Vi har fått hjälp av Johanna J vid 2 tillfällen under 2026. Resmål Maldiverna samt St Maarten som blir av 2027. Vi har erfarenhet av andra resebyråer i Sverige som inte på något sätt varit dåliga... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Då vi bestämt att nästa resa skulle bli Australien, ville vi använda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en färdig resplan och som har f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi fick den allra bästa hjälpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vänlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjälpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. Utmärkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som överträffade våra förväntningar. Al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos MyPlanet får du mer än bara en resa – du får en skräddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjälpt resenärer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 länder. Med vår expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt äventyr fullt ut.
Yrityksen kirjoittama

Datavägen 14A, 436 32, Askim, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Så jättenöjda med Camillas hjälp att planera och boka vår resa. Precis så som vi önskat och känns tryggt att ha en så professionell kontakt att bolla idéer och tankar med! Ser fram mot vår resa!

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Professionellt och mycket trevligt bemötande samt adderade det lilla extra i all kontakt vi hittills haft.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
En fantastisk arrangör med lyhördhet och service utöver det vanliga.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Fredrik har hjälpt oss på bästa sätt att planera en resa till Kanada på bästa sätt. Lyhörd för våra önskemål, snabb och effektiv service med tydliga rekommendationer och tips.
Vi ser framemot vår resa under 2026

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Lyhörd researrangör med känsla för service! Top class! Resan var väldigt välplanerad helt efter våra önskemål men med många förslag bra och roliga förslag från arrangören. Logistiskt välfungerande totalt sett. Uppskattat med privatguider, vilket gjorde känslan mer unik för oss. Kände oss helt trygga under resans gång med bra back up om det skulle behövas. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Hundra procent nöjda från inledande planering, bemötande och tillgänglighet under hela resan. Proffsigt rakt igenom!

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Allt som Rodney satte ihop passa oss perfekt med vad vi ville se och Shagufta som höll kontakt med oss och fråga hur allt var, alla transfer och bokade utflykter höll tider perfekt, ingenting att klaga på, allt flöt på som det skulle

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Vi hade en underbar resa till Australien i Februari, besökte Sydney och Port Douglas. Camilla som var vår reseplanerare var fantastisk, ordnade med allt och kom med idéer så vår resa blev toppen🤩 Rekommenderar verkligen MyPlanet om man vill få en smidig och bra resa👌

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Rod skräddasydd vår resa till Nya Zealand och hade bra idéer om hur vi kunde anpassa resan till vår 3-årig barn. Väldig uppskattat! Stor plus att han verkligen kan landet.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Det var en välplanerad resa med lagom länge på vardera ställe, bättre standard än vi förväntat oss och varierande utflykter av bra kvalitet. Prisvärt.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Vi har haft en fantastisk resa till Nya Zealand. Emilie hjälpte oss att skräddarsy planeringen och sätta rutt och aktiviteter på bästa sätt efter våra önskemål. Allt var bokat och klart innan vi åkte så när vi väl var framme var det bara att sätta sig i bilen och köra. Hela planen fanns i Trip Agent appen vilket var toppen. Skönt även att ha Megan i Australien som snabbt kunde svara på frågor etc.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Tack Emelie A för all hjälp med min 60-års resa till Vietnam! Din kunskap och hjälpsamhet har varit ovärderlig och vår resa blev ännu bättre än vad jag vågat hoppats på! Guiderna och standarden på vår bil var hög och vi kände oss väl omhändertagna under hela resan. När vi ville byta hotell i Hanoi så ordnade du det smidigt och utan några problem vilket gjorde att vi uppskattade staden ännu mer. :-).

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Allt fungerade precis som planerat och vår kontaktperson hade full koll och frågade oss löpande under resan om allt gick bra.
Fantastisk blandning av upplevelser som toppades av safarin, som var det häftigaste vi varit med om.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Vi skräddarsydde resan själva, med proffesionell hjälp av MyPlanet, allt blev precis som planerat. Att ha en representant från MyPlanet på plats i Australien var otroligt bra.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Allt gick så smidigt. Hela resan är en underbar upplevelse.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
We haven't even started our journey yet but the way Roderick at My Planet has handled our wishes, demands and dreams so far is beyond any expectations.
Roderick is very quick to get back to us with information and suggestions, and the travel plan is by all means tailor made. And at a reasonable price too, considering what's included!
We really recommend Roderick to make your travel plans come true.
Can't wait to get started on the trip of our lives!
Anna

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Välorganiserad och planerad resa över jul/nyår som blev precis så fantastisk som vi hoppats. Kloka urval av hotell med mycket bra kvalitet, bra flyg och transfer. Kunnig guide på våra utflykter och lagom tempo. Aktivt men avslappnat.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Snabb återkoppling, kunniga och enkla att nå. Proffsigt upplägg och bemötande rakt igenom.

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Fantastiskt välordnat och mycket bra med en app där all information finns. Tryggt med dygnet runt hjälp om något skulle inträffa. Kan varmt rekommendera MyPlanet

Vastaus yritykseltä MyPlanet Resor
Skräddarsydd resa efter våra behov och önskemål. Bra och snabb service. Kunnig personal och rätt urval av hotell och aktiviteter för familj med tre barn (9-15 år). Smidig reseapp.