Blij met de snelle en zeer nette installatie van onze waterontharder, tegelijk ook een waterdrukverhoger laten plaatsen, beide apparaten waren direct merkbaar in gebruik. Waterdruk die hier laag was i... Näytä lisää
Mooiwater is een bedrijf dat snel reageert en bovenal met mensen werkt in plaats van chatbots wat ik een enorm pluspunt vind. Ik heb bij Mooiwater een waterontharder besteld. Zij hebben zeer concurrer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Hollanti
- 085- 060 44 70
- info@mooiwater.nl
- mooiwater.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mooi werk!
Vooralsnog zeer tevreden over de waterontharder. Installatie ging zeer voorspoedig en werd met veel enthousiasme uitgevoerd. En tijdens het werk, werden veel tips gegeven over de werking van het apparaat etc. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Top service ook ben enkel bezorgen van de waterontharder
Ben zelf moeilijk telefonisch te bereiken dus gevraagd om via de mail contact te hebben. Was geen probleem en er werd snel en adequaat gereageerd. Ik heb de waterontharder laten bezorgen om m zelf te installeren. De meneer die heeft bezorgd is toch nog even onder de grond geweest en heeft een slang naar het riool aangelegd. Super service! sinds de installatie erg blij met het zachte water. Niet meer zo'n droge huid en mijn krullen gaan er prima op. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Nu een aantal maanden in werking en…
Nu een aantal maanden in werking en bevalt super goed!
Je merkt echt het verschil!
Goed contact
Goed contact
Met installeren ter plekke gekozen wat bij ons gezin past: de excellent mini plus. Snel geïnstalleerd door vriendelijke monteur die alles duidelijk uitlegde.
We hebben hem nu ong 4 weken en je proeft het verschil, ook geen kalkaanslag meer
Blij mee
Fam Loosman uit Urk

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Excellent Mini Max: Topprodukt !!
Sinds juli 2026 een waterontharder van Mooiwater laten installeren. Wij waren de kalkaanslag op alles zat en wilden eindelijk kalkvrij water. Vele aanbieders aangeschreven en uiteindelijk gekozen voor Mooiwater. Waren in hun informatie erg compleet en duidelijk en boden ontharders aan die aan onze vraag voldeed. Gekozen voor de Excellent Minimax. Installatie bestaat uit 2 units en paste daardoor perfect in onze meterkast. Installateur sloot de installatie vakkundig aan waarbij hij zelfs nog een waterleiding iets moest omleiden om de installatie goed te plaatsen. Was allemaal geen probleem. Nadat de installatie in bedrijf was genomen en wat testjes waren gedaan, bleek dat voor installatie een flinke waterhardheid 14 dh werd gemeten en dat na installatie ons water echt kalkvrij was. Inmiddels een aantal weken gebruik gemaakt van de installatie. Zacht water en kalkvrij ! Alles blinkt en glimt nu er geen kalkaanslag meer zichtbaar is. De binnenzijde van onze vaatwasmachine lijkt wel een spiegel ! Vaatwerk is glanzend schoon. Kortom, zeeeer tevreden met de installatie van Mooiwater en met het uiteindelijke resultaat; kalkvrij water. Achteraf gezien hadden we dit jaren eerder moeten doen, maar voor nu heel blij mee. Wij kunnen het iedereen aanraden die in een gebied woont met "hard" water.

Goede voorlichting
Goede voorlichting welk apparaat je nodig hebt. Prima en mooi geïnstalleerd in de meterkast. Doet ook echt wat hij moet doen. Zelfs het water smaakt lekkerder. Ik zeg niets meer aan doen gewoon bestellen.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
A very pleasant experience with…
A very pleasant experience with Mooiwater. The MiniMax ensured soft water almost immediately.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Perfect passende en werkende installatie.
Nadat we een aantal waterontharders hadden vergeleken, hebben we gekozen voor dit bedrijf. De ruimte in onze meterkast was niet zo groot en de reviews waren over het algemeen zeer positief. We zijn na een perfecte installatie al een aantal maanden zeer tevreden over de werking .

