Damascus
Nem bestilling og hurtig levering
Flotte, skarpe knive.
Flotte, gode, skarpe knive..
De pynter og er et rigtigt godt stykke værktøj til køkkenet..
Anbefaler jer gerne.
Jeg fjogede mig og kom til at bestille…
Jeg fjogede mig og kom til at bestille 2 knive. Så ringede der en flink mand og spurgte om det var meningen. Magen til god service har jeg da aldrig mødt.
Kniven kom få dage efter og er lige så fin, som jeg håbede.
God oplevelse.
Gode priser, god kundeservice og hurtig levering.
Har ikke prøvet knivene endnu, men oplevelsen har indtil nu været til 5 stjerner.
Købt som gave
Købt som gave - sååå.
Ser dog ud til at være en rigtig god kniv
Fin æske og hurtig levering
Mega godt produkt
Super flot kniv 👍🏻
Super flot kniv 👍🏻
og er sindssygt skarp, glæder mig til at tage den i brug
Godt og hurtigt
Varen har levet op til min forventning
Godt
God handel, lækker kvalitets kniv, og stor hjælp da jeg bad om at få udskudt forsendelsen i sidste øjeblik, fik uden problem aftalt en ny forsendelse dato.
Handler gerne hos Nakushima igen.
Der var hurtig levering
Der var hurtig levering, og ingen mangler,prisen kan man altid diskutere
De havde glemt at sende den køkkenkniv…
De havde glemt at sende den køkkenkniv jeg havde bestilt, men som et plaster på såret sendte de en ekstra da de opdagede det