Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger al... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Keurige bezorging, loopband voldoet aan de verwachtingen; makkelijke installatie, maakt weinig geluid, makkelijk op te bergen dankzij de wieltjes en de mogelijkheid om deze op zijn kant ergens neer te... Näytä lisää
They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbediening zijn en waar je ook kunt opbouwen bv van5%naar 10%ondanks die 2 min punten wil im hem niet terug brengen.

Vastaus yritykseltä Moov
Het doet alles wat wij ervan verwachten .. is redelijk compact en toch zeer performant. Prijs kwaliteit is zeer goed

Vastaus yritykseltä Moov
Fijne loopband. Loopt heerlijk licht en eenvoudig in te stellen. Duidelijke handleiding in o.a. Nederlands
1 nadeel. Met wat licht op het display is dit nauwelijks nog af te lezen.

Vastaus yritykseltä Moov
Snelle levering en heldere communicatie. Heel blij met het product tot nu toe.

Vastaus yritykseltä Moov
Loopband heeft het een half jaar goed gedaan..helaas toen een defect. Verschillende keren hierover contact gehad en Moovvbedrijf werkte goed en vriendelijk mee. Uiteindelijk gekozen voor omruiling en vandaag is mijn nieuwe loopband geleverd.
Topservice!

Vastaus yritykseltä Moov
Besteld en aardig snel binnen.
Prijs was voor mij oke. De reden waarom ik dit aanschafte was omdat ik MS heb en 2 x in de week fysio sport is voor mij niet genoeg met ook nog overgewicht. Hoop hiermee uiteindelijk mijn doel te bereiken.

Vastaus yritykseltä Moov
Het model met helling wilde ik graag hebben als nieuwe uitdaging. Mijn vorige Moovv heeft dit namelijk niet. Ik ben super tevreden over beide Moovv toestellen. De Moovv zonder helling optie heb ik vol vertrouwen weggegeven aan 1 v.m. kinderen. Die gaat nog wel wat jaartjes mee. :)

Vastaus yritykseltä Moov
Wanneer je een bestelling plaatst dan gaat alles naar wens maar wil je wat extra erbij zoals bij mij een extra lange kabel dan is die helaas niet leverbaar en heb ik diverse keren hierover gebeld en krijg dan als antwoord de leverancier kan het produkt niet leveren, voor mij was dat een reden om de bestelling te annuleren en het geld terug te storten.

Vastaus yritykseltä Moov
Zeer snelle levering. Alles goed en degelijk ingepakt. Mooie loopband, duidelijke instructies. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk weg te bergen. Liggend of staand. Te gebruiken met afstandsbediening. Ook app beschikbaar voor trainingsdoelen.
Heel blij met deze loopband.

Vastaus yritykseltä Moov
Leider wurde das rote Band ohne Magnet geliefert. Ich hab den Kundenservice geschrieben und keine Rückmeldung erhalten oder Erstattung eines neuen Bandes.

Vastaus yritykseltä Moov
De loopband is snel geleverd. Wel jammer dat de bezorger het apparaat gewoon aan de zijkant van het huis neerzet, zonder dat wij hier iets van weten. Maar ja dat kan Moovv ook niets aan doen.
Het is een fijne, stevige loopband. Hij maakt wel iets meer geluid dan verwacht, maar is niet super hinderlijk.
Al met al zeker tevreden met de aankoop!

Vastaus yritykseltä Moov
Makkelijk te bestellen en al binnen 3 dagen in huis! De loopband vol doet aan de omschrijving en aan mijn verwachting. Heel blij mee

Vastaus yritykseltä Moov
De loopband was zeer snel geleverd
Zag er allemaal goed uit
Klantenservice ook zeer behulpzaam

Geen aanrader
Eind maart bestelling geplaatst week erna kreeg ik via dpd details dat mijn bestelling teruggestuurd wordt naar afzender wegens te grote volume ik heb contact opgenomen met moovv wel goede en snelle communicatie ze denken mee naar een oplossing . Ze maakte een nieuwe zending voor mij en zou na paar dagen een track en trace krijgen kreeg ik niet ik stuurde terug een mail en ze reageerde dat mijn zending nog in depot zat en zodra de zending daar vertrok ik een track en trace zou krijgen tot hiertoe nog niet gehad terug opnieuw 2 x mail gestuurd ik krijg geen antwoord meer.

Vastaus yritykseltä Moov
Geen aankoop doen in naam van een bedrijf.
Ze zetten de btw op uw factuur op "0%" maar de verkoopprijs blijft hetzelfde.
Hierdoor kan ik geen btw recupereren in mijn eigen land de de verkoper verdient er zelfs meer aan?
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Terugstorten van btw kan ook blijkbaar niet..
Zeer amateuristisch!

Vastaus yritykseltä Moov
Yeahhhhh… mijn loopband besteld en hij was er heel snel… heb m geïnstalleerd en ben er gelijk op gegaan … heb er de eerste paar x wel aan moeten wennen.. ivm evenwicht… maar heb het volgehouden en ik sta er heel regelmatig op… vooral als het niet zulk lekker weer is om buiten te wandelen.. ben erg blij met mijn aanschaf .. moovv bedankt en groetjes van een blije klant
Annemieke

Vastaus yritykseltä Moov
We hebben nu al 4 weken een loopband besteld en nog niks ontvangen. We hebben meerdere mails verstuurd maar helaas geen reactie. Ook kan je ze nergens op bereiken.

Vastaus yritykseltä Moov
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.