Jeg besøger ofte Mums i Fredericia, elsker stedet og beliggenheden. Idag gik jeg ned og fik en Latté. Blev mødt af en ung pige, der sagde, at jeg lige kunne vente lidt, så ville hun lave den til... Näytä lisää
Meget god mad til brunch, fik tiden fra 12:15-14:15. Personalet var venlige og imødekommende. Godt dekoreret med ledninger gemt som vandrør. Trappe ned uden rampe eller elevator, så udendørs til køres... Näytä lisää
Øv måtte bede om at tørre beskidt bord af og derefter minde om gammelt service fra andre gæster blive taget væk. Det var som om der kun blev set og handlet på servicen når der blev peget på det. Ærge... Näytä lisää
Fik wiener. Havde intet med wiener at gøre. Har fået meget bedre skinkeschnitzler på rastepladser. Mad under al kritik. Vi valgte at sidde udenfor, med minus betjening. Dette bestemt at foretræk... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Lækker mad og søde folk!
Fantastisk og billig brunch med alt, hvad hjertet begærer! Sød, høflig og hurtig betjening. Mega lækker kyllingeburger og de bedste fritter med dertilhørende aioli. MUUUUMS! Helt sikkert mange besøg værd, og man går bestemt ikke sulten derfra :)
Gode drikkevarer - acceptabel mad - mangelfuld service
Min kæreste og jeg har besøgt Café Mums i Fredericia to gange i løbet af den forgangne weekend. Jeg har tidligere været stor fan af Café Mums og er især glad for deres gode mad og deres gode udvalg af lækre drikkevarer.
Fredag eftermiddag besøger vi Café Mums for at nyde en kop kaffe og hhv. en isbombe og et stykke othellolagkage.
Vi bestiller vores mad i baren inde i caféen og får straks vores kaffe og stykket med othellolagkage, som vi selv tager med ud på prammen i havnebassinet. Vi får også et nummer med ud til bordet, da isbomben vil blive båret ud til os.
Vi sidder og venter på isen i mere end 25 minutter, hvorefter min kæreste rejser sig og selv henter isbomben - den stod og ventede inde i baren, da personalet havde glemt hvor den skulle hen. Den var delvist smeltet, da det var meget varmt. Smagen var dog god.
Othellolagkagen smagte ikke helt okay. Den var dekoreret med flødeskum, som var gulnet lidt i kraft af varmen - det var ikke særlig lækkert at få i munden.
Lørdag besøger vi Café Mums igen for at få en øl og lidt kaffe, denne gang i selskab med min moster. Jeg går igen ind i baren for at bestille vores drikkevarer. Personalet i baren sender mig ud på prammen for at bestille der, idet vi sidder udenfor. Jeg står i kø ved baren på prammen og da det endelig bliver min tur, så får jeg at vide, at jeg kun kan købe øl på prammen - ikke de to frappe, som jeg også skulle have. Jeg går derfor tilbage til bordet med øllen og må ind i caféen igen for at købe de to frappe. Da jeg får vores frappe fortæller jeg personalet, at jeg er blevet sendt lidt frem og tilbage og er utilfreds med dette. Jeg bliver fejet af med, at de har travlt.
Vi drak vores drikkevarer hurtigt og gik derefter et andet sted hen, hvor vi sad resten af lørdag eftermiddag for at nyde det gode vejr - hvor der var ordentlig service.
Det er beklageligt, at servicen er blevet så mangelfuld på Café Mums, for det er normalt et pragtfuldt sted, som jeg ofte har anbefalet andre at besøge.
MUMS bar et førsteklasses valg
Virkelig eg fantastisk sted med Byens bedste burger og brunch samt tappas . Et sted med charme og nærvær 🤗
Lækker tre retters menu
Vi kunne til aften, nyde en lækker 3 retters menu på mums.. 325.kr pr. Person - for senere at rulle hjem, efter alt alt alt for meget mad.
Lækkert, og helt sikkert et sted vi vil komme oftere.
Delicious food in a cozy, homely and funky place.
If you one day visit the danish town called Fredericia, then you simply must drop by the cafe called MUMS bar. The address is Gothersgade 42. It is one of the nicest restaurants with really special and delicious food and really nice stylish funky atmosphere. The prices are really reasonable. You will enjoy being there!