Fik mit produkt inden for leveringstiden. Øreringene var pakket godt ind, så de ikke blev skadet under levering. Kommer 100% til at købe mere fra denne webshop
Elsker elsker elsker mine smykker fra Munikum og har handlet der mange gange efterhånden. Denne gange købte jeg en personlig adventskalender og jeg glæder mig sindssyg meget til at åbne pakkerne. Alt... Näytä lisää
Marie laver de fineste og smukkeste ting. Jeg har personligt købt maskemarkører, halskæde og 2 sæt øreringe. Alt i fin kvalitet og utrolig smuk håndværk. Jeg vil helt klart købe smykker ved hende i... Näytä lisää
Rigtig god hjemmeside, nem og gode priser, og nok den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået! Hun svarede hurtigt, selv i weekenden og var bare så sød og hjælpsom! Kan klart anbefale denne side,... Näytä lisää
Hos Munikum finder du unikke håndlavede smykker og andet kunsthåndværk - udført med omhu og kærlighed i lækre materialer. Alt er produceret af mig, Marie - ansigtet bag Munikum - i mit værksted i Aarhus. Intet hos Munikum er masseproduceret, og mange af produkterne er one of a kind - særligt når det gælder smykkerne i polymer-ler. Fordi disse er 100% håndlavet, vil to ting aldrig være ens. Du er derfor sikker på at modtage unikke produkter, som KUN du er den helt særlige ejer af <3
Truevej 12, 8220, Brabrand, Tanska
- kontakt@munikum.dk
- munikum.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muligvis de skønneste øreringe jeg nogensinde har ejet
Muligvis de skønneste øreringe jeg nogensinde har ejet og er lidt i tvivl om jeg nogensinde kommer til at bruge andre 😍🌻
Pakken kom hurtigt og servicen var i top! Ikke sidste gang jeg handler hos Marie - 10 stjerner herfra 🤩
Kan klart anbefales at handle med…
Kan klart anbefales at handle med Munikum. Hurtig levering og rigtig god service 👍🏻❣️
Sikker levering og fin indpakning med…
Sikker levering og fin indpakning med en sød hilsen
Fantastiske smykker
Fantastiske smykker. Har et par lakridskonfekt øreringe som jeg købte tidligere i år. Glæder mig til at se hvad mit næste par skal være
God service og smukt håndværk
Marie der står bag Munikum laver de smukkeste smykker og servicen er helt perfekt.
Jeg har efterhånden næsten kun smykker fra Munikum og der kommer konstant nye til samlingen.
Helt klart en anbefaling værdig
Halskæden
Halskæden. Var overhovedet ikke i nærheden af hvodan den så ud på Billedet. Virkelig dårlig oplevelse og dyr.

Munikum yder sublim kundeservice
Munikum yder sublim kundeservice.
Smykkerne er de skønneste og bringer fest og farver til enhver påklædning.
Rigtig fin multifarvet halskæde
Jeg har købt den multifarvet halskæde, den er rigtig fin. Som nogle af de andre skriver, er perlerne mindre end på billederne.
Hurtig levering og en sød lille hilsen i låget af æsken.

Smukkeste smykker
Altid den sødeste hilsen, de smukkeste smykker 🌻 bare en super dejlig oplevelse.

Vastaus yritykseltä Munikum
En rigtig sød og hjælpsom kunde service…
En rigtig sød og hjælpsom kunde service og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Munikum
Bestilte en fødselsdagsgave til min…
Bestilte en fødselsdagsgave til min svigermor, som blev afsendt hurtigt, selvom det var lige op til påske. Hun blev rigtig glad for sine maskemarkører, og jeg glæder mig til at ønske mig ting fra jeres skønne biks, når det bliver min tur til at fylde år igen ;-)

Vastaus yritykseltä Munikum
Hurtig afsendelse og sikker indpakning…
Hurtig afsendelse og sikker indpakning til en meget lille forsendelse

Super service
Som altid et smukt smykke. Hurtig levering og hurtigt svar da jeg havde et spørgsmål. Super fin service.

Smyk dig glad!
Smukke, personlige smykker, hvor det tydeligt ses, der er lagt stor kærlighed i og gjort umage med at fremstille!
Vil til hver en tid anbefale Munikum.