Jeg er vild med jeres mindfulde univers, som afspejler sig i det komfortable tøj i lækre materialer og god kvalitet. Mit klædeskab er fyldt med jeres forskellige items, indkøbt over mange år. I er alt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har i mange år ledt efter tøj, som det, man kan får hos Moshimoshimind. Lækre materialer i casual design. Jeg bestilte flere stykker tøj online til afhentning i butikken. Bange for ikke at få... Näytä lisää
Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelinge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Tanska
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lækreste bløde og åndbare materiale i mine nye yoga tights 🤩🙏

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Hurtig levering. Varen levede op til forventningen.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og en god og personlig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🙏🏻

Hurtig betjening
jeg har endnu ikke modaget refusion for det jer sendte retur, men det kommer vel snart.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Nem online side og hurtig levering. God oplevelse

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Blødeste bukser, hurtig levering - meget tilfreds

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Hurtig og effektiv levering af lækre varer.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
hurtig levering og varerne levede 100% op til mine forventninger både ift design, kvalitet og størrelser

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Skøn butik og hjælpsom betjening. Og ikke mindst lækkert tøj.

Super god oplevelser:
Hurtig levering og en vare som levede fuldstændig op til det som var vist på billeder og beskrevet. Vil Klart handle her igen og holde øje med deres styles fremadrettet.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Super lækkert mærke, er vild med deres kjoler lækker kvalitet. Flot hjemmeside og altid hurtig levering..

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Kvaliteten er i top og hurtig forsendelse, super god oplevelse, men alt alt for sent i mit liv er jeg blevet opmærksom på dette skønne og smukke brand, det gør jeg noget ved nu :-)

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Butikken er hyggelig. De gennemført bæredygtige produkter er lækre og det er nemt at bruge webshoppen.
Tine Larsen

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Altid skønne og tidsløse produkter som jeg har glæde af i mange år (bæredygtigt). At man modtager sine vare 2 dage efter at de er bestilt er bare et ekstra plus. Jeg kan også virkelig god lide det nye tiltag med at man kan få et tilgodebevis på returbeløbet hvis man skal sende en pakke retur.

Super lækker kvalitet
Har købt mange ting igennem årene og kvaliteten er altid superlækker og holdbart. Jeg vender altid tilbage til jeres hjemmeside. Rart at købe et sted hvor man ved at det er sådan.
Mvh
Anne

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Jeg er vild med styles og kvalitet, elsker at i også laver str. xl så os med lidt mere fulde kan købe jeres tøj👍. Altid hurtig levering. Kun en ting forvirrer mig og det er at man i jeres kundeklub kan aktivere flere fordele på den gang, men kun kan bruge en pr.ordre. Ved godt det står et sted men jeg kunne godt tænke mig at man blev gjort opmærksom på det når man aktivere den første fordel.

Vastaus yritykseltä moshi moshi mind
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.