Munikum Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fik mit produkt inden for leveringstiden. Øreringene var pakket godt ind, så de ikke blev skadet under levering. Kommer 100% til at købe mere fra denne webshop

Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Näytä lisää

Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Näytä lisää

Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side,... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija
  2. Kultaseppä
  3. Käsityö

Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig og sikker levering

23. marraskuuta 2023

Kære Ea
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor gør det mig glad, at du fandt hjemmesiden og leveringen god!
Jeg håber, at du blev glad for juleøreringene⭐️

Hurtig levering

14. marraskuuta 2023

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du fandt service og levering i top - og havde lyst til at dele din oplevelse her på trustpilot🌸

Mvh

En god oplevelse

Jeg modtog, hurtigt efter bestilling, et par rigtig fine øreringe, som jeg med stor fornøjelse allerede har båret et par gange 💜

15. marraskuuta 2023

Hej Anne Mette
Dejligt at høre, at du blev glad for dine øreringe⭐️
Tusind tak for den fine anmeldelse - det gør mig bare så glad!

Solskinshilsner ☀️

Fin og meget smuk hjemmeside

Fin og meget smuk hjemmeside
Dejligt med et personligt kort der fulgte med pakken
Hurtig svar og levering

30. lokakuuta 2023

Hej Finn
Tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot. Det betyder enormt meget for mig!

Jeg er glad for, at du havde en god første oplevelse med at handle hos mig🙂

Anbefaler Munikum

Lækre øreringe i smukke farver. Altid bliver man svaret hurtigt og mødt med venlighed og smil.

19. syyskuuta 2023

Kære Malene
Tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for, at du efterhånden er en blevet en stamkunde hos Munikum⭐️ Det er dejligt at mærke, at du er så glad for min farvepalette og alle mine unika-sæt🌻

Jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne levere flere skønne sæt til din samling i fremtiden🌼
Rigtig god weekend

God dialog

God dialog ifm. justering af indkøb

18. syyskuuta 2023

Hej Torben
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot - det betyder bare helt enormt meget for mig!
Jeg er glad for, at du fandt min service tilfredsstillende 🙂
Og så håber jeg, at gaven faldt i god jord hos modtageren✨

Hurtig, fleksibelt og personligt

Købte et sæt øreringe til min niece, og havde overset at der fulgte en lille smykkeboks med. Jeg fik tilbud at få refunderet 8 kr. men valgte i stedet at tage en mellem boks i stedet. Leveringen gik smertefrit og indpakningen af gaven var flot og hyggelig samt at jeg fik en fin personlig hilsen med :)

9. syyskuuta 2023

Kære Andreas
Tusind tak fordi du havde lyst til at dele din Munikum-oplevelse her på trustpilot! Det betyder enormt meget for mig⭐️

Det er dejligt at høre, at du fandt min service i top - og generel personlig og hyggelig. Det går jeg meget op i🙂

Jeg håber, at din niece blev glad for øreringene✨

God sensommer til dig ☀️
- Marie / Munikum

God oplevelseHurtig og præcis forsendelse.

Hurtig og præcis forsendelse.

27. elokuuta 2023

Kære Mona
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos Munikum⭐️
Jeg håber, at du bliver glad for armbåndet🙂

Fortsat god sensommer til dig☀️

Hurtig levering

Hurtig levering, ørenringene levede op til det jeg forventede.

17. elokuuta 2023

Kæreste Lisbeth
Dejligt at høre, at hjerte-hoopsene var som forventet "in real life"⭐️ Jeg håber, at du bliver glad for dem!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum her på trustpilot - det betyder rigtig meget for mig🌻

Sensommer-hilsner
- Marie / Munikum

Super service og kreativitet !

Munikum er en fantastisk smykkedesigner! Jeg fik speciallavet to par øreringe i gave til min mor, og Marie levede 110% op til de forventninger jeg havde til det endelige design. Servicen var helt i top - og øreringene bruges nærmest dagligt.

29. elokuuta 2022

Kæreste Rebecca
Tusind tak for dine fine fine ord - og for at dele din oplevelse her på trustpilot!

