leveringsdatum was eerst 2 dagen na bestelling, maar is voortdurend opgeschoven naar een week later en nog niet toegekomen. Ik vertrek op een trekking met de fiets en had daarom toch een week op voor... Näytä lisää
mtb-brakepads.nl Beetje specialistisch voor mensen die schijfremmen hebben op hun fiets en brakepads nodig hebben. Goede site en goedkope remblokken. Sturen het op in een envelop dus altijd makkel... Näytä lisää
Snelle levering, goed product voor een mooie prijs. Mtb brakepads heeft me zelf proactief benaderd met een kwaliteitsvraag en naderhand kreeg ik nog een presentje voor de gedane moeite. Had niet gehoe... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
MTB-brakepads.nl de webshop voor al uw remblokken en remschijven voor alle grote merken als Shimano, Formula, Avid, Sram, Magura, Hayes en Hope.
Lindelaufer Gewande 11, 6367 AZ, Voerendaal, Hollanti
- 045 203 1043
- info@mtb -brakepads.nl
- mtb-brakepads.nl
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Prima product snelle levering
Professioneel en snel
Ik heb hier al meerdere keren remblokken gekocht en reiniger. Snelle levering en altijd goede kwaliteit. Helaas was laatst de verpakking beschadigt, maar na dat ik dat gemeld heb ik kreeg ik direct nieuwe remblokken opgestuurd.
Snelle en juiste levering.
zoals altijd weer prima gelopen mooie…
zoals altijd weer prima gelopen mooie prijzen snelle levering goeie spullen. Ik zou zeker hier weer bestellen.
Great service quick delivery and the…
Great service quick delivery and the brake pads work perfectly
Magura remblokken
Vrijdag in de late middag magura remblokken besteld en dinsdag kort na de middag al ontvangen in België, bestelling correct en netjes geleverd dus mijn eerste ervaring met MTB en meteen ook een positieve ervaring
Niet geleverd
Product terug gestuurd
Product terug gestuurd, na 2 week geld nog niet ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. HIER DUS NIET BESTELLEN

Vastaus yritykseltä Mtb-brakepads.nl
duidelijke website en snelle levering
duidelijke website, snelle levering
Late levering en slechte kwaliteit.

Snelle correcte service
Snelle correcte service
Product is exact wat ik had verwacht.
waardeloze service, verkeerde producten+inclompete bestelling
Ik heb een 2 setjes metallic remblokken besteld, een bleed kit en een flesje dot olie. Uiteindelijk alleen een bleed kit geleverd die niet compatibel is met mijn remmen(stond op de site van wel), de DOT olie is NIET geleverd en de remblokjes zijn de GOEDKOPERE Kevlar variant.
Ik raad iedereen sterk af om hier te kopen.
Na navragen in mijn kringen blijkt dat er meer mensen zijn die problemen hebben gehad met dit bedrijf. Had ik dus eerder moeten doen.
Klantenservice laat ook niks van zich horen. Week geleden een mail gestuurd en nog geen gehoor. Weggegooid geld dit

Zeer goede service
Zeer goede service, en snelle levering..
Snelle levering en top product.
De titel zegt genoeg ! Nogmaals TOP!!!
Snelle levering en heel fijne…
Snelle levering en heel fijne ondersteuning.
Er wordt snel en kundig gereageerd op de mail.
Twee keer besteld
Twee keer besteld. Elke keer correct en op tijd verzonden zoals beloofd wordt op de website. Netjes verpakt, en een goed product. Ook een email met vraag werd heel snel beantwoord, en een foutje van mijn kant beleefd gecorrigeerd. Gewoon een nette ondernemer met kennis van zaken.
Duidelijke site
Duidelijke site, goed geprijsde artikelen,
Lekker vlot geleverd, goed verpakt. Helemaal top.

Vastaus yritykseltä Mtb-brakepads.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.