Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger al... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Keurige bezorging, loopband voldoet aan de verwachtingen; makkelijke installatie, maakt weinig geluid, makkelijk op te bergen dankzij de wieltjes en de mogelijkheid om deze op zijn kant ergens neer te... Näytä lisää
They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Een vriendelijke mail gekregen, dat er enige vertraging was.
Product voldoet aan verwachting, geen moeilijke instructies, binnen 20 minuten in gebruik. Geluidsniveau boven verwachting, top product!

Vastaus yritykseltä Moov
In eerste instantie niet geleverd terwijl we thuis waren. Maar na contact met MOOV, is de loopband heel snel geleverd was top service van MOOV en dit was een zeer goede ervaring. De loopband is top.

Vastaus yritykseltä Moov
Snelle levering, goede service, nette afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Netjes verpakt aangeleverd.
Duidelijke handleiding erbij.
Werkt goed, zoals omschreven.
Een nadeel, de resultaten zie je alleen tijdens het lopen. In pauze of stop stand kun je het niet meer uitlezen.

Vastaus yritykseltä Moov
Ik vind de moovv loopband ideaal, compact, makkelijk weg te rijden door de wieltjes. Als je hem ergens tussen wil schuiven is het wel even lastig, maar dat hou je bijna niet tegen
Hij is makkelijk te bedienen en heeft zelfs een afstandsbediening als je de railing niet gebruikt, voor bijv onder een bureau
Ik ben lang en heb lange benen, maar vind de grootte echt voldoende, je kunt grote stappen zetten als je dat zou willen
Wat ik fijn had gevonden is dat de railing, dus waar je ook je tablet op kan zetten is dichter naar je toe zou zijn
Ik loop soms wat wiebelig waardoor ik me wil vasthouden, maar dat is dan net ongemakkelijk. Klein puntje van verbetering, maar ik ben er echt ontzettend blij mee

Vastaus yritykseltä Moov
Gemakkelijk bestellen en betalen, en een snelle levering. De loopband is gemakkelijk en prettig in gebruik. Een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen en via Bluetooth te koppelen met je telefoon voor muziek via de box van de loopband. Ik ben heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Moov
Super blij hiermee, het geeft me extra tijd om te bewegen tijdens het werken in de studio!

Vastaus yritykseltä Moov
super mooi product, deze loopband. Gemakkelijk te installeren. Werkt goed, degelijke uitvoering

Vastaus yritykseltä Moov
Zeer snelle levering (3dagen sneller dan verwacht) en heel professioneel verpakt. Het pakket voelde ogenblikkelijk zeer degelijk aan. Het opstellen was een fluitje van een cent. De loopband voelt zeer stevig en is handig in gebruik. Ik ben alvast fan!

Vastaus yritykseltä Moov
Ik beveel het niet aan. Loopband maakt zeer veel geluid en vertoont na enkele weken al duidelijke mankementen. Prijs-kwaliteit GEEN aanrader. Geen reactie van de klantendienst.

Vastaus yritykseltä Moov
Bin sehr zufrieden! Funktioniert super beim Arbeiten, ist leise und macht einen qualitativen Eindruck.

Vastaus yritykseltä Moov
Het pakket is zonder problemen bij mij aangekomen. De installatie was heel eenvoudig en we hebben het zonder problemen opgezet. Voorlopig is er geen probleem en ik hoop dat dat in de toekomst ook zo blijft. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem met de loopband.

Vastaus yritykseltä Moov
Na drie weken nog niks ontvangen, geen bevestiging van verzending of niks. Al drie keer contact opgenomen maar wordt ook weinig actie op ondernomen

Vastaus yritykseltä Moov
Helaas weegt de loopband die tot 12km/u kan, te zwaar voor mij om die regelmatig te verplaasten.
De loopband zelf loopt wel echt heel lekker.
Maar omwille van 't gewicht moet ik deze terugsturen.
De service om dit te retourneren, is wel heel correct verlopen.

Vastaus yritykseltä Moov
Helaas mijn bestelling de loopband nooit ontvangen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik nul op het rekest. Men verwijst mij enkel door naar DHL dat de levering naar 8 weken nog elk moment geleverd kan worden en weigert zelf actie te ondernemen of het probleem op te lossen.
Dat men hier geen enkele service verleent of meedenkt om dit op te lossen, vind ik zeer teleurstellend. Ik raad dit bedrijf daarom af."

Vastaus yritykseltä Moov
Snelle levering, fijne loopband met veel handige functies

Levering volgens afspraak. Overzichtelijk site

Vastaus yritykseltä Moov
Absoluut niet aan te raden vanwege de slechte service.
Nog geen bestelling(09/04) gekregen en geen reactie van het supportteam.

Vastaus yritykseltä Moov
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.