Jeg har lige opdaget denne butik. Søgte opskrift og fandt den smukkeste sweater. Bestilling er så nemt - forslag til garn, forbrug og andre materiale oplyses, og kan nemt tilføjes kurv. Har lige modta... Näytä lisää

Jeg bestilte kit til fantasy børnesweater, eller regnbuetrøjen som mit barnebarn kalder den. Alt garn som bestod af rigtig mange små nøgler blev leveret i en lille gennemsigtig pose så der hele tiden... Näytä lisää

Det er anden gang jeg køber garn fra mostermoster og min anden sweater jeg er i gang med🧶inspireret af deres skønne opskrifter. Jeg er yderst tilfreds med deres lækre kvalitets garn, hurtig leveri... Näytä lisää

1. Lankakauppa

Vi, Jael og Dalia, er to søstre, som i 2020 stiftede strikkeuniverset, MosterMoster. Vi elsker at strikke og er opvokset med en mor, der også er en strikkeentusiast. MosterMoster er ikke kun en virksomhed, men også et fællesskab af strikkeentusiaster, som deler en passion for strik. Som en følge af nedlukninger og restriktioner under Corona pandemien havde alle pludselig mere tid hjemme, og som mange andre havde vi mere tid til at engagere os i hobbyprojekter og personlige interesser. Vi besluttede da, at vi ville kombinere vores passion for strikning og iværksætteri og skabe en familievirksomhed, der tilbyder en god strikkeoplevelse til potentielle kunder. Vi har været så heldige at blive taget godt imod – og mange har haft lyst til at blive en del af strikkeuniverset hos MosterMoster – og der er plads til mange, mange flere! Det har været vigtigt for os at finde et garn skabt med stor omtanke for miljøet og de hyrder, som passer dyrene. At finde en producent, der respekterer naturen, udviser integritet og ansvar i hele processen fra dyrenes opdræt, hyrdernes ve og vel og helt til garnet når os, og dermed dig som forbruger. En producent, som ydermere udviser socialt og sikkerhedsmæssigt ansvar overfor deres ansatte. Denne producent har vi mødt i Sydamerika og det glæder os at dele dette kvalitetsgarn med lækre teksturer og farver med dig.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Strikkeopskrift

Købte en strikkeopskrift som kunne downloades to sekunder efter, dejlig nemt.
Fin model som allerede er strikket og kan tages i brug.

5. maaliskuuta 2026

fejl i Viola kjolen

Jeg har tidligere strikket børnesweateren Viola, som var rimelig nem at gå til. Jeg har efterfølgende købt opskriften til Viola-kjolen. Jeg er ikke en erfaren strikker, og jeg har fået tilsendt 2 opskrifter, hvoraf den sidst modtagne var en opdateret version. Den er desværre fuld af fejl mht. maskeantal, så jeg er spændt på, om jeg kan få et fornuftigt resultat ud af opskriften.

16. helmikuuta 2026