Saanut 5/5 tähteä

Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, bijgevoegde staaltjes. Zelf het geurtje waarvan ik een staaltje van gevraagd had!! Zeer tevreden, ik ga hier vaker bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste bestelling bij MYSC was meteen een schot in de roos! De website is overzichtelijk en stijlvol, waardoor het kiezen van mijn favoriete parfum echt een plezier was. De levering verliep snel... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kasvohoito
  3. Kemikalio

Yrityksen kirjoittama

Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Fijne overzichtelijke website en snelle…

Fijne overzichtelijke website en snelle levering. Mijn aankoop kon niet direct geleverd worden (dit stond netjes vermeld op de website). Sabine heeft me hiervan ook nog telefonisch op de hoogte gebracht. Super fijne manier van klantcontact :)

15. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede producten

Nette website en snelle levering. Producten arriveerden in een keurige doos samen met enkele samples. De doos rook ook nog eens heerlijk naar parfum. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

14. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Geen enkel negatief woord te zeggen

Ik heb meerdere malen besteld leuke dames is iets niet op voorraad dan bellen ze je om je te informeren over je order.
Geen enkel probleem ik wacht wel snelle levering leuk persoonlijk kaartje 🎟️ erbij en voldoende samples!

15. tammikuuta 2025

Mijn eerste bestelling

Voor het eerst besteld bij dit parfumerie en moet ik toegeven dat het ontzettend aardig personeel is . Ze hebben mij heel fijn geholpen en mijn vraag goed beantwoord.
Pakketje kwam in perfecte staat en zeer mooi ingepakt met nog attent kaartje erbij.
Hier ga ik zeker vakker bestellen.
Zeer tevreden klant. Anna.

13. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Online een bestelling plaatsen was…

Online een bestelling plaatsen was makkelijk en de bestelling werd vlot geleverd. De samples zaten in een mooi doosje en je krijgt direct punten voor een volgende bestelling.
Kortom vlotte en nette afhandeling van de bestelling.

2. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede service, je voelt je geen nummertje door een persoonlijk kaartje. Proefmonsters naar keuze en ook nog eens snel geleverd. Ook mooi ingepakt door dit alles voelt het echt als een cadeautje.

30. joulukuuta 2024

Heel blij!!

Ik was al lang op zoek naar deze lipstick. Blijkt uit de handel te zijn. Ik gebruik deze al jaren. Na lang zoeken kwam ik bij Mysc terecht. Daar was nog 1 te krijgen! Mooie prijs en snelle levering. Top!!

30. joulukuuta 2024

Gewoonweg top!

Supersnelle levering van de bestelde geurstokjes van Linari. Ze waren prachtig ingepakt en bovendien waren wat leuke samples meegestuurd samen met een attent kaartje. Top!

24. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin