Ik ben tevreden over mijn ervaring. Een mooi paar Asics kunnen kopen voor een scherpe prijs, terwijl ze overal uitverkocht zijn. Ik had ze snel in huis, dus voor mij was dit een positieve ervaring met... Näytä lisää
Ik heb een essentials trainingspak en zomer set besteld. Ze kwamen heel vies binnen en het leek tweedehands. Verder duurde de bezorging veel te lang.
Yritys on vastannut
Ik had NB 9060 Driftwood besteld. Echter ging het pakket verloren bij Dpd. Opgebeld en kreeg direct iemand aan de lijn. Omdat deze kleur niet meer voorradig was kreeg ik een app met beschikbare ander... Näytä lisää
Ik had de schoenen eerst op een andere site besteld, maar dat duurde mega lang en uiteindelijk is de bestelling gecanceld. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik mysneakers tegen, ik heb een kijkj... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Mysneakers Mysneakers is een webshop die gespecialiseerd is in de exclusieve sneakerbranche. Het biedt sneakers aan voor een eerlijke prijs, met de hoge service die daarbij verwacht wordt.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Good product quickly and efficiently delivered
Good product efficiently delivered. Not the cheapest supplier but all in all a good buying experience
Geannuleerde bestelling
Had een bestelling gedaan, de levertijd was 10 werkdagen. Na 14 dagen kreeg ik een mailtje met daarin uw bestelling is geannuleerd, en dat ik mijn geld terug zou krijgen mocht ik vragen hebben kon ik dat mailen naar een ander mailadres. Na 2 weken heb ik mijn geld pas terug gekregen en nu inmiddels ruim 1 maand verder nog steeds geen reden waarom mijn bestelling is geannuleerd
Supersnelle verzending en duidelijke communicatie
Supersnelle verzending, product is zoals omschreven en prettig veel updates over proces van bestellen/verzenden. Geeft een goed gevoel. Goeie prijs ook.
Gewoon top met super levering
De beste prijs voor de sneakers die ik zocht en supersnelle levering. Ik ga een volgende keer weer hier zoeken naar de perfecte sneakers.
Schoenen snel geleverd
Schoenen snel geleverd en de maat klopt ook
Ik heb schoenen zaterdag besteld en ik…
Ik heb schoenen zaterdag besteld en ik kon ze gewoon persoonlijk maandag zelf ophalen Sam! Echt een top gozer en ga zo door als bedrijf je krijgt altijd een steun van mij bro❤️ netjes en goed bezig!
Snel geleverd zonder gedoe
Voor mij een onbekende webshop. Even een check gedaan en het klopt ze doen wat ze beloven. Snel bezorgd. Netjes verpakt. Ik moest twee maal bestellen omdat de schoen met inlegzooltje net te krap werd. Ook het retourneren ging soepel. Fijn!
Super goede service
Super goede service
Snel binnen en kei blij met m’n nieuwe sneakers
Let op hoge retour kosten!!!
Bestellen bij mysneakers gaat soepel. Retourneren lijkt ook vrij soepel te verlopen, totdat blijkt dat het retourneren €10 kost, waar niks over vermeld wordt. Aardig hoge kosten voor het retourneren, lijkt mij. Wees dus gewaarschuwd

Vastaus yritykseltä Mysneakers
Snel bezorgd zonder problemen
Snel bezorgd zonder problemen! Heel tevreden met de schoenen ook!!
Top site!
Het zijn hele mooie sneakers ze waren snel bezorgd en supergoede korting ik geef het een 5 ster! Top site om de beste sneakers te kopen
Goede verkoper
Snelle levering, perfecte sneaker, en goede prijs!
Vandaag mijn schoenen ontvangen
Vandaag mijn schoenen ontvangen, super tevreden en razendsnelle levering! 💪🏽
Snelle bezorging ondanks de feestdagen!
Kerstavond schoenen besteld bij Mysneakers, vandaag 28-12-24 al binnen gekomen!
Snelle levering, pakket netjes verpakt!
Ik raadt zeker de website Mysneakers aan.
En ga hier nog vaker bestellen om mijn collectie uit te bereiden!
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Ook fijn contact!
Geweldige service en prima prijs-kwaliteit verhouding
Geweldige, persoonlijke service! Ik had sneakers voor mijn zoon besteld voor onder de kerstboom, maar ze dreigden door de bezorger net na de kerst aan te komen.
Na mailcontact met Sam van MySneakers, die snel reageerde en ook eerlijk was er een kans was dat ze door de drukte van de bezorging niet op tijd konden komen, bood hij 2 opties aan; ik kon ze daar afhalen of hij kon de sneakers persoonlijk die avond komen brengen, zodat ze op tijd waren. Dat laatste afgesproken en na een paar uur had ik ze in mijn handen.
Leuke sneakers en waren hier het goedkoopst.
Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Ik had 9060 bij mysneakers gekocht
Ik had 9060 bij mysneakers gekocht, het werd snel geleverd, goede kwaliteit en goede website
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.