Jeg har lige opdaget denne butik. Søgte opskrift og fandt den smukkeste sweater. Bestilling er så nemt - forslag til garn, forbrug og andre materiale oplyses, og kan nemt tilføjes kurv. Har lige modta... Näytä lisää
Har bestilt et strikkekit til sweater lavendel. Jeg har modtaget garnet (meget lækkert), men overraskes over, at opskriften ikke er i forsendelsen, men sendes på mail. Det er meget irriterende, da jeg... Näytä lisää
Jeg bestilte kit til fantasy børnesweater, eller regnbuetrøjen som mit barnebarn kalder den. Alt garn som bestod af rigtig mange små nøgler blev leveret i en lille gennemsigtig pose så der hele tiden... Näytä lisää
Det er anden gang jeg køber garn fra mostermoster og min anden sweater jeg er i gang med🧶inspireret af deres skønne opskrifter. Jeg er yderst tilfreds med deres lækre kvalitets garn, hurtig leveri... Näytä lisää
Vi, Jael og Dalia, er to søstre, som i 2020 stiftede strikkeuniverset, MosterMoster. Vi elsker at strikke og er opvokset med en mor, der også er en strikkeentusiast. MosterMoster er ikke kun en virksomhed, men også et fællesskab af strikkeentusiaster, som deler en passion for strik. Som en følge af nedlukninger og restriktioner under Corona pandemien havde alle pludselig mere tid hjemme, og som mange andre havde vi mere tid til at engagere os i hobbyprojekter og personlige interesser. Vi besluttede da, at vi ville kombinere vores passion for strikning og iværksætteri og skabe en familievirksomhed, der tilbyder en god strikkeoplevelse til potentielle kunder. Vi har været så heldige at blive taget godt imod – og mange har haft lyst til at blive en del af strikkeuniverset hos MosterMoster – og der er plads til mange, mange flere! Det har været vigtigt for os at finde et garn skabt med stor omtanke for miljøet og de hyrder, som passer dyrene. At finde en producent, der respekterer naturen, udviser integritet og ansvar i hele processen fra dyrenes opdræt, hyrdernes ve og vel og helt til garnet når os, og dermed dig som forbruger. En producent, som ydermere udviser socialt og sikkerhedsmæssigt ansvar overfor deres ansatte. Denne producent har vi mødt i Sydamerika og det glæder os at dele dette kvalitetsgarn med lækre teksturer og farver med dig.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
En rigtig god opskrift
En rigtig god opskrift . Hurtigt i min mail.
Jeg købte et Fantasy-kit
Jeg købte et Fantasy-kit. Det kom lidt bag på mig at det var “free-style” strik, med mange små nøgler garn i forskellige farver. Jeg er nok vant til at strikke, men holder mig altid til en opskrift, så det var udenfor min komfortzone selv at mikse farverne Men jeg fik stor hjælp til at turde kaste mig ud i det.
Hjemmesiden var fin og levering kom som beskrevet.
Bestilte garn d 24.nov og får at vide…
Bestilte garn d 24.nov og får at vide at forsendelsen er på vej med DAO.
Det viser sig, at DAO kan simpelthen ikke finde ud af at levere.
Mostrene har været utrolig søde og hjælpsomme og har taget sig af det hele med DAO. Nyt garn er allerede på vej til mig.
Hurra for en super hurtig reaktion fra Mostrene og super fin service.
Kan kun varmt anbefale denne garnbutik.
Tusind tak 🙏

Vastaus yritykseltä Mostermoster
Er yderst tilfreds med min oplevelse…
Er yderst tilfreds med min oplevelse ved at handle hos jer
Dejlige opskrifter / skønt garn
Rigtig god hjemmeside og en service der…
Rigtig god hjemmeside og en service der er i top:)
Jeg er glad for farver og udseende på…
Jeg er glad for farver og udseende på sweateren, men da jeg valgte et nybegyndersæt, er det fordi, jeg er nybegynder, og jeg synes, opskriften mangler noget forklaring og måske lidt illustration, evt. i form af tegninger.
Super god service
Super god service, jeg handler her snart igen 👍😀
Jeg fik en SUPER service og jeg…
Jeg fik en SUPER service og jeg anbefaler gerne og jeg er bare en glad køber 🙏☺️
Det er første gang jeg handler hos Moster, men bestemt IKKE sidste 🙏🤗😍
Den bedste og hurtigst oplevelse
Den bedste og hurtigst oplevelse. Er meget glad for at handle hos jer , det er ikke sidste gang
Meget tilfreds med dialog og service ved tvivl.
Jeg købte et begynder kit med mange forskellige typer og farver af garn. Jeg kunne ikke helt forstå hvordan de modtagne nøgler garn stemte overens med de farver og typer af garn ift billedet af den model jeg havde valgt kittet ud fra. Man kan jo ikke læse opskriften før man har købt den. Jeg havde lidt korrespondance med Mostermoster men blev ikke klogere og ville sende garnet retur. Herfra fik jeg en ny og fantastisk snak med MosterMoster og det endte med jeg fik 2 nøgler tilsendt af de garner der passede bedre til modellen set med mine øjne og jeg kunne beholde de andre. Og jeg fik en ekstra opskrift på en trøje til et barn der lignede den jeg skulle strikke til mig selv. Jeg var meget glad og tilfreds med dialogen og servicen og er nu godt igang med den farverige trøje.
Vh Susan
Er meget tilfreds med mit købe
Er meget tilfreds med mit købe
Super god service og fine varer
Super god service.
Lækkert garn - købt kit med superfin Alpaca.
Flotte bluser og opskrifter, der er skrevet letforståeligt; har købt fra Begynder-serien.
Rigtig god oplevelse!
Super og hurtig service! Opskrifter & garn lever op til alle mine forventninger 😃👌 Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer ♥️
Bestilte garn lørdag eftermiddag og…
Bestilte garn lørdag eftermiddag og mandag formiddag modtog jeg det lækreste garn 👍🏻
Nogle dage senere fik jeg mail med spørgsmål,
om jeg var kommet godt i gang og om jeg var tilfreds med kvaliteten. Spørgsmål kunne sendes hvis der var noget jeg var i tvivl om. God service at følge op på denne måde - tak for det 🤗
Klart anbefalelsesværdig
Jeg er yderst tilfreds, både med formulering af opskriften, garnet, og selve resultatet - som jeg selvfølgelig selv udarbejder, men den passer mig bare perfekt i størrelsen. Det oplever man nemlig ikke ved alle, men her er jeg glad for resultatet.
Leveringstiden er ligeledes god - i løbet af få dage har jeg garnet.
Er garnet der ikke, så er der god korrespondence med mostermoster.
Virkelig anbefalelsesværdig 🫶
Jeg synes opskrifterne er for dyre

Vastaus yritykseltä Mostermoster
Hurtig levering og god feed back på…
Hurtig levering og god feed back på mail 👌