1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Wij verkopen de leukste, betaalbare sieraden volgens de laatste trends. Snelle verzending binnen 1-3 werkdagen. Onze sieradenwebshop is uitgebreid en wisselend. Ontstaan vanuit een gezamenlijke sieradenhobby van moeder en dochter. Wij verkopen betaalbare roestvrijstalen sieraden van goede kwaliteit. Kijk snel op onze webshop!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Jammer dat jullie stoppen

Jammer dat jullie stoppen. Goede kwaliteit sieraden. En je hoeft niet lang te wachten op je pakketje, altijd een feestje om open te maken

4. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Ja Chantal, dat vinden wij ook. Maar we hebben nog een leuke laatste ronde voor kleine prijzen☺.

Snel verzonden

Snel verzonden, leuke sieraden en een leuk extraatje erbij

Vastaus yritykseltä Myastore

Bedankt voor je review Greta! Fijn dat je tevreden bent en we zien je graag weer een keer terug.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, product als op de foto, leuk en netjes verpakt

Vastaus yritykseltä Myastore

Goed om te horen! Bedankt voor je review. Veel plezier met het sieraad.

Saanut 5/5 tähteä

Overzichtelijk & vrolijke website!

Overzichtelijke en vrolijke website, gepaard met kwalitatieve sieraden en armbanden e.d.
Snelle levering uit voorraad en wat een prachtige verpakking, echt een cadeautje bij ontvangst!

Vastaus yritykseltä Myastore

Super dat de armband mooi en snel is ontvangen. Bedankt voor je positieve en leuke review. Veel plezier ervan!

Top ervaring

Top site met leuke sieraden. Toen ik vragen had werden ze heel erg snel beantwoord

2. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Bedankt voor je leuke review Bo! Heel veel plezier met de sieraden.

Super leuke sieraden

Super leuke sieraden, kwam super snel!!! Kreeg ook nog een gratis armbandje en oorbellen💕💖

11. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Beste Shanti, bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles naar wens is gegaan! en een extra cadeautje is altijd leuk toch?☺. Fijne dag!

Aanrader

Supersnelle levering, mooie producten en een feestje om uit te pakken met de leuke verpakkingen!

23. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Hoi Jolien, bedankt voor je bestelling en mooie review. Leuk om te horen dat de 'cadeautjes' goed en snel zijn aangekomen. Liefs MYA Store

Saanut 4/5 tähteä

Lieve mensen

Ik vind het een fijn bedrijfje met een goede en lieve klantenservice.

6. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Hoi Lara, wat een leuke review! Fijn dat we het hebben kunnen oplossen. Liefs MYA Store

Super!!

Ik heb zelf een goed ervaring met Myasyore, zelf heb ik een winactie gewonnen! Kreeg super snel antwoord op e-mails wat ik stuurde. Goede website om op te bestellen en aardig service! 👏🏼

24. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Hoi Yinthe, bedankt voor je mooie review. Hopelijk heb je veel plezier van je gewonnen sieraden! Groet, MYA Store

Super blij .

Super blij .
Leuk ingepakt ,toppie👌

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Bedankt voor je mooie review Jeannette. Bedankt voor je bestelling!

Mooie sieraden

De sieraden zagen er mooi uit. Ik ben super blij met mijn aankoop. Helaas was één oorbel stuk en kreeg ik niet meer dicht. Dit heb opgelost door het steentje in een andere oorbel te schuiven (die ik toevallig nog had).

28. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Myastore

Hoi Kelly, bedankt voor je mooie review. Spijtig om te lezen dat er een oorbel kapot is aangekomen. Fijn dat het is opgelost, al had ik met alle liefde nog een oorringetje opgestuurd. Veel plezier met je (natuurstenen) armbanden en oorbellen. Bedankt voor je bestelling!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin