Jeg besøger ofte Mums i Fredericia, elsker stedet og beliggenheden. Idag gik jeg ned og fik en Latté. Blev mødt af en ung pige, der sagde, at jeg lige kunne vente lidt, så ville hun lave den til... Näytä lisää

Meget god mad til brunch, fik tiden fra 12:15-14:15. Personalet var venlige og imødekommende. Godt dekoreret med ledninger gemt som vandrør. Trappe ned uden rampe eller elevator, så udendørs til køres... Näytä lisää

Øv måtte bede om at tørre beskidt bord af og derefter minde om gammelt service fra andre gæster blive taget væk. Det var som om der kun blev set og handlet på servicen når der blev peget på det. Ærge... Näytä lisää

Fik wiener. Havde intet med wiener at gøre. Har fået meget bedre skinkeschnitzler på rastepladser. Mad under al kritik. Vi valgte at sidde udenfor, med minus betjening. Dette bestemt at foretræk... Näytä lisää

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Virkelig dårlig wienerschnitsel

Virkelig dårlig wienerschnitsel. 5 bitte små kartofler og en smørsov der var mere vand 219, kr plus en mellem cola til 58 kr. Rædselsfuldt. Vi var tre der købte det samme og tre der aldrig sætter vores ben på Cafe Mums igen.

31. heinäkuuta 2024

Bedste oplevelse, efter mange besøg.

Bedste oplevelse på Mums 16/2-2024, vi har været der mange gange. Det plejer ikke være noget at skrive om, men denne gang var det virkelig lækker burger mm. Den var varm & veltilberedt, samt pommes var sprøde. En rigtig god oplevelse. Bliv ved med det. Bad tjener rose kokken. Tak for mad.
Bh Kurt & Charlotte

16. helmikuuta 2024

Vi havde bestilt bord til weekend…

Vi havde bestilt bord til weekend Brunch kl.10. Udenfor stod der stadig brugt service fra aftenen før og et par unge er i gang med at tørre borde men lader den brugte service stå. Indenfor bliver vi henvist til vores bord.
Jeg kan se at på nabo bordet lå en plastik tandstikker som ikke var fjernet fra dagen før.
Vi måtte spørge efter service til at tage pålæg med og skeer til youghurt. Skiltene til maden,frugten,og de forskellige dyppelser stod hulter til bulter . Og da vi spurgte personalet hvad det for skellige var,kunne de ikke svare.
Efter vores mening er det et alt for ungt team der skal kører denne Café . De skal have mere styr på kunde modtagelse og afslutning.
Maden er middelmådig,alt for færdig købt.
Cafeen har faktisk sjæl og charme og ligger så tæt på havnen og vandet. Men maden skal simpelthen forbedres og gerne et mere erfarent og moden personale vil helt sikkert også trække op.
Alt for dyrt i forhold til det vi fik.
Håber I forbedre jer.

30. heinäkuuta 2023

Kan kun give 1 stjerne for dagens besøg…

Kan kun give 1 stjerne for dagens besøg ved Café Mums, og det er for det venlige personale. Er tit kommet på Café Mums, grundet lækkert mad, hyggeligt sted og altid sødt personale, men maden i dag var under alt kritik. Som det ser ud nu, kommer vi desværre ikke igen. Vi bestilte en mums burger, som intet havde med en mums burger at gøre. Håber at Café Mums vender tilbage til deres gamle standarder, ellers tør vi ikke tænke på dens fremtid. Ærgerligt at sådan et tidligere godt og hyggeligt sted skal ødelægges.

11. maaliskuuta 2023

vi var til fødselsdags brunch søndag middag

vi var til fødselsdag i går.
desværre var Mums ikke klar til at tage imod selskabet, før end 20-25 minutter.
det var meget mangelfuldt med mad i tag selv anretningen, og dette endda til trods for at vi skulle vente på vores betjening og nogle tallerkner. og da den ellers søde pige sagde vi kunne gå op, var der ikke meget at komme efter. flere gange skulle vi bede om, at der blev fyldt op.
vi fik at vide, at der havde været pres på, men ja, mine forældre havde jo bestilt bord, og i havde aftalt hvornår vi skulle komme.
mellem vores selskab sad der også et andet hold, måske heller ikke helt så heldigt....
maden smagte godt, men vi vil ikke anbefale Mums til andre der vil holde fødselsdags brunch der. vores far var meget skuffet over oplevelsen.

11. helmikuuta 2023

Min mand og jeg blev anbefalet at spise…

Min mand og jeg blev anbefalet at spise der . Vi fik en kopi af en wienerschnitzel som var tør og smagte af ingen ting😡 sagde det til betjening men De var ligeglade 😡 Vi kunne også høre at andre gæster klager over maden.

10. joulukuuta 2022

Dårlig mad.

Da vi ankom til cafeen lugtede det af kloark.
De fortalte at kloakkerne var steget 1 m op inde i cafeen derfor havde de haft lukket i 3 md.
Måske en dårlig ide at nævne at der havde stået 1 m kloark vand op i cafeen.
Vi bestilte en bøf og stjerneskud.
Bøffen kunne de ikke severe da de ikke havde det hjemme.
Der var kun en ret med oksekød som min mand have glædet sig til at få.
Vi kom en lørdag aften kl 18 der burde der være mulighed for at få en af de 3 hovedretter der var at vælge imellem.
Vi bestilte et stjerneskud hvor fiskefileten var helt fed da den var friture stegt. Min mand fik en wienerschnitzel den var tør og smagte ikke af noget.
Vi var meget meget skuffede over at få sådan en oplevelse og kommer aldrig til at spise der igen.
Rigtig ærgerlig oplevelse trods personalet gjorde alt for at vi skulle få en god oplevelse.

2. joulukuuta 2022

Fik værste wiener

Mad under al kritik.
Vi valgte at sidde udenfor, med minus betjening.
Dette bestemt at foretrække, da hele restauranten lugtede af afføring. Svaret fra tjener var: i kan jo bare gå på"streetfood"
Flot😀😀

10. elokuuta 2022

Lækker brunch

Lækker brunch. Fantastisk smagfuld. Hjemmelavet ramsløg smøreost, kartoflerne var perfekt stegte…og jeg kunne blive ved. Sød og venlig personale. Hyggelig stemning.
Tak for en dejlig oplevelse.

11. kesäkuuta 2022

Fik en Penne Bola

Fik en Penne Bola, der var tør og helt sikkert lavet i en mikrobølgeovn .
Få det væk fra menukortet hvis i ikke har tid til at levere en god Penne Bola.
189 kr for mikro mad er lige 140 kr for meget for noget der er lavet i en mikroovn. Men god øl da den endelig kom efter maden var serveret.

4. kesäkuuta 2022

Café Mums skal have 2 stjerner

Café Mums skal have 2 stjerner af mig.
1. Den ene skal de have for de unge mennesker, som løb rundt og på bedste vis prøvede at redde en kaotisk aften.
2. Den anden skal de have for de fantastiske udendørs arealer man kunne spise sin mad på.
Grunden til at de ikke skal have de sidste 3 stjerner er:
1. Når man i god tid bestiller bord, og alligevel kommer til at vente i 1,5 time på at få mad, så bortfalder der 1 stjerne.
2. Når hovedretten kommer før forretten, så bortfalder der en stjerne mere.
3. Når hovedret og forret bliver serveret oveni hinanden, så bortfalder den 3. stjerne.
Ps: Det var til Fredericia by night jeg spiste på Café Mums, og jeg gik glip af en god koncert da jeg jo havde bestilt min mad, og nærmest var bænket på caféen, så hvis der havde været 6 stjerner til rådighed havde i altså og mistet den sjette😂
Jeg synes det var en rigtig træls oplevelse.

4. kesäkuuta 2022

Mums hvor lækkert 👍

Mums hvor lækkert 👍
Nok den bedste kyllingeburger vi nogensinde har smagt. Og med lækre sprøde fritter. Og så kunne vi sidde ude i de gode stole og nyde solen på Fredericia havn.

10. toukokuuta 2022

Spiste igår d27/12 en snitsel ved jer…

Spiste igår d27/12 en snitsel ved jer den var gennemstegt tør og kartoflerne var gennem ristet total tørre min kone fik en pasta carponada den var mega tør og smagte gammel en virkelig dårligt oplevelse kommer der aldrig igen

18. joulukuuta 2021