Jeg er så glad for, at du i sin tid skrev med en forespørgsel på solsikke-ørestikkere - det blev startskuddet til, hvad der i dag er en all-time bestseller hos Munikum; nemlig de håndmodellerede solsikker 🌻

SÅ dejligt at høre, at din mor er blevet glad for sættene💛

Sensommerknus
- Marie / Munikum

Fantastisk personlig og oprigtig…

Fantastisk personlig og oprigtig service!! Hvis blot alle webshops behandlede deres kunder som du gør…

13. elokuuta 2023

Kære Allan
Tusind tak for de fine fine ord! Det betyder helt enormt meget for mig at høre, at du og din kone fandt min service personlig og oprigtig⭐️
Jeg håber, at hun er blevet glad for smykkerne✨

Rigtig skøn sensommer til jer☀️

Kære Anita
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder enormt meget for mig🌸
Og dejligt at høre, at du er glad for den halskæde, du bestilte!

Sommerhilsner☀️

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, med vejledning til at måle, sine mål, så man kan få den rigtige størrelse, på sine kæder.

31. heinäkuuta 2023

Kæreste Rikke
Tusind tak for din anmeldelse! Det gør mig rigtig glad at høre, at du fandt min webshop overskuelig og med god guidning ift. perlesmykkerne🌸
Jeg har nemlig virkelig prøvet at tilbyde halskæder, armbånd og ankelkæder i så mange størrelser som muligt, så at alle kan være med🙂

Jeg håber, at du er glad for ankelkæden⭐️
Solskinsknus
- Marie / Munikum

Super fin behandling og flotteste…

Super fin behandling og flotteste halskæde.

18. heinäkuuta 2023

Kære Anne
Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos mig! Og også at du er glad for den halskæde, du bestilte⭐️
Tusind tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse og på den måde være med til at hjælpe Munikum (og mig) på vej💛

Fortsat god sommer til dig✨
- Marie / Munikum

Absolut til den korteste opgivet mål!

Armbånd for lille

21. heinäkuuta 2023

Kære Birthe
Jeg håber, at du er blevet glad for det andet armbånd, jeg sendte dig - og at det passer dig bedre i størrelsen end det første⭐️
Jeg er glad for, at vi sammen fandt en løsning - så du fik et nyt armbånd, som forhåbentlig passer dig🙂

Du må have en fortsat dejlig sommer☀️
- Marie / Munikum

Smukt design og god kundeservice

26. heinäkuuta 2023

Hej Susanne
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder bare helt vildt meget for mig🌸
Jeg er glad for, at du fant både design og kundeservice tilfredsstillende⭐️

Sommerhilsner
- Marie / Munikum

Kanon oplevelse og super service!

Har modtaget en fin halskæde og et fint armbånd fra Munikum.
Mega god og hurtig kommunikation med Marie - virkelig super service!
Virkelig anbefalelsesværdigt!

25. heinäkuuta 2023

Kære Rikke
Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord! Hvor gør det mig glad at læse, at din oplevelse med at handle hos mig, har været rar og tilfredsstillende⭐️
Det betyder nemlig rigtig meget for mig💛

Solskinsknus ☀️

Super flot ankelkæde

9. heinäkuuta 2023

Hej Anita
Det er dejligt at høre, at du er glad og tilfreds ved den ankelkæde, du modtog⭐️
Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Munikum her på Trustpilot - det betyder bare helt enormt meget for mig!

Rigtig god sensommer til dig☀️
- Marie / Munikum

Hurtig levering og super service og…

Hurtig levering og super service og ikke mindst rigtig fine vare

28. kesäkuuta 2023

Hej Suzie
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Munikum - det betyder bare helt enormt meget for mig⭐️
Jeg er glad for, at halskæden nåede frem til dig i tide, trods forsinkelse på materiale-levering hos mig! Derfor gør det mig også ekstra glad, at du har fundet min service tilfredsstillende💛
Jeg håber, at du bliver glad for halskæden✨

Sommerhilsner

Hurtig

Hurtig, trygt og dejlig personligt. ☺️

15. kesäkuuta 2023

Kære Hanne
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Jeg er så glad for at høre, at du fandt det trygt og personligt at handle hos Munikum - det er nemlig to meget vigtige ting for mig, når det kommer til det at drive min virksomhed på💛

Rigtig god sommer til dig☀️
Solskinsknus