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Prima product, offerte kan duidelijker
Prima product, correcte service, kortom alles wat je mag verwachten bij de aanschaf van een waterontharder.
De offerte vond ik heel onduidelijk, ik kreeg geen overzicht van welk(e) product(en) voor welke prijs er aangeboden werden, dit moest je zelf uitvogelen op het gestandaardiseerde document

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Topservice en vakkundige montage door Jan!
Inmiddels gebruiken wij de waterontharder van Mooiwater naar volle tevredenheid. Het kalkvrije water is een verademing voor de badkamer en onze apparaten.
De installatie werd verzorgd door monteur Jan. Hij werkte ontzettend netjes, dacht goed mee over de beste plek en liet alles bezemschoon achter. Jan nam uitgebreid de tijd om de werking van het systeem uit te leggen.
Kortom: een professioneel bedrijf, heldere communicatie en een topmonteur. Absoluut een aanrader!

Vandaag waterontharder laten…
Vandaag waterontharder laten installeren. Ter plekke top advies om nog in keuze te wijzigen. Zeer zorgvuldig geplaatst en werking goed uitgelegd. Ook eerder contact via website en berichtenmodule ging makkelijk en direct. Kortom prima service, proactief handelend en dat geeft vertrouwen op garantie en extra service in de toekomst.
Rob Janssen

Excellent Compact zelf geïnstalleerd
Ik heb een Excellent Compact aangeschaft zonder installatie. Bij afhalen de installatiematerialen meegekregen op lengte naar keuze. Zeer eenvoudige installatie en bediening. Tot nu toe zeer tevreden! Mooiwater antwoordt snel op emails. Zeker aanrader!

Snelle reactie
Snelle reactie. Deskundig advies, niet opdringerig. Goede installatie met prima uitleg. Apparaat voldoet aan onze verwachtingen.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater
Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkoker, minder wasmiddel/zeep, etc.
Over de contacten met Mooiwater: goede informatie, vriendelijke behulpzame medewerkers. Er wordt goed met je meegedacht. Ook de monteur was zeer meedenkend en heeft prima werk geleverd.

Deskundig MooiWater
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede uitleg en zeer vlotte installatie. Kortom’n aanrader.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
bij het zoeken naar een waterontharder kwam ik de excelent compact tegen
bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten en werkt perfect. Heerlijk zacht water. Wij zijn blij dat we voor deze gekozen hebben. Mooi formaat en past makkelijk in de meterkast. Top.

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Na lang twijfelen over een waterontharder.
Na lang twijfelen over een waterontharder zijn we in zee gegaan met mooiwater. Eén heel makkelijk en fijn bedrijf. Eigenlijk alles wat we wilde dat kon.
Installatie ging super goed een monteur die kundig is en meedenkt en de beste oplossing zoekt zodat het allemaal perfect past. In ons geval kwam een ander model in onze meterkast beter uit en die had hij bij,koste wel iets meer maar paste dan wel beter in onze meterkast. Netjes alles uitgelegd de monteur was ook echt een aardige kerel die de tijd nam om
alles uit te leggen.
Ontharder werkt heel goed alles blijft schoon van kalk, al moeten we wel wennen aan het water,proeft net allemaal wat anders. Je hoort hem niet met spoelen alles gaat automatisch enige wat je soms even moet checken (eens in de paar weken)dat er voldoende zout in zit.
Kortom tevreden klant👍

Vastaus yritykseltä Mooiwater
Alles tot in de puntjes geregeld zowel…
Alles tot in de puntjes geregeld zowel telefonisch als op locatie, niets was te veel.
Heldere afspraken en alle mogelijkheden op locatie bekeken en uiteindelijk perfect en netjes geïnstalleerd we zijn zeer tevreden over mooi water, een aanrader

Installatie waterontharder
Het offerte traject is plezierig verlopen. Goed advies en komen afspraken na. Bij de installatie is ook advies gegeven hoe de ontharder het beste aangesloten kan worden. Hierbij zijn ook enkele leidingen kosteloos verwijderd die niet meer functioneel waren. Top installatie en nu werking!

Vastaus yritykseltä Mooiwater
De compact waterontharder van mooiwater
Ik heb al 4 jaar een waterontharder de compact versie. De douchedeuren en tegels zitten toch onder de kalk. Ik snap niet hoe dat kan. Als ik het water meet is het gewoon goed. Bestaande kalk zou ook weg gaan, nou vergeet het maar. Ben erg teleurgesteld, had er veel meer van verwacht. Ik heb dit meerdere keren bij de zoutleveringen en onderhoud aangegeven. Maar kreeg een verklaring dat op een bepaald moment de filter is verzadigd?? Maar ik neem deze week wel even contact met jullie op.