Mshop Arvostelua 356

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg syntes at MShop er en af de bedste shops i DK.Når man sidder og kigger på det store &gode&billige udvalg,af legetøj,som både er til nybegyndere og øvede i at bruge legetøj/BDSM legetøj,er der også... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er yderst tilfreds med Mshop! Kundeserviceteamet er fantastisk, de svarer ret hurtigt. Forsendelsen er meget hurtig og diskret. De sælger nogle produkter, som ikke kan findes andre steder. Jeg bes... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Min forsendelse kom med store klistermærker der afslørede indholdet, fik tilbudt en lille kompensation, men nej tak, skaden var allerede sket, havde haft folk på besøg hele dagen, kan kun glæde mig ov... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Mshop. Bestillingen var nem og overskuelig, og pakken kom hurtigt og diskret. Produkterne lever fuldt ud op til beskrivelsen og er af høj kvalitet. Kundeser... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Seksilelukauppa
  2. Erotiikkaliike
  3. Eroottisten vaatteiden myymälä
  4. Alusvaateliike

Tietoja yrityksestä Mshop

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Mshop, hvor vi tilbyder dig et univers af sexlegetøj og nydelsesprodukter, vejledning og guides til et bedre sexliv.

Hos Mshop arbejder vi med en vision om at inspirere og hjælpe vores kunder på vej til et mere tilfredstillende og sundere sexliv. Vi hjælper vores kunder med at dyrke deres krop og seksualitet både på tværs af køn og seksualitet og ligeledes hjælper vi vores kunder med at oversætte deres behov til produkter. Produkter som sexlegetøj, som kan spille en stor- og positiv rolle i vores seksuelle helbred og generelle velvære - både fysisk og mentalt ♥

Vi ved at vi alle er forskellige - både inden i og uden på - og at vi derfor finder nydelse i meget forskellige ting. Derfor tilbyder vi et bredt og varieret sortiment af produkter og kategorier indenfor nydelsesprodukter, så du kan finde lige netop dét, som giver dig et smil på læben. Vi tør næsten love, at vi har noget for dig - måske noget du endnu ikke har fået øjnene op for.

Med mere end 35 års erfaring i branchen kan du trygt lade Mshop tage dig i hånden og guide dig gennem en verden af spændende sexlegetøj, som kan sætte flere nuancer på hverdagen - til nybegynderen såvel som den erfarne.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Altid diskredt

24. tammikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Fast delivery and products that really…

Fast delivery and products that really give great pleasure 👍

18. tammikuuta 2025

Hi,
Thanks so much for your review and for sharing it with others! You're a real star as well!🌟

If you have any questions, you know where to find us!

/Customer Service, Mshop.dk

Ubrugeligt

13. tammikuuta 2025

Hej,

Vi beklager meget, at du ikke var tilfreds med dit køb! :/ Vi vil meget gerne have, at du kontakter os på kundeservice@mshop.dk med flere detaljer, så vi kan undersøge nærmere, hvad der er sket - så hjælper vi dig videre på bedste vis!

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, super information undervejs, og godt udvalg.

3. tammikuuta 2025

Hej,
Mange tak for din anmeldelse, vi er så glade for at høre, at du er glad for din oplevelse!🌷

Hej,
Mange tak for din anmeldelse, vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit produkt!

Super godt

Imponerende så hurtig de var til at levere som de også angav at de var og alt blev overholdt supersted og andet

3. tammikuuta 2025

Hej,
Wow! Mange tak for din fine anmeldelse.🌷 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

Positivt overrasket

Sortiment: 10/10
Levering: 10/10
10/10 ville bestille derfra igen.

27. joulukuuta 2024

God og hurtig levering

God og hurtig levering

2. joulukuuta 2024

Leveret 16 timer bestilling

Leveret 16 timer bestilling - så flot!!!

29. marraskuuta 2024

Hej,
Wow! Mange tak for din fine anmeldelse.🌷 Vi er så glade for at høre, at du stadig er tilfreds med din oplevelse hos os!

Handler gerne her igen

Lynhurtige til at sende og varen som beskrevet. Super fin kommunikation

28. marraskuuta 2024

Hej!
Så glad for at høre, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os!🌷 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål!🚀

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Godt pris og hurtig levering.

8. heinäkuuta 2024

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål!🚀

Saanut 5/5 tähteä

Altid en fornøjelse at handle hos jer…

Altid en fornøjelse at handle hos jer alle de produkter jeg har købt gennem jer lever fuldt op til mine forventninger og mere til og så er jeres levering og anonymitet helt til ug med kryds og slange så tak for det

15. syyskuuta 2024

Hej!
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at vores produkter lever op til dine forventninger – endda mere end det! Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores levering og anonymitet, da det er noget, vi lægger stor vægt på. 🌷

Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 🚀

Min nye favorit shop

Super udvalg, nem og diskret at hente min pakke. Købte fra deres private kollektion og det er perfekt og så sødt pakket!

23. elokuuta 2024

Hej Luna!

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at vi er din nye favoritshop! 💙 Vi er glade for, at du synes godt om vores udvalg, og at din oplevelse med både levering og vores Private Collection har været perfekt. Vi gør os altid umage for at give vores kunder den bedste oplevelse – både med produkterne og den lille ekstra detalje i indpakningen.🌷

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

28. elokuuta 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Det betyder meget for os!

Vi håber at byde dig velkommen hos Mshop igen snart. ⭐

Saanut 1/5 tähteä

Forfalskning af billeder og dårlig oplevelse med køb

Købte en sex dukke og billederne er bedrageri. Det har ikke noget at gøre med belysning eller, hvordan billederne er taget. Den fremtrådte tydeligvis som en mellemøst krop men endte med at være pink i det i stedet for mørk. Den nærmeste tank stationen tager ikke varer over 20kg så vidste ikke engang hvordan jeg kunne returnere varen og få mine penge tilbage. Endte med at smide den ud fordi den overhovedet ikke var som den skulle være og ikke levede op til mine forventninger 😡 køber aldrig herfra igen!

21. elokuuta 2024

Hej,

Vi er meget kede af, at du oplever problemer med dit køb!

Hvis der er noget, der ikke er i orden med produktet, fx udseende, farve eller andet, vil vi meget gerne have, at du kontakter os hurtigst muligt på kundeservice@mshop.dk med dit ordrenummer og en beskrivelse af dit problem - og vi hjælper dig selvfølgelig på bedste vis!

med venlig hilsen

Godt

Kan kun få 5 stjerner

24. heinäkuuta 2024

Hej John,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og hurtige levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mshop igen! 😊

Nemt og hurtig levering

17. heinäkuuta 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt og at leveringen var hurtig – præcis som det skal være!

Vi håber at se dig hos Mshop igen snart. ⭐

Handler aldrig her igen

Handler aldrig her igen, produktet var slet ikke som på billedet, de manipulere deres billeder, ville anullere min ordre det kan man ikke selvom det først blev pakket 2 dage efter er man stadig bundet, mit handel kostede 500kr jeg fik tilbudet om at returner det men ville ende med at koste mig en masse , endte med at bruge produktet 1 gang og smide det ud bagefter. Handler aldrig her igen.

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mshop

Hej, og tak for din feedback!
Vi beklager virkelig din negative oplevelse med os. Da vi pakker ordrer direkte, bliver det svært at stoppe dem, og størrelsen på nogle pakker betyder, at omkostningerne bliver dyre.
Med hensyn til produktbillederne er nogle taget i et studie med lækkert lys, spændende baggrunde og lækkert tøj: alt for at vise produktets alsidighed. Føler du, at produktsiden ikke repræsenterer dig på nogen måde, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os i Kundeservice, så kan vi hjælpe dig videre!
De bedste hilsner,
Mshop Kundeservice

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin