Jeg syntes at MShop er en af de bedste shops i DK.Når man sidder og kigger på det store &gode&billige udvalg,af legetøj,som både er til nybegyndere og øvede i at bruge legetøj/BDSM legetøj,er der også... Näytä lisää
Jeg er yderst tilfreds med Mshop! Kundeserviceteamet er fantastisk, de svarer ret hurtigt. Forsendelsen er meget hurtig og diskret. De sælger nogle produkter, som ikke kan findes andre steder. Jeg bes... Näytä lisää
Min forsendelse kom med store klistermærker der afslørede indholdet, fik tilbudt en lille kompensation, men nej tak, skaden var allerede sket, havde haft folk på besøg hele dagen, kan kun glæde mig ov... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Mshop
Hos Mshop arbejder vi med en vision om at inspirere og hjælpe vores kunder på vej til et mere tilfredstillende og sundere sexliv. Vi hjælper vores kunder med at dyrke deres krop og seksualitet både på tværs af køn og seksualitet og ligeledes hjælper vi vores kunder med at oversætte deres behov til produkter. Produkter som sexlegetøj, som kan spille en stor- og positiv rolle i vores seksuelle helbred og generelle velvære - både fysisk og mentalt ♥
Vi ved at vi alle er forskellige - både inden i og uden på - og at vi derfor finder nydelse i meget forskellige ting. Derfor tilbyder vi et bredt og varieret sortiment af produkter og kategorier indenfor nydelsesprodukter, så du kan finde lige netop dét, som giver dig et smil på læben. Vi tør næsten love, at vi har noget for dig - måske noget du endnu ikke har fået øjnene op for.
Med mere end 35 års erfaring i branchen kan du trygt lade Mshop tage dig i hånden og guide dig gennem en verden af spændende sexlegetøj, som kan sætte flere nuancer på hverdagen - til nybegynderen såvel som den erfarne.
2150, Nordhavn, Tanska
- +45 70 60 58 60
- kundeservice@mshop.dk
- mshop.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fin beskrivelse af varen som lever op…
Fin beskrivelse af varen som lever op til forventningen 👍 hurtig levering 👌

Vastaus yritykseltä Mshop
Først var det en forkert vare og så…
Først var det en forkert vare og så virkede teknikken ikke!

Vastaus yritykseltä Mshop
Super hurtig ekspedition og gode tilbud…
Super hurtig ekspedition og gode tilbud 🤩🤩🤩🤩🤩

Købte noget
Købte noget. Fik god infomation om hvordan og hvorledes dengang jeg ringede ind på kundeservice. Tak

Vastaus yritykseltä Mshop
Fremragende kundeservice og hurtigt…
Fremragende kundeservice og hurtigt levering og rigtig god kvalitet er yderst tilfreds med mine købte produkter

Quality and Availability
Browsing the online shop was made easy by the amount filters available, like use, brand, type etc. Everything needed available in one place. Pleased with the quality of the items.

Super godt køb
Super godt køb. Er virkelig glad for produktet. Pakken blev sendt hurtigt og blev leveret dagen efter med Bring.

Vastaus yritykseltä Mshop
Super tilfredsstillende forsendelse og…
Super tilfredsstillende forsendelse og hurtig levering og virker til at være en super lækker service som Mshop levere.
Synes dog måske prisen på den varer jeg har bestilt virker til at være i den lidt dyre ende men håber produkt lever op til beskrivelsen og den anmeldelse produktet har fået 🤞🏼

Fantastisk service.
Bestilte en vibrator ved dem den 29 aug, fandt dog ud af at den havde en løs forbindelse som gjorde vibrationen ændrede sig hvis den ramte imod negl for.eks. kontaktede dem og de bad om video for at se, de modtog den og godtog at der var en fejl og har nu sendt en ny på deres regning. Fantastisk service og produkter. Tak tak.

Vastaus yritykseltä Mshop
Fremragende service og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Mshop. Bestillingen var nem og overskuelig, og pakken kom hurtigt og diskret. Produkterne lever fuldt ud op til beskrivelsen og er af høj kvalitet. Kundeservicen er venlig og hjælpsom, hvilket giver en ekstra tryghed som kunde. Jeg kan varmt anbefale Mshop til alle, der ønsker en problemfri og professionel handel.

Som altid stort udvalg
Som altid stort udvalg, rimelige priser og hurtig levering. Super.

Pakke levering
Jeg har haft en god oplevelse ,med levring af min pakke fra m shop,god service ,gode produkter og hurtigt levring ingen klager herfra
Hilsen Søren

Vastaus yritykseltä Mshop
Jeg vil anbefale dem som et firma med…
Jeg vil anbefale dem som et firma med troskab til kunder og at levere til tiden