Musthavestore Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Hoe kan het zijn dat als je op je site zet “voor 15:00 besteld de volgende dag in huis” dar als je na 15:00 besteld het een week duurt en nergens reactie op krijgt wanneer het pakketje verzonden/bezor... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Mijn dochter heeft hard gespaard voor haar bikini, maar na hem een middag te hebben gedragen waren de elastieken die door het topje geweven zitten al kapot. Hier een foto van gemaakt en gemaild, maar... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De gebruikte foto’s zijn bedrieglijk! Ik heb iets besteld in sweaterstof en er werd iets geleverd dat grof gebreid was. Toen ik dit meldde mocht ik het niet terugsturen omdat er dan vermeld werd da... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Op zondag een bestelling geplaatst. Automatische mail ontvangen dat ze achter de schermen het pakketje aan het klaarmaken zijn. Op de website staat "morgen al in huis". Vervolgens niets meer gehoord... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. Asusteet
  3. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Jouw favoriete Fashion Webshop & Boutique!

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig mooie ibiza bikini hier…

Geweldig mooie ibiza bikini hier besteld, al veel complimenten over gehad!! Binnenkort bestel ik hem ook in andere kleuren

1. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Anne, goed om te horen dat je zo blij bent met de bestelde Ibiza Bikini! Veel plezier ermee en hopelijk weer tot snel 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Blij met mijn ibiza bikini 👙 goede…

Blij met mijn ibiza bikini 👙 goede kwaliteit en voor een leuke prijs

21. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Evie, bedankt voor je beoordeling! Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de Ibiza bikini, goede kwaliteit en leuke prijs 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Een paar maanden geleden heb ik voor…

Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst bij Musthavestore besteld. De website ziet er goed uit, met veel keuze. Het betalen en de levering gingen super snel! De kleding is van goede kwaliteit en de maten klopten ook nog eens (wat mij niet vaak overkomt). De foto's op de website lijken in mijn geval precies op de werkelijkheid. Ik ga hier binnenkort zeker nog een keer bestellen!

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Noa, ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Musthavestore! Jouw lieve woorden betekenen heel erg veel voor ons 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, super service, heel lief en vriendelijk als je een vraag hebt & super mooie kleding

16. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Jill, wat een super lieve complimenten! Wij zijn zo blij om te horen dat je blij bent met de snelle levering, de goede service en mooie kleding 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. De verzendkosten naar België zijn ook betaalbaar.

13. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Caatje, dankjewel voor deze lieve review! Super fijn dat jouw bestelling zo snel is bezorgd en dat je blij bent met onze leuke items 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Supersnel m'n gave jeans binnen

Supersnel m'n gave jeans binnen, helemaal happy mee!

5. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Esmay, bedankt voor je beoordeling! Super leuk om te horen dat je onze jeans ook zo fijn vindt 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke collectie elke keer en…

Super leuke collectie elke keer en altijd snel in huis 💕 Service is ook heel vriendelijk en goed!

3. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Dana, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over Musthavestore! Hopelijk zien we je snel weer terug 🤍 Liefs!

HELEMAAL TOPP

Ik ga hier zeker nog eens bestellen! Goede kwaliteit, snelle levering en leuke items!!

3. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi, dankjewel voor deze lieve review! Super fijn dat jouw bestelling zo snel is bezorgd en dat je blij bent met onze goede kwaliteit 🤍 Liefs!

Fantastisch

Fantastisch! Helemaal verliefd op elk item dat ik tot nu toe besteld heb!! 💖 Helemaal verliefd op de broek van mijn laatste bestelling dus onmiddellijk dezelfde in een andere kleur besteld 💖

2. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Sara, wat een super lief compliment! Wij zijn blij om te horen dat je zo blij bent met onze items 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Echt een super leuke winkel en…

Echt een super leuke winkel en webshop😍 Altijd leuke items en een super snelle levering!✨

29. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Merel, dankjewel voor deze lieve review! Super fijn dat jouw bestelling zo snel is bezorgd en dat je zo blij bent met ons 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zo tevreden met mijn bestelling

Ik ben zo tevreden met mijn bestelling!
Echt super klantvriendelijk & erg behulpzaam bij vragen.
+ super snelle verzending naar België!
1 woord top!

21. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Didi, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze vriendelijke klantenservice en snelle levering! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 🤍 Liefs!

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen! En een hele fijne winkel om wat te bestellen, onwijs lieve meiden van dit bedrijf💕

16. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Yvana, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier met de oorbellen en hopelijk zien we je snel terug 🤍 Liefs!

Super

2 maal wat besteld, 2 keer de volgende dag geleverd. Top service. Ook mijn mailtje werd heel snel (binnen een paar uur) beantwoord.

10. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Wendy, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop 🤍 Liefs!

Super leuke collectie

Super leuke collectie! Verder een snelle levering en de retour was ook zo gepiept! Al met al, superr!! 💕

9. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Dilara, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat het retourneren zo gemakkelijk verloopt 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

Zorgvuldig verpakt en netjes op de…

Zorgvuldig verpakt en netjes op de hoogte gehouden hoe het met mijn bestelling zit. Ik ben super blij met mijn oranje tas!!😍🧡

2. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Elise, bedankt voor je lieve review! Super om te horen dat je zo blij bent met het bestelde artikel 🤍 Liefs!

Saanut 5/5 tähteä

5 sterren, valt weinig aan te veranderen :) vind vooral de foto’s leuk van shop the look.

14. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Evie, wat goed om te horen! Bedankt voor je positieve beoordeling 🤍 Liefs!

Snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt & toffe items 💖

7. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Musthavestore

Hi Céline, bedankt voor je positieve beoordeling! Heel veel plezier met je bestelling 🤍 Liefs!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin