leveringsdatum was eerst 2 dagen na bestelling, maar is voortdurend opgeschoven naar een week later en nog niet toegekomen. Ik vertrek op een trekking met de fiets en had daarom toch een week op voor... Näytä lisää
mtb-brakepads.nl Beetje specialistisch voor mensen die schijfremmen hebben op hun fiets en brakepads nodig hebben. Goede site en goedkope remblokken. Sturen het op in een envelop dus altijd makkel... Näytä lisää
Ik heb hier al meerdere keren remblokken gekocht en reiniger. Snelle levering en altijd goede kwaliteit. Helaas was laatst de verpakking beschadigt, maar na dat ik dat gemeld heb ik kreeg ik direct ni... Näytä lisää
Snelle levering, goed product voor een mooie prijs. Mtb brakepads heeft me zelf proactief benaderd met een kwaliteitsvraag en naderhand kreeg ik nog een presentje voor de gedane moeite. Had niet gehoe... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
MTB-brakepads.nl de webshop voor al uw remblokken en remschijven voor alle grote merken als Shimano, Formula, Avid, Sram, Magura, Hayes en Hope.
Lindelaufer Gewande 11, 6367 AZ, Voerendaal, Hollanti
- 045 203 1043
- info@mtb -brakepads.nl
- mtb-brakepads.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Goede informatie en prima remblokken
Goede remblokjes
Goede remblokjes, juiste prijs, snelle levering in België. Tevreden
Opgelost-Geen levering en geen communicatie
Update 09/02; na onderstaande melding direct nieuwe zending opgestuurd gekregen en nieuwe borgpennen waren binnen 1 dag in huis. Helemaal tevreden.
Op 26 januari 2 borgpennen die met de post geleverd zouden worden. Voor de verzending betaal je 3,95 maar het is een brievenbus pakket. Tot op heden nog niks ontvangen en na een eenmalige reactie van de klantenservice te hebben gekregen (die aangaf dat ik het vorige week vrijdag of zaterdag wel zou ontvangen) niks meer gehoord (ondanks herhaaldelijke berichten). Telefonisch niet bereikbaar op het nummer wat wordt aangegeven. Ik zou graag weer willen fietsen, maar nog steeds wachtend op deze borgpennen.

Vastaus yritykseltä Mtb-brakepads.nl
Goed aangekomen ondanks één dag…
Goed aangekomen ondanks één dag vertraging. Goeie prijs/kwaliteit.👍
goed ontvangen ziet er goed uit
Snelle levering en goede kwaliteit!
Snelle levering, goede kwaliteit remblokken. Duidelijk website. Goede communicatie via de mail over het verloop van je order.
Top brake pads voor een schappelijke prijs
Afspraak nagekomen en snelle correcte…
Afspraak nagekomen en snelle correcte levering
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service
Zoals altijd snelle levering
Zoals altijd, snelle levering
Scherp geprijsd, snel geleverd.
Scherp geprijsd, snel geleverd
Snelle en goede levering voor de helft…
Snelle en goede levering voor de helft van de prijs van Campagnolo
Geleverd wat is besteld
Geleverd wat is besteld. Remblokken werken prima.
prijs kwaliteit en juiste levering
Goede prijs kwaliteit
Duidelijke productomschrijvingen
Duidelijke productomschrijvingen, producten goed vindbaar. Snelle levering. Goede prijzen.
Snelle levering + een belletje dat een…
Snelle levering + een belletje dat een ander onderdeel ietsjes later kwam
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.