Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Näytä lisää
Snelle levering, bijgevoegde staaltjes. Zelf het geurtje waarvan ik een staaltje van gevraagd had!! Zeer tevreden, ik ga hier vaker bestellen!
Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Näytä lisää
Mijn eerste bestelling bij MYSC was meteen een schot in de roos! De website is overzichtelijk en stijlvol, waardoor het kiezen van mijn favoriete parfum echt een plezier was. De levering verliep snel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances
Dorpsdijk 149, 3161 CA, Rhoon, Hollanti
- 010 501 15 41
- info@mysc.nl
- mysc.nl
Ik ga hier zeker weer bestellen!
Ik ben ontzettend goed en leuk geholpen. Zij belde mij nadat ik de bestelling had geplaatst om te vertellen dat deze levering iets langer duren en of dat een probleem was. Uiteindelijk de bestelling nog heel snel en goed geleverd gekregen. Top service!
Top!!
Wat een leuk bedrijf!!
Snelle levering en een leuke persoonlijke groet, Top!
Ook drie gratis proefmonsters erbij.
Kom hier zekerssss terug én zal het ook delen!!
Zeker een aanrader!
Leuk persoonlijk berichtje erbij, heerlijke extra samoems, snelle levering! Ik ben tevreden
Bestel al langere tijd bij MYSC
Bestel al langere tijd bij MYSC. Ze hebben luxe merken die je lang niet over vindt, snelle service en tijd met een persoonlijk kaartje en een paar sample die passen bij je smaak. Geur zit bijv in dezelfde hoek als je bestelt maar dan net anders waardoor je weer eens iets nieuws ontdekt wat je lekker vindt.
Goede service!
Eerder al een keer proefjes besteld en nu met een geweldige kortingsactie een fles Mancera parfum. Niet alleen snel bezorgd maar ook met nog meer proefjes dus dat ruikt naar meer!
Top!
Leuk ook dat je kunt kiezen welke testers je wilt ontvangen.
Bij MYSC Parfumerie bestelde ik een…
Bij MYSC Parfumerie bestelde ik een Dermaroller Beauty Mouse Body Kit van €75. In plaats daarvan stuurden ze een totaal verkeerd product op. Toen ik om een oplossing vroeg, weigerden ze het juiste product op te sturen of mijn geld terug te geven. Pas na een dreigende incassomail werd er actie ondernomen.
De manager was brutaal en stelde zelfs dat ze “helemaal niets verplicht waren” – een grove schending van consumentenrechten en ronduit onprofessioneel.
Als ik jou was, zou ik jezelf de moeite besparen en hier nooit iets bestellen. Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid en respecteert zijn klanten niet.
Super leuk ingepakt voor kerst!!
Super leuk ingepakt voor kerst!!! Ook heel leuk dat je een voorkeur mag opgeven voor een mini testertje die je erbij krijgt. Was mijn eerste bestelling hier en ben helemaal tevreden :)
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering.
Altijd een heerlijk geurend pakketje!
Je word altijd met deskundigheid…
Je word altijd met deskundigheid geholpen , ze nemen de
Tijd voor je een geen elke vraag is te veel ! Top tent en top team
Snelle en fijne service
Snelle en fijne service. Mooi ingepakt 🎁 .
Fijne kleine webshop met lekkere…
Fijne kleine webshop met lekkere geuren. Tip= Vanagloria. Volgende dag verzonden met paar zelfgekozen samples en een handgeschreven kaartje. Leuk om de wat kleinere webshops die echt hun best doen te steunen
Niks anders dan zeer tevreden
Online een bestelling geplaatst, supervlot in huis (ondanks BF drukte) met samples én een sample van de parfum zelf. Ideaal, mocht je een blind buy hebben gedaan of toch twijfelt of het als geschenk passend is. Mooi ingepakt ook. Later even de zaak zelf opgezocht, wat een prachtige winkel! Dat is best eens een ritje waard.
Geweldig!!
Wat ik al eerder meerdere keren in een review heb geschreven over MYSC, het is gewoon top! Het wordt wel een beetje saai om steeds hetzelfde te zeggen, dus nu gewoon een vraag: MYSC, als jullie ooit overwegen nog een filiaal te openen, kom dan aub mijn kant op! Alkmaar is een heel leuke stad, maar ik denk dat jullie in Heiloo of Bergen ook heel goed zullen passen hoor! 😉
Kopen bij Mysc is een feestje vol extra's en kortingen.
We hebben inmiddels door het uitproberen van de parfumsamples al meerdere parfums bij Mysc besteld. Telkens met gratis samples naar keuze erbij. De €15,= korting die je krijgt bij de parfumsamples is erg fijn. En met een account spaar je ook nog eens automatisch Mysc Pretty Points bij je aankopen. Die kan je vervolgens weer inwisselen bij een aankoop en krijg je ook weer korting. Al die extra's krijg je niet bij een andere winkel. En ons parfum-wensenlijstje blijft maar groeien. Dus we gaan weer sparen voor een volgende parfumaankoop.
Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Werd beloofd bij de bestelling binnen 3 werkdagen in huis, maar het werd bijna 3 weken. Communicatie ook niet goed. 1ste keer en de laatste.
Een cadeautje!
Ik heb via een ander bedrijf waar jullie mee samen werken een cadeaubox bij jullie besteld. Snelle bezorging en echt een cadeautje om uit te pakken! Heerlijk geurend ingepakt en precies zoals besteld. Zeker tevreden. Ik bestel opnieuw. Bedankt!
Snelle verzending
Snelle verzending, hele mooie en kwalitatief goede producten. Webshop zelf oogt zeer professioneel.
De service is echt 11/10
De service is echt 11/10. Zo snel en goed geholpen. Voor mij de vaste parfumerie vanaf nu!
Top opvolging
Ik werd zelfs door een supervriendelijke dame gecontacteerd die me meedeelde dat het produkt op het moment van m’n bestelling niet voorradig was maar meteen zou verzonden worden als het voorradig was. 3 dagen later kreeg ik het al toegestuurd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.