Hoe kan het zijn dat als je op je site zet “voor 15:00 besteld de volgende dag in huis” dar als je na 15:00 besteld het een week duurt en nergens reactie op krijgt wanneer het pakketje verzonden/bezor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn dochter heeft hard gespaard voor haar bikini, maar na hem een middag te hebben gedragen waren de elastieken die door het topje geweven zitten al kapot. Hier een foto van gemaakt en gemaild, maar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De gebruikte foto’s zijn bedrieglijk! Ik heb iets besteld in sweaterstof en er werd iets geleverd dat grof gebreid was. Toen ik dit meldde mocht ik het niet terugsturen omdat er dan vermeld werd da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op zondag een bestelling geplaatst. Automatische mail ontvangen dat ze achter de schermen het pakketje aan het klaarmaken zijn. Op de website staat "morgen al in huis". Vervolgens niets meer gehoord... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jouw favoriete Fashion Webshop & Boutique!
Antwerpenlaan 18, 5628 XE, Eindhoven, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Geweldig mooie ibiza bikini hier besteld, al veel complimenten over gehad!! Binnenkort bestel ik hem ook in andere kleuren

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Blij met mijn ibiza bikini 👙 goede kwaliteit en voor een leuke prijs

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst bij Musthavestore besteld. De website ziet er goed uit, met veel keuze. Het betalen en de levering gingen super snel! De kleding is van goede kwaliteit en de maten klopten ook nog eens (wat mij niet vaak overkomt). De foto's op de website lijken in mijn geval precies op de werkelijkheid. Ik ga hier binnenkort zeker nog een keer bestellen!

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Snelle levering, super service, heel lief en vriendelijk als je een vraag hebt & super mooie kleding

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Mooie producten en snelle levering. De verzendkosten naar België zijn ook betaalbaar.

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Supersnel m'n gave jeans binnen, helemaal happy mee!

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Super leuke collectie elke keer en altijd snel in huis 💕 Service is ook heel vriendelijk en goed!

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Ik ga hier zeker nog eens bestellen! Goede kwaliteit, snelle levering en leuke items!!

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Fantastisch! Helemaal verliefd op elk item dat ik tot nu toe besteld heb!! 💖 Helemaal verliefd op de broek van mijn laatste bestelling dus onmiddellijk dezelfde in een andere kleur besteld 💖

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Echt een super leuke winkel en webshop😍 Altijd leuke items en een super snelle levering!✨

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Ik ben zo tevreden met mijn bestelling!
Echt super klantvriendelijk & erg behulpzaam bij vragen.
+ super snelle verzending naar België!
1 woord top!

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Mooie oorbellen! En een hele fijne winkel om wat te bestellen, onwijs lieve meiden van dit bedrijf💕

Vastaus yritykseltä Musthavestore
2 maal wat besteld, 2 keer de volgende dag geleverd. Top service. Ook mijn mailtje werd heel snel (binnen een paar uur) beantwoord.

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Super leuke collectie! Verder een snelle levering en de retour was ook zo gepiept! Al met al, superr!! 💕

Vastaus yritykseltä Musthavestore
Zorgvuldig verpakt en netjes op de hoogte gehouden hoe het met mijn bestelling zit. Ik ben super blij met mijn oranje tas!!😍🧡

Vastaus yritykseltä Musthavestore
5 sterren, valt weinig aan te veranderen :) vind vooral de foto’s leuk van shop the look.

Snel geleverd, netjes verpakt & toffe items 💖