Har lige købt en vintage designer taske derfra. Leveringen var hurtigt og man kan virkeligt mærke at det er lagt ekstra tid i indpakningen. Og tasken var præcis som lovet. Jeg vil hundrede procent an... Näytä lisää
Kæmpe kærlighed til MyVintageAffair! Jeg har modtaget de smukkeste sko i den bedste kvalitet og så god stand! De har det fineste udvalg af vintage stilletter. Tusinde tak for en fantastisk kundes... Näytä lisää
Super flot vare og lækker indpakning. My Vintage ringede endda og tilbød at levere varen personligt med det samme, da jeg bor tæt på firmaet.
My Vintage Affair curates a refined selection of vintage shoes, handbags, lingerie, and accessories. The focus is on timeless elegance and classic design to elevate any wardrobe. The business is not affiliated with the brands sold on the website.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Har lige købt en vintage designer taske…
Jeg vil hundrede procent anbefale, og kan sagtens finde på at købe derfra igen❤️
Er så glad for mit køb
Er så glad for mit køb! Frakken er i perfekt stand og rigtig smuk, ligesom beskrevet og vist på billederne. De var rigtig søde og svarede hurtigt på mit spørgsmål. Pakken blev også pakket forsvarligt ind og sendt utroligt hurtigt. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra My Vintage Affair.
Hurtig service og god kvalitet
Hurtig service og god kvalitet. Kan virkelig anbefale!
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, og tasken var lige så flot som på billederne. Ikke sidste gang jeg køber hos dem. Tusind tak til Sofie fra My Vintage Affair som udstedte et autenticitetsbevis til mig også. God dag.
100%
Fast delivey. Beautiful and personal packaging. Garnment in perfect condition
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Hurtig levering, så smuk og unik indpakning. Varen var i så god stand - kan varmt anbefales til alle der leder efter et unik vintage køb.
Lækre fund og fantastisk kundeservice
Jeg købte et par mules og en lækker shopper bag. Den ene af stiletternes yderste plastikdel på hælen smuldrede, da jeg prøvede den på - men da jeg skrev til kundeservice blev jeg mødt med forståelse og vi fandt en god løsning. For jeg ville bestemt ikke returnere skoene - de var alt for smukke på mine fødder og var ellers i vildt god stand! Er meget glad for mit køb ✨
Very fast delivery
Very fast delivery. Personal note. Cute packaging and brand tag in the bag. No signs of use of the bag.
Super flot vare og lækker indpakning
Fantastisk
Virkelig godt! Kan varmt anbefale at købe herfra 🥰
Elsker min vintage Coach taske fra My Vintage Affair!
Den kom smukt pakket ind med en sød, håndskrevet note. Standen var virkelig god, den så næsten ny ud. De har det fineste udvalg af tasker og sko, og servicen er i top. Anbefaler dem til alle der elsker unikke fund med god kvalitet!
Kæmpe anbefaling 🌸
Har modtaget den fineste vintage taske i virkelig god stand - og tilmed i en mega sød indpakning 🥰 Kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig god oplevelse
Modtog den smukkeste vintage Louis Vuitton taske. Flot indpakning også og levering foregik upåklageligt, er meget tilfreds med mit køb :) Tusinde tak!

Vastaus yritykseltä My Vintage Affair
Super handel
God handel! Rigtig sød sælger - kan klart anbefale at købe hos hende 💗
Fik de fineste Gucci sko til Bryllup og fremtidige events

Vastaus yritykseltä My Vintage Affair
Hurtig levering og fin indpakning med…
Hurtig levering og fin indpakning med sødt kort!
Udvalg
Super fin hjemmeside. Hurtig levering. Produkter som lovet.
Stor anbefaling!