Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een essentials trainingspak en zomer set besteld. Ze kwamen heel vies binnen en het leek tweedehands. Verder duurde de bezorging veel te lang.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had NB 9060 Driftwood besteld. Echter ging het pakket verloren bij Dpd. Opgebeld en kreeg direct iemand aan de lijn. Omdat deze kleur niet meer voorradig was kreeg ik een app met beschikbare ander... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had de schoenen eerst op een andere site besteld, maar dat duurde mega lang en uiteindelijk is de bestelling gecanceld. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik mysneakers tegen, ik heb een kijkj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had sneakers besteld bij een andere partij, het duurde weken en kreeg geen contact met ze. Mysneakers opgebeld met mijn verhaal en ja hoor kon ze dezelfde dag afhalen, zette alles meteen klaar zodat i... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Mysneakers Mysneakers is een webshop die gespecialiseerd is in de exclusieve sneakerbranche. Het biedt sneakers aan voor een eerlijke prijs, met de hoge service die daarbij verwacht wordt.

4,4

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Ik wil melden dat ik een beer had…

Ik wil melden dat ik een beer had besteld bij de bovenstaande website. Maar ze hebben mij letterlijk een gesealde doos gestuurd en de inhoud had niks erin. Ik ben er niet uitgekomen met de medewerkers, want die gaven allemaal excuses waarom het niet zou kunnen. Uiteindelijk ben ik 64.99 euro armer geworden. Het is een slecht bedrijf. Ik wil heel Nederland waarschuwen hiervoor.

13. kesäkuuta 2025
Mysneakers-logo

Vastaus yritykseltä Mysneakers

Goedemiddag Vishaal,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We willen hier graag even op reageren en verduidelijking geven, ook voor andere klanten die dit lezen.

Uitgebreid onderzoek uitgevoerd – pakket was niet leeg

We hebben naar aanleiding van ons telefoongesprek direct onderzoek gedaan naar je melding.
DPD controleert bij binnenkomst op het depot altijd automatisch het gewicht van ieder pakket. Wij hebben daar zelf geen invloed op. Uit deze controle bleek dat het gewicht van jouw pakket exact overeenkomt met het gewicht van andere pakketten met dezelfde inhoud. Dit sluit uit dat het pakket leeg was bij verzending.

Daarnaast hebben we onze voorraad gecontroleerd, en ook deze kwam exact overeen met wat er op dat moment verzonden had moeten worden. Er is dus niets fout gegaan aan onze kant, en ook dit bevestigt dat het pakket niet leeg kan zijn geweest.

De doos was bij ontvangst bovendien nog geseald, wat je zelf aangaf. We hebben aangeboden om een officieel onderzoek via DPD te starten, maar je gaf aan dat dit volgens jou niet nodig was.

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent en willen benadrukken dat wij alles zorgvuldig hebben gecontroleerd en volgens procedure hebben gehandeld. Mocht je toch nog willen meewerken aan een onderzoek via DPD, dan staan we daar uiteraard nog steeds voor open.

Team MYSNEAKERS

Saanut 1/5 tähteä

Ik wil melden dat ik een beer had…

13. kesäkuuta 2025
Mysneakers-logo

Vastaus yritykseltä Mysneakers

Goedemiddag Vishaal,

Uitgebreid onderzoek uitgevoerd – pakket was niet leeg

Team MYSNEAKERS

Ik was wat voorzichtig

Ik was wat voorzichtig, omdat ik de winkel nog niet kende. Sneakers van Adidas besteld. Dik in orde en snel geleverd, mijn dochter is er superblij mee.

12. toukokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Goede service!

Eerste bestelling was zo binnen maar de tweede, dat duurde even omdat er iets fout was gegaan. Om dit goed te maken heeft Sam de sneakers persoonlijk gebracht. Goede service hoor!

3. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb op vrijdag 25 April new balance…

Ik heb op vrijdag 25 April new balance besteld,omdat er geen afhaalpunt bij stond heb ik even gebeld, en er werd voor mij gelijk een afhaalpunt bij mij in de buurt gezocht, heel fijn. De Sneakers kon ik daar na 3 dagen al ophalen, en ze zijn prachtig. Top bedrijf, zou er zeker nog een keer bestellen.

1. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin