Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend goede service. Schoenen waren snel geleverd, contact was makkelijk en ik heb zelfs nog een gratis paar sokken gekregen! 5/5, zeker aan te bevelen!

Saanut 5/5 tähteä

Allways hard to trust some sites for shoes. But after reading the reviews i orders them. No regrats what so ever. Quick repley from customer service. For sure i will order Here again. Thanx

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gisteren gebeld met een super aardige jonge man om te vragen of de sneakers die mijn tiener dochter wilde op voorraad waren. Hij ging het helemaal uitzoeken en zou ervoor zorgen dat ze gelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering ondanks de sneeuw. Aangezien het de hele week sneeuwde had ik verwacht dat de schoenen niet zo snel binnen zouden komen, maar ze waren binnen 2 werkdagen netjes bezorgd. De schoene... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

DripOrDrop is jouw betrouwbare source voor 100% authentieke sneakers en streetwear. Wij garanderen echtheid, bieden veilige betaalopties zoals iDEAL en Klarna, en zorgen voor snelle, betrouwbare levering. Klanttevredenheid staat bij ons op #1, en onze uitstekende reviews spreken voor zich. Shop nu en ervaar waarom sneakerheads en streetwear-liefhebbers voor DripOrDrop kiezen!

4,6

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Nog niets ontvangen!

Ik wacht inmiddels al bijna een week op de door mij bestelde schoenen. Het enige wat ik heb gekregen is een mail dat de levering vertraging heeft opgelopen. Voor de rest helemaal geen uitleg waarom dat zo is.... Dit geeft weinig vertrouwen.

Update:
Deze verkoper heeft mijn bestelling na een week geannuleerd. Een week gewacht op schoenen die dus nooit zijn gekomen.

10. huhtikuuta 2026
Dripordrop-logo

Vastaus yritykseltä Dripordrop

Hi,

Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We communiceren op onze website dat verzending doorgaans 2–8 werkdagen kan duren. Op basis van je bericht lijkt het erop dat je bestelling nog binnen deze termijn valt, maar we begrijpen dat wachten alsnog frustrerend kan zijn.

Daarnaast hebben we je (als het goed is) al een update gestuurd over de vertraging. We proberen hierin altijd zo transparant mogelijk te zijn.

We kunnen op basis van deze review helaas niet achterhalen om welke bestelling het gaat. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@dripordrop.nl met je bestelnummer? Dan kijken we direct met je mee en geven we je een duidelijke update.

We helpen je graag verder!

Tim - DripOrDrop 💧

Saanut 1/5 tähteä

Asics Gel-Kayano 14 White Graphite Grey…

Asics Gel-Kayano 14 White Graphite Grey besteld; gelukkig hebben we al een paar, zodat we het goed konden vergelijken. Zowel de uitvoering als maatvoering komt niet overeen. Helaas zijn hier nml (goeie) imitatie geleverd! Echt schandalig voor €209,95!!!
Na telefonisch contact, waar uiteraard werd aangegeven dat zij dit nog nooit hadden meegemaakt, konden we het paar kosteloos retourneren en is de order gecrediteerd.

25. maaliskuuta 2026
Dripordrop-logo

Vastaus yritykseltä Dripordrop

Hi Angelique,

We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We willen wel duidelijk maken dat alle sneakers die wij verkopen 100% authentiek zijn. Wij werken uitsluitend met vaste leveranciers binnen Europa en hanteren een strikte controle op echtheid.

Toen je je twijfels aangaf, hebben we direct met je meegekeken en telefonisch uitgelegd waar verschillen vandaan kunnen komen, zoals productiejaren en mogelijke kleine afwijkingen vanuit de fabriek. Dit komt bij dit soort modellen vaker voor.

Omdat we het belangrijk vinden dat je tevreden bent, hebben we aangeboden om het paar kosteloos retour te nemen. Daarbij heb je de keuze gekregen voor een vervangend paar of een volledige terugbetaling. Dit is inmiddels netjes afgehandeld.

Groetjes,
Team DripOrDrop

Positief verrast 🔥

Ik heb laatst sneakers besteld bij Drip or Drop en ik ben echt positief verrast🔥🔥

De kwaliteit is top en je merkt meteen dat ze aandacht besteden aan details. De sneakers zitten super comfortabel en zien er in het echt nog beter uit dan op de foto’s. Ook de levering was snel en netjes verpakt, wat altijd een pluspunt is.

Wat ik vooral chill vind, is dat ze unieke modellen hebben die je niet overal ziet. Echt ideaal als je een beetje wilt opvallen met je stijl.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar fresh sneakers en goede service!

25. maaliskuuta 2026

Mijn ervaring

Schoenen kwamen heel snel binnen. Netjes verpakt met leuke sticker en kaartje. Sokken van DripOrDrop zitten ook heel lekker. Niks te klagen ☺️

11. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin