Saanut 1/5 tähteä

Personalens bemötande i butiken i Nordstan var otroligt dåligt och hånfullt. Jag kände mig väldigt kränkt och dåligt behandlad när jag skulle göra ett återköp. Trots att jag hade giltigt kvitto och al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag bokade personal shoppar i butiken i Luleå. Jag är så nöjd! Vilken duktig personal shopper: bra förslag på kläder, bra blick för vad som passar mig, supertrevligt bemötande! Jag kände mig ompysslad... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Lite sur faktiskt. Krångel med beställlningen. Först fattades två delar i beställningen, sedan tog det lång tid innan returen var på plats och jag kunde häva delar av köpet. Orkar nog inte med denna... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ja, kundbemötande i butikerna kan vara lite si och så. Känns som om personalen är ur balans i och med omstruktureringen (ingen ursäkt). Deras egna märken är alldeles för dyra i förhållande till kvalit... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. Lastenvaateliike
  3. Miestenvaateliike
  4. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Säsongens nyheter från våra varumärken. När du vill, var du vill. 1-3 dagars leverans. Fri frakt till butik. Fri retur.

2,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,4

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

MQ Södertälje!

Kommer aldrig mer sätta min fot i butiken i Södertälje, fruktansvärt dålig service och bemötande! Jag och många av mina bekanta har tidigare handlat mycket hos er då utbudet har fyllt vårt behov, men nu är det slut på detta! Otrevlig och nonchalant personal sist jag var där och till råga på allt så fick jag veta att det var chefen, nej ni, jag tackar för mig!

22. lokakuuta 2020

MINUS 5 (- 5), Vore en rimligare poäng för MQ Täby -C

Om man nu ska prata om poäng så är de helt klart under noll. Det borde gå att ge minuspoäng och då skulle jag sätt en - 5. Kan definitivt inte rekommendera MQ Täby centrum. Fick en tröjskjorta i julklapp som min fru köpt med 30 % rabatt som jag ville lämna tillbaka. Tyvärr hade kvittot kommit bort under julen och då skulle jag få tillbaka ca 60 % därför att det var rea. Jag kontaktade kundtjänst som sa att "jag ser att du har köpt en mer gång och om du har kvittot till denna, så ska det nog gå bra att lämna tillbaka. Åter i butiken med ett kontoutdrag plus ett kvitto på ett senare köp. Denna skulle jag få noll tillbaka? Eftersom tiden för att lämna tillbaka varor är 30 dagar och snart skulle gå ut kontaktade jag kundtjänst igen och de rekommenderade mig att uppsöka annan butik. De räknade givetvis med att jag skulle tröttna vilken jag inte har gjort, men tyvärr hann jag inte uppsöka en annan butik p.g.a jag har ett arbete vid sidan om att försöka återlämna ett klädesplagg som inte passar mig.

25. tammikuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Min fru och son köpte 2 st LEE jeans på…

Min fru och son köpte 2 st LEE jeans på MQ i Västerås.
Det blå paret provades i butiken och satt perfekt. Hon tog då även ett svart par i samma storlek.
När de kom hem klippte sonen loss etiketterna.
Dagen därpå när han skulle sätta på sig det svarta paret satt det för tight. Mycket konstigt då det var samma märke och storlek.
Min fru tog då det svarta paret, inklusive kvitto och etiketterna med sig till butiken som vägrade byta storlek.
Dyra byxor var det. Hon har handlat på MQ i mer än 20 år och har aldrig haft sådana problem. Vi är såklart besvikna och kommer inte handla på MQ igen.

28. huhtikuuta 2019

Lite sur faktiskt

Lite sur faktiskt.
Krångel med beställlningen. Först fattades två delar i beställningen, sedan tog det lång tid innan returen var på plats och jag kunde häva delar av köpet. Orkar nog inte med denna process igen. Synd, för annars gillar jag MQ. Men kommer nog att hålla mig till butikerna på city framöver.

4. lokakuuta 2018

Oprofessionell internetbutik

Mycket oprofessionell internetbutik. Först skickar de orderbekräftelse att ordern är skickad. Sedan ett par timmar innan sms avisering om upphämtning meddelar de att ordern tyvärr inte är komplett. Det har hänt ett flertal gånger dessutom och de verkar inte visa någon riktig goodwill för att reparera detta.

27. tammikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin