Gårdens mathantverk  Arvostelua 397

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Superkvalitet på allt vi köpte med ett extra extra plus för laxen, den var gudomlig, ljusår från det som finns i de ”vanliga” fiskdiskarna. Vi ska definitivt köpa mer. Egentligen är det märkligt att... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jag har bara använt den gula löken och chokladen än då länge. Dom smakade bra. Men jag är besviken på att jag beställde 1 fp gul lök och 1 fp röd lök och får då 2 fp gul lök. Felleverans är mer irrite... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Luontaistuoteliike

Yrityksen kirjoittama

Gårdens Mathantverk grundades av vännerna Oskar och Alexander. Vi är två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som är bättre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre näring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som kräver mycket bekämpningsmedel och ofta innebär tveksamma villkor för djuren. Att vända denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. Därför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!

4,4

1 tähti

On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Superbra produkter

Superbra produkter, underbara avocados, saftiga apelsiner och stora fina vitlökar. Jag är sååå nöjd. Jag beställer inte stora mängder då jag är själv i hushållet och ekonomin som pensionär är begränsad men det är så mycket värt att kunna äta obesprutad frukt och grönt. 🙋‍♀️

17. huhtikuuta 2026

Superkvalitet!

Vi ska definitivt köpa mer. Egentligen är det märkligt att man finner sig i smaker och tror det ska vara så. Tills man upptäcker Gårdens och även andra gårdsbutikers erbjudanden.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Eko-produkter med hög kvalitet som…

Eko-produkter med hög kvalitet som överensstämmer med beskrivningar på hemsidan. Hemleverans av kyl- och frysvaror utanför företagets närområde, även till oss på landet. Mycket trevligt bemötande och snabba svar från kundservice. Jag kommer definitivt att handla hos Gårdens Mathantverk igen!

24. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

kundbemötande

Frysvaror ej fraktade på korrekt sätt. Delvis förstörda. Försökt få kontakt via både mail och chat på hemsidan utan resultat.
Uppd. Har nu fått en seriös och bra återkoppling.

9. huhtikuuta 2026

Riktigt bra upplevelse

Har inte varit med om bättre upplevelse. Tänk om fler skulle veta att detta företag fanns, vi konsumenter måste göra bättre val i vilka vi köper från. Gårdens låter djuren ha ett liv som de ska ha, och maten är mycket nyttigare för oss. Mat i mataffärerna innehåller giftiga kemikalier som gör mer än vi tror. Tack snälla för jätte goda varor!!

26. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag är lycklig när jag vet att maten…

Jag är lycklig när jag vet att maten jag har köpt är fri från tillsatser , jag kommer att fortsätta handla från era produkter, äntligen finns riktig mat , glada djur samt näring till grönsaker, rotfrukter mm tack till alla ni som gör detta möjligt.

27. